Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owoc maliny

Kobieta, która "zabiega" o faceta na początku związku

Polecane posty

Gość goska287
lubisz dominować?:)

w każdej kobiecie jest coś z mężczyzny ,a w mężczyźnie z kobiety w jednych osobnikach mniej w innych więcej. gdzieś tam czytałem ,że podział na płeć jest bardziej skomplikowany w stylu ,że orientacja seksualna to jedno ,a jest jeszcze płeć mózgu ?(kobieta interesujaca się samochodami , technika ,a facet modą urodą itp ) i emocjonalna (laska wyciera piczkę w firankę ,a facet krzyczy :D )

Gość Aps88
Taka kobieta sama się skazuje na porażkę: brak szacunku, szybkie znudzenie i rozstanie. Chyba, że facet nie ma lepszej partii w zasięgu i z wygodnictwa zaakceptuje taką adoratorkę.

Gość tyders
Z facetami trzeba umieć postępować. Jest kilka rzeczy, których pragnie każdy facet ale nie wszystkie kobiety o tym wiedzą. Jest kilka powszechnych błędów, które popełniają kobiety i sprawiają, że facet się odsuwa. Jest kilka słów, które facet chce usłyszeć od swojej kobiety jednak..bardzo rzadko je słyszy. Wreszcie jest kilka podstawowych powodów zdrady - warto znać je wcześniej, aby zapobiec najgorszemu....więcej: http://www.magnoli.pl/?p=1100

Gość gość
Ja uważałam, że feromony to mit, ogólnie nie jestem zbyt piękna i nie miałam nigdy powodzenia. Faceci zawsze woleli moje kolezanki. Ale spróbowałam ostatnio feromonow dla kobiet z pherowin.pl i ...zmieniłam zdanie. O dziwo ja też zaczęłam wzbudzać zainteresowanie facetów, i co było dla mnie wcześniej niewyobrażalne, oni sami za mną latają. Aż czuję się trochę dziwnie.... w swoim wyglądzie nic nie zmieniałam, dalej uwazam że jestem brzydka, i sama nie wiem co Ci faceci we mnie teraz widzą.

Gość gość
kobieta ma pokusić i pobudzić do działania ,obudzić w facecie emocje ,w starym języku rzuca chusteczkę i długie spojrzenie a on za nią lezie,proste? a jak tego nie potrafisz to już nic nie poradzę

były prawiczek 2012.04.22 dobrze napisales. Ja nigdy niepodrywam lasek. Uwodze je tak samym stylem bycia by mnie podrywaly same.

Gość gość
laski same "napieraja "na facetow a potem placz ze je zostawil... facet musi sam chciec. Ja teraz do mojego faceta nic nie pisze. Czekam codziennie jak on sie sam odezwie bo jak go olewam to on zaczyna sie starac a jak wchodze mu "w tylek"to on ma "wyj****e"tak to dziala