Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni moheranin

W Brukseli o TV Trwam

Polecane posty

Gość k.k. ogłupia
przestańcie z tym shatynem bo to nie jest smieszne. shatyn jest na wyborach

Gość Prawda jest taka że !!!!!!!!!!
Że niby ja ? :D Ja nie Shatyn :)

Gość SHATYN ZALOGUJ SIE
KK OGLUPIA TO SHATYN :D:D:D

Gość k.k. ogłupia
zamiast odpowiedzieć o co ci chodzi to ty o shatynie.

Shatyn_Bido tu nie pisze teraz. On od jakiegoś czasu ma szlaban na to forum w łikiendy. Jak ktoś wspomnioał to TVO jako pierwsze nie spełnia warunków na multipleksie. A nie spełnia bo Tusk juz jako premier wezwał do niepłacenia abonamentu bo jeszcze wtedy nie przejął TVP. Więc ten argument odpada. Ludzie zastanówcie się lepiej na kogo wyście głosowali i do czego to doprowadzi. Czy jesteśćie tacy sami jak on czy tylko ogłupienii przez TVN-y i pozostałe GW-na?!

Nie widzę sensu odpowiadania bo to tak jakby Kaczyński miał się dogadać z Tuskiem :D Oczywiście Kaczyński to ja :)

Gość k.k. ogłupia
nie widzisz sensu? no to po co dyskutujesz jak nie widzisz sensu napisania o co ci chodzi?

Gość k.k. ogłupia
tvp spełnia bo ma odpowiednie zaplecze finansowe w postaci państwa. tv trwam nie ma zaplecza oprócz długów i niejasne sytuacji finansowej.

Gość No!!!!!!
Ale ja bałwanie jeden pisałem o co chodzi, kilkakrotnie . Zapomniałeś ? Cofnij od początku i poczytaj

Czepiłeś się tego "spełniania" jak rzep psiego ogona :D:D:D Nic innego nie umiesz napisać :) TV Trwam pisze prawdę co Tym Na Górze sie nie podoba dlatego chcą ją zlikwidować :)

Gość k.k. ogłupia
szukałem i nie znalazłem. pisałaś parę rzeczy ale one nie zgadzają się z rzeczywistoscią i każdą taka rzecz prostowałem. to napisz prosto i jasno o co ci chodzi.

Gość k.k. ogłupia
nie "czepiłem się" tylko żeby coś otrzymać trzeba spełniac odpowiednie warunki. np prawo jazdy otrzymasz po zdaniu egazminu. dyplom mgr po obronie pracy, kredyt w banku po spełnieniu wymogów banku. tak ten świat jest urządzony.

Gość No!!!!!!
Z rzeczywistością ??? Co mianowicie ? A jeszcze nie dodałem zniszczenia stoczni i cukrowni na życzenie eurokomuny

Gość k.k. ogłupia
państwo jest zadłuzone ale w pełni wypłacalne jak widac. nie ma żadnych zaległosci ze spłacaniem swoich zobowiązań. czyli jest odpowiednim zapleczem finansowym. ma na wypłatę emerytur. nie słyszałem o tym, żeby kiedykolwiek nie wypłacono emerytury na czas w Polsce.

Gość No!!!!!!
I już mamy w sklepach niemiecki cukier :D i o to chodziło. Prawidłowo tak jest, prawda ?

Gość k.k. ogłupia
np własnie to "zniszczenie stoczni". państwo do stoczni dopłacało olbrzymie pieniądze. po zaprzestaniu dopłat stocznie padły. tak własnie wygląda rzeczywistość o której napisałem a której ty nie dostrzegasz.

Gość k.k. ogłupia
prawidłowo. jest wolny handel. jeśli nie chcesz kupowac niemieckiego, kupuj polski.

Gość Tak pieprzycie
O Tusku, to napiszcie kto by tak o Polskę, waszym zdaniem, zadbał? Kto powinien być prezydentem i premierem, by nie było wysprzedawania, łamania praw itd?

Gość kotka74-81
zamiast sie klucic to pomyslcie ...niemcy po 2 wojnie byli pod 3 hmm zaborami no inaczej tego nie potrafie okreslic i wyszli z tego tak te z francja rzadza a u nas w Polsce to dupa pozwalamy im krasc i nigdy dobrze nie bedzie ........buuuuuuuuuuuuu

Gość kotka74-81
sorki mialo byc w klotni

Gość Tak pieprzycie
Dajcie konkrety kto, bo pośmiać się każdy potrafi i pokrytykować, ale dać przykład to nie.

Gość k.k. ogłupia
żle określasz. zabory to w naszym wypadku było korzystanie z naszch dóbr a w wypadku niemiec (oprócz nrd) to ładowanie ogromnych pieniędzy w gospodarke. poza tym niemcy sa przyzwyczajeni do pracy a nas komuna "rozleniwiła".

Gość No!!!!!!
"np własnie to "zniszczenie stoczni". państwo do stoczni dopłacało olbrzymie pieniądze. po zaprzestaniu dopłat stocznie padły. tak własnie wygląda rzeczywistość o której napisałem a której ty nie dostrzegasz." No popatrz, ciekawe czy Niemcy dopłacają do swoich stoczni. Nie widzisz ciemna maso tego, że tego typu polecenia zlikwidowania tego typu przedsiębiorstwa jest walką z konkurencją ?. A cukrownie ?. Buraku ty tępy, pewnie że mam wybór. Ale te cukrownie dawały miejsca pracy !!!!. Których już nie ma . Wiesz co, rozmowa z tobą, to jak z jehowitą albo akwizytorem Amwaya. Albo jesteś tak od urodzenia głupi, albo masz doszczętnie wyprany mózg. Żenada !!!

Gość k.k. ogłupia
niemcy dopłacają do niektórych stoczni bo uznano je za konieczne dla obronności kraju i je zmilitaryzowano. nas nie stac na dopłacanie do nierentownych firm. jesteśmy biednym krajem.

Gość k.k. ogłupia
nie moge być głupi anie nie mogę miec wypranego mózgu, bo odpowiadam klarownie na każde z twoich pytań czy sugestii zgodnie ze stanem faktycznym. gdybym byl taki jak mnie opisujesz to nie potrafiłbym tego i zachowywał się tak jak ty.

Gość Tak pieprzycie
Przeciwnicy Tuska, dajcie jakieś wybitne nazwiska polityków, którzy Polskę uzdrowią!

Gość No!!!!!!
Nas nie stać nawet na armię. Twoje "klarowne" odpowiedzi są dziwnie wybiórcze :)