Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jestem w szooku blabla

podoba mi sie zajety facet

Polecane posty

Byliście w takiej sytuacji? Podoba mi sie ale nie bd rozwalac tego.związku bo jestem zdania ze wszystko wraca ta karma teraz ja rozwale a kiedyś ktos mi rozwali nie wiem co robić moze spodobał mi sie dlatego bo niedawno zakonczylam 6 letni związek bo koles mnie zdradzal i spodobał mi sie ten bo wiem ze mogę sie w nim podkochiwac ale i tak z nim nie bd wiec mnie nie zrani albo mi sie nie znudzi dodam ze jest przystojny do tego strażak hmm ;]

Gość urabura
zostaw faceta

Urabura- no nie bd nic robić chyba ze zerwie z ta swoja to wtedy droga wolna heh dodam ze dziewczyna za ładna nie jest widuja sie rzadko bo studiuje daleko a on powiedzial znajomemu ze gdyby sie znalazła inna dziewczyna fajniejsza to by ja zostawił prawdopodobnie do tego znajomy mowil ze on był takim typem ze bral co sie nawinelo chociaż jest przystojny ale z drugiej strony jego tekst o tym ze by ja zostawił jakby jakas inna sie napatoczyla skreśla go troche

Gość urabura
Ten facet to jakaś porażka! Chciałabyś spotykać sie z takim? Który czyha na inną dupę i jest z jedną dopóki nie pojawi się lepsza?? Jak dla mnie to brak mu honoru a przede wszystkim charakteru nienawidzę takich ludzi.

Właśnie dlatego go to przekreśla. Balabym sie że ze mna też tak by było , ale z drugiej strony czy to co powiedział mi znajomy to prawda albo czy nie przekrecil trochę tego

Gość mi też
się podoba fact kolezanki, ale powiedziałam sobie, że facet koleżanki to facet koleżanki i ograniczyłam z nimi kontakty do minimum

Gość śmieję się z rzeczywistości
pomysl sobie, ze jak zostawi tą swoją dziewczynę dla ciebie, to pozniej jak nawinie się lepsza to ty tez zostaniesz porzucona :D