Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_miętowa_kotka

IZOTEK !!! Pytanie do tych co brali.

Polecane posty

Gość mała_miętowa_kotka

Dermatolog powiedział mi, że to chyba jedyny lek który mi pomoże :O Więc kazał zrobić badania, morfologię, cholesterol i na wątrobę i jak to już zrobię to zadzwonić, umówimy się na wizytę, jak zobaczy, że wszystko ok. to mi go przepisze. Braliście go kiedyś, z jakimi efektami , były jakieś skutki uboczne ? Każda opinia będzie mile widziana :)

Gość mała_miętowa_kotka
Up

zobacz efekty tego leku. Ja nie ożywałam bo nie miałam trądziku,ale kuzynka miala straszny i teraz ma śliczną buzie:)

Gość mała_miętowa_kotka
Patrzyłam, suchość skóry wokół ust i cała twarz, ale może być też niewielkie ale jednak wypadanie włosów :( Ale chybai tak zaryzykuję :)

Gość mała_miętowa_kotka
Ok, dzięki za wypowiedzi :) myszka83 - wiem, lekarz mówił, że to konieczne u pacjentek, które uprawiają seks, ja póki co do nich jeszcze nie należę :D

Gość Ekspert Ha-Pantoten
Aby zapobiec wypadaniu włosów warto wesprzeć w czasie kuracji organizm suplementami diety. Najlepszy będzie Ha-Pantoten Optimum, stworzony specjalnie pod kątem wzmocnienia i odbudowy włosów. Wystarczy trochę regularności. A dzięki swej skuteczności zyskał dużą popularność i dzięki temu dostępny jest właściwie w każdej aptece.