Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa.

piękna sukienka za grosze, super modna!

Polecane posty

No to co, teraz wszystkie te skórowe podróby tak nazywają./ Muszą, żeby się sprzedało. Chyba nie sądzisz że prawdziwa skóra byłaby za takie grosze? Poza tym taka sukienka to takie przewiewne fiu bździu, zimno w niej jest i nadaje się tylko na ciepłe dni. A moja to konkret, i na lato i na zimę.

Gość integratop
"Fartuch oprawcy z epoki" Tanio! Okazja! Licytuj już teraz! :classic_cool: :classic_cool:

Gość podszywać się lubię
oj kobieto ogarnij się i naucz angielskiego 🖐️ a następnym razem wystaw rzezniczkę jako fartuch Krugera oryginal to może jaki kinoman kupi do muzeum czy cus :D

Pisałam już, że znudziły mi się ciuchy i jak każda kobieta co jakiś czas zmieniam swoją garderobę. Na ulicach panie mnie zaczepiały i chciały już na miejscu kupować ją, najchętniej by ją zdarły ze mnie. Ale skoro nie lubisz sukienek, to może skusisz się na super modny kostium: http://moda.allegro.pl/elegancki-zakardowy-kostium-bcm-i2285977789.html ?

Gość dagmara yta
Zdesperowana nie produkuj się

Gość integratop
ZŻD Czy byłby to dla Ciebie problem gdybym poprosił Cię kanałem priv o jakieś Twoje używane majteczki?:classic_cool: Dobrze zapłacę:classic_cool:

zabo robisz z siebie posmiewisko z tymi laszkami, skad ty dorwalas ta kiecuche to ja bladego pojecia nie mam, moze i ona skora, ale pol wsi w to nawet by sie nie ubralo. Jeszcze za taka cene.

Gość podszywać się lubię
o boże sikam i sie śmieje na zmianę czytam stary temat i takie teskty, że szał :D Nawet na Allegro prowokacje robią :D kafe uczy kafe bawi :D🖐️

No ale mi chodzi o to, że tamta to jakaś nieznana firma więc skąd wiesz czy ich sukienka jest dobra jakościowo? A za tą sukienkę to mogę sama poświadczyć.

Gość podszywać się lubię
:o nowa kiecka ze sklepu netowego, przychodzi, nie podoba ci się odsyłasz czego nie rozumiesz rzeźniczko?

odpowiedz skoro ona jest TWOIM ZDANIEM taka och i ach to czemu nikt nie licytuje??

Gość podszywać się lubię
pól roku próbuje opchnąc i nici :D:D:D:D:D:D:D:D:D bidula

heheh... to juz lepiej by bylo gdybys "sprzedala" ja tym paniom ktore az ci ja z reki wyrywaly ;D;D;D;D

Gość podszywać się lubię
wróć jutro my też będziemy Edziu 😘

Nie z ręki tylko ze mnie. Ale wtedy nie chciałam jej sprzedać.W tej chwili już mi się znudziła.

Gość Gucia Majo
To załóż ją na siebie, może znowu będą chciały ją zerwać, bo na Allegro sukcesu nie wróżę ;)

Ponownie zapraszam do zakupu odzieży z moich aukcji. Efektowne ciuszki w okazyjnych cenach dla kobiety z klasą!

Gość tatmarka
Droga autorko tematu, a jak dlugo beda szly do mnie te rzeczy? Ja jestem z Kielc, a sukienka jest swietna, nie jest zozumiale dla mnie dlaczego w Was tyle zawisci, przeciez ona jest bardzo modna.

Gość tatmarka
W porzadku rozumiem, ale skad Pani jest, a jesli ta sukienka bedzie do mnie niekoniecznie dopasowana, czy jest mozliwosc zwrotu?

Gość tatmarka
Proszem Paniom, jak ja mam sie z paniom skontaktowac? Ta wersalka tez jest ladna, ale czemu pani ja sprzedaje?