Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa.

piękna sukienka za grosze, super modna!

Polecane posty

Gość @91
podejrzewam ze sama jestes biedota wystawiajaca szmaty za taka cene byle sie wzbogacic:) dziewczyny ktore tu z toba pisza maja o wiele lepszy gust:D niech dotrze do ciebie ze to sa bezwartosciowe szmaty!!!

Gość kupóóóóóóóóóó
biedocie? nic o nas nie wiesz kretynko :o naucz się wreszcie, ze ludzie sa takimi wariatami, żeby kupić te stare zamolałe parchy :o🖐️

Gość żabciaa.
Biedne Polaczki, jak to namawiają, podszeptują, żeby ceny obniżyć, żeby tylko mogli chapnąć taniej. bo o to wam chodzi, prawda? wielka nagonka na mnie żebym ceny obniżyła, bo tak naprawdę macie ochotę na te rzeczy, ale nic z tego, jak coś to ceny będą wzrastać a nie maleć, więc skoro wam się podobają to kupujcie teraz. kupujcie szybko bo zaraz ceny pójdą w górę!

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dajcie kobiecie spokój. Ma schizofrenie pomoże jej tylko specjalista

Gość obsikana jenny a błyszczy
Allegro jest dumne z takich idiotek jak ty :o podsumuj sobie ile już wybuliłaś za samo wystawienie tych badziewi :D daj wyższą cenę!

Gość żabciaa.
Jestem pewna na 100%!!! że gdyby tylko było was stać, to od razu byście kupowały. A namawiacie mnie na obniżenie cen, bo chcecie capnąć dobrą okazję. Ja cen nie obniżę na pewno, a nawet będę podnosić, żeby klientom pokazać, że trzeba kupować jak najszybciej.

Gość lepsza wizja świata
i co z tego, że skórzana? Na serio w niej chodziłaś? :O

Gość żabciaa.
Wszyscy jesteście plebsem, skoro nie doceniacie moich kunsztownych ubrań ! Muszę też wam wyznać, że agresywnie kłapiąc pochwą, wbiegam do wrażych pomieszczeń Muzeum Okręgowego w Sieradzu i wykradam stamtąd wszystkie filcowe kapcie, gdyż chcę zostać dokooptowana do teleekspresowej galerii ludzi pozytywnie zakręconych

Gość żabciaa.
Łatwo tak kogoś obgadywać tak? Myślę, że gdybyście naprawdę uważali moje ciuchy za brzydkie lub za drogie to byście nie komentowali, bo nie byłoby czego. Ale komentujecie, dlatego że boli was że po pierwsze: nie stać was, zarabiacie pewnie 800 zł dlatego sukienka za 400 zł to dla was ogromny wydatek. Po drugie: nawet jak stać a nie kupujecie to dlatego że się nie znacie. Ubieracie się pewnie w sieciówkach które robią ubrania dla szarej masy, gdzie bluzka kosztuje 25 zł i wytrzymuje góra 3 prania, potem się rozlatuje. Ale napędzani jak owcy przez głupie reklamy, uważacie że to najlepsze co możecie na siebie włożyć. Wiele modnych kobiet chodzi tak ubranych. Jak was stać tylko na skóropodobne cienkie katany po 20 zł za sztukę to nie znaczy że inni będą tak chodzić ubrani. Jednak kobiety modne, oryginalne, będą widziały dobrą jakość, a wysoka cena będzie zaletą a nie wadą. Wyłożą tyle, bo je stać i wiedzą że to jest tyle warte. Dziś miałam już wiele pytań i o sukienkę, o muszkieterki, o kożuszki. Ludzie są zainteresowani, ciągle piszą, wypytują, chcą przyjeżdżać żeby przymierzać oraz pytają czy wypożyczam ubrania chociaż na weekend - tak bardzo chcą je mieć. Co do sukienki to naprawdę tak było, że na ulicy kobiety mnie zaczepiały i mówiły że kupią tu na miejscu, że dadzą pieniądze, od razu mam iść do sklepu kupić pierwszą lepszą sukienkę za ich pieniądze, żebym miała w czym wrócić do domu, ale ta sukienka skórzana musi być ich. Wtedy się na to nie zgadzałam, ale teraz mam już dość tego zaczepiania na ulicy, odmawiania.. Poza tym jak to kobiecie, znudziły mi się ciuszki.

Gość żabciaa.
powiem wam prawde, te ubrania przywiozła mi babcia. znalaza je na smietniku na ukrainie. nie mam pieniedzy wiec pomyslalam ze sprzedam to za takie ceny i bedzie mnie stac, na fryzjera, jakies kosmetyki i moze kilka gustownych ubran. kupcie cos prosze.

Gość żabciaa.
17:16 podszyw.

o matko co to jest?? i jeszcze jaka cena... nawet za darmo bym tego nie ubrała

Gość żabciaa.
kup to, bo naprawdę potrzebuję tych pieniędzy i może rady w co się ubierać za grosze ale aby wyglądać jak czl=łowiek.

Gość kupóóóóóóóóóó
OMG te wypwiedzi sa kropka w kropkę takie same jak na ostatnim temacie z lutego :D masz to skopiowane w wordzie i wklejasz w razie ataków?

Gość do takiej kiecki to tylko
założyc kierpce i jodłować na Giewoncie:P

Gość
jak ona ładna jest :D ja za nią ani 10 zł bym nie dała

Gość nasturcja lis
a mi sie wydaje,ze autorka tematu jaja sobie robi z nas i z osoby ,ktora wystawila te rzeczy na allegro.podrzuca tu linki i ma z nas polew.przecież nie można byc takim bezgusciem:O

Gość kupóóóóóóóóóó
kocham ten temat ❤️

Gość żabciaa.
jestem bezguściem ale co z tego? skoro portfel cienki jak kartka papieru?!

Przeglądnęłam twoje aukcje,w życiu za te ciuchy nie dałabym takiej ceny.A takiego wypoczynku to za darmo bym nie postawiła w domu-obrzydliwy.

Ja masz mało kasy to sprzedawaj taniej,za takie ceny nikt ci tego nie kupi

Gość żabciaa.
Przecież to podszywy z tym że mam mało kasy. Nie bieduję, gdyby tak było to sprzedawałabym wszystko za bezcen.

Gość za dopłata bym tego szajsu
nie wziela. nawet gdybym chciala wybrac 10 najgorszych aukcji allegro to by mi sie nie udalo takiego gowna wyszukac

Gość żabciaa.
wypoczynek dostałam od bogatych sąsiadów ale przecież można na nim zarobić. a po ile byś to wystawiła żebym miała na kilka ubrań?

Gość sdfdsfdsdf
wrzuć to wszystko do kontenera caritasu, nikt tego nie kupi nawet jeśli zejdziesz z ceny :classic_cool:

Gość żabciaa.
z tym bezcenem to podszyw

Gość żabciaa.
sdfdsfdsdf masz rację może biedniejsi ode mnie zroią z tego jakiś pożytek. Biedni ludzie powinni się dzielić.