Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni moheranin

W Brukseli o TV Trwam

Polecane posty

Gość No!!!!!!
""przez ostatnie 20 lat sprzedawano zakłady które w wiekszości były upadające. własnie z powodu niedoinwestowania. mam 32 lata.""" Były upadające ?, czy doprowadzone do upadku celem zbicia ceny ? Matoł z ciebie naprawdę jest wybitny !, szok :O Jakoś Czechom wszystko się opłacało i nic nie upadało. Byłeś kiedyś w Czechach ?

Gość k.k. ogłupia
w Czechach tez była prywatyzacja i sprzedano prawie cała własność państwową jak u nas. i były upadające ze względu na brak nowoczesnych technologii i maszyn byłem w Czechach a nawet tam mieszkałem 2 lata.

Gość nie gadajcie z nim
to jest Shatyn. płatny pachołek reżimu, dajcie spokój

Gość k.k. ogłupia
shatyn jest dwa razy starszy ode mnie.:D

Gość No!!!!!!
taaak ?, a PGRy ? Zetor, Tatra, Liaz ? A u nas ? zniszczony Ursus, Jelcz, Nysa, Star, FSC Lublin, FSO. Totalna demolka. Czegoś takiego nie zrobił by chyba żaden okupant .

Gość ostatni moheranin
W wystąpieniu na spotkaniu z wyborcami w Starachowicach w sierpniu 1993 roku Tusk deklarował: Mogę stanąć nago na głowie na szczycie Pałacu Kultury i powtarzać, ze prywatyzacja juz przyniosła Polsce biliony złotych, ze polskie przedsiębiorstwa są mało albo nic nie warte i dlatego sa tanio sprzedawane. http://freeisoft.pl/2010/04/teczka-personalna-donalda-tuska-jaka-byla-droga-do-politycznej-kariery-pana-premiera/

Gość k.k. ogłupia
pgry w Czechach nie istnieją. sa prywatną własnością. podobnie jak Tatra czy Zetor.

Gość tak tak, nysy i stary
to były zajebiste zaawansowane technologicznie samochody ale na rozkaz antypolaka tuska fabryki zostały zamkniete :classic_cool:

Gość ostatni moheranin
Janusz Lewandowski, należący do kliki Tuska, osobiście wyraził zgodę na to, by sprzedać Kwidzyn Amerykanom zaledwie za 120 milionów dolarów, choć była warta co najmniej 600 mln dolarów! Co najdziwniejsze, na początku rozmów, koncern amerykański proponował stronie polskiej kwotę nawet nieco wyższa, bo 150 milionów, która jednak Lewandowski łaskawie obniżył z nieznanych bliżej powodów do wspomnianych 120 milionów Po wykupieniu przez firmy amerykańskie zakładów papierniczych w Kwidzyniu, cena produkowanego tam papieru wzrosła trzykrotnie.

Gość k.k. ogłupia
cos kosztuje tyle ile za to coś ktoś chce zapłacić.

Gość Prawda jest taka że !!!!!!!!!!
On nas sprzeda zobaczycie :) Moim zdaniem on nie lubi Polaków ... nienawidzi nawet by się chciało rzec :)Nie wszystkim jeszcze się oczy otwarły na to co wyprawia - a może nie chcą widzieć ?

Gość No!!!!!!
Nie, PGRy w Czechach, Słowacji, na Węgrzech przekształcone są w spółdzielnie i funkcjonują doskonale. U nas Wałęsa zniszczył je ustawowo i bez ostrzeżenia i jakichkolwiek szans .

Gość k.k. ogłupia
Spółdzielnie to też własnośc prywatna tyle że zbiorowa.

Gość No!!!!!!
"cos kosztuje tyle ile za to coś ktoś chce zapłacić." owszem, jeśli mówimy o uczciwym handlu a nie machlojach i gigantycznej korupcji .

Gość k.k. ogłupia
Wałesa nie mógł zniszczyć pgr bo nie miał takich możliwości. same upadły bo to był szczyt niegospodarności i marnotrawstwa.

Gość No!!!!!!
"Spółdzielnie to też własnośc prywatna tyle że zbiorowa." Ale nie należąca do obcych. Łapiesz tą różnicę ?

Gość k.k. ogłupia
machlojach i korupcji? oczywiście taki coś się zdarzało jak w kazdym państwie. u nas ani więcej ani mniej

Gość k.k. ogłupia
nie należaca do obcych? a dlaczego? w UE każdy ma takie same up[rawnienia. w spółdzielni może byuć i niemiec i francuz i polak. i razem moga tworzyć spółdzielnie

Gość ty moheranin tą upierdliwość
i betonowe nieuctwo masz po ojcu fryzyjczyku, spadaj ćwoku do Holandii i nie głoś tu swoich teoryjek, bo cię z serialu wypieprza.

dobre :D:D:D:D:O

Mój post wyżej "dobre :D:D:D:D:O" tyczył się wypowiedzi "nie należaca do obcych? a dlaczego? w UE każdy ma takie same up[rawnienia. w spółdzielni może byuć i niemiec i francuz i polak. i razem moga tworzyć spółdzielnie" ŻAL.PL :O

Gość k.k. ogłupia
żal ci że możesz być czlonkiem-współwłaścicielem spółdzielni np we francji? mnie nie.

Ty na prawdę nie kumasz o co chodzi ?? czy tylko udajesz ?? :)

Gość k.k. ogłupia
a o co ci chodzi? potrafisz napisac konkretnie?

Nie sądzę żebyś mnie zrozumiał :)

Gość k.k. ogłupia
to nie sądź tylko napisz o co ci chodzi.

Gość k.k. ogłupia
no chyba że nie wiesz o co ci chodzi to nie zwalaj winy na mnie:D

Ja wiem o co chodzi, ale problem w tym że Ty nic nie rozumiesz :) Szkoda mi Cię :)

Gość k.k. ogłupia
na razie nie napisałaś o co ci chodzi to nie mozesz wiedziec czy ja rozumiem czy nie. jak napisałem. nie zwalaj winy na mnie, że nie wiesz o co chodzi.

Gość SHATYN ZALOGUJ SIE
:D:D:D