Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa.

piękna sukienka za grosze, super modna!

Polecane posty

Gość tatmarka
ale czy ona ma jakas wade? Jka dlugi czas ja Pani miala? Czy oprocz pani ktos jeszcze ja ubieral? Pytam tez o ta wersalke

Gość knjklj
O boże jaki kicz.te bluzeczki sa straszne ...:D o reszcie nie wspomne

Gość tatmara
Wypraszam soebie i prosze mnie z nikim nie porownywac. A paniom autoke prosze o odpowiedzi, bo jak widze w jaki sposob pani ze mna rozmawia, to zaczynam sie nie dziwic, ze pani tego nie sprzedaje.

Nosiłam tylko ja jakieś 3 lata, ale z przerwami. Nosiłam tylko ja, sukienka w stanie idealnym.

Gość tatmara
A czym pani ja czyscila?

Gość magdaaaaaaaaa
masakra bezguście totalne

Gość magdaaaaaaaaa
ja buty kupuję wyłacznie skórzane płacę nie mało i z reguły mam na pare sezonów potem wyrzucam do kontynerow Pck albo rozdaje komupopadnie za free ale ta kieca, buty hahaha

Gość ale heca:)
sukienka jak od kowala haaaa haaaa beznadzieja

Czyściłam szmatką filcową. A innym jak się nie podoba to wypad. Idźcie do głupich sieciówek gdzie kupicie kurtkę za 15 zł i rozpadnie się ona po miesiącu.

Gość HAHAHAH ! dobry topik!
rzadko ogląda się takie szmaty za takie pieniądze-to jak ciekawostka etnograficzna,dziewczyny mają problem sprzedaży tego w pakach po 20 parę sztuk za 100zł! a autorka myśli ,że znajdzie psychiczne z kasą które na to polecą.....więcej realizmu bo takiej kasy to ty na bank nie dostaniesz -na twoim miejscu cieszyłabym się że ktoś kupiłby to za 5 zł!

Gość tatmara
no ale to chce mi pani powiedziec ze ani razu nie byla prana tylko ja pani czyscila za pomoca szmatki? To co ona jest z owczej skory ta sukienka?

Kurva chyba wywołałem wilka z lasu czytając przedwczoraj ten poprzedni temat:-D i jakoś przedwczoraj wszystkie te śmieci były na allegro w archiwum i nikt ich nie obserwował a jeśli dziś obserwuje to żeby stoczyć z Ciebie wała:-D:-D:-D te same tandetne teksty co w styczniu i te same pomarańczowe wielbicielki autorstwa samej sprzedającej:-D:-D:-D wypiździaj z tym na Caritas to nawet dzieci z etiopii tego nie wezmą:-D

Gość to łóżko które
wystawiłas jest w cenie 399 zł NOWE NIE UŻYWANE !!!

Gość kochana autorko!!!! wiesz
jeśli myślisz że masz takie cuda na to jest sposób by się o tym przekonać!!!-wystaw od 1 zł ( a jak nikt nie zalicytuje to zdejmiesz aukcję żeby nie narażać się na ryzyko sprzedaży za 1 zł w ostatniej sekundzie-co byłoby dla ciebie niepowetowaną stratą hahaha)-proste i konkretne,a ja się mogę założyć że może na jedną idiotkę trafisz -jak będziesz miała szczęście

Gość ZARAZ JĄ OD CIEBIE KUPIE
ale mi jej nie wysyłaj , i nie pisz komentarza czekałam na wpłate i sie nie doczekałam

Gość tatmara
Oj autorko jestes tak smieszna, ze zgadzam sie z tymi tutaj wszystkimi, za taka cene co podalas, to albo robisz sobie jaja i chcesz w jakis sposob zwrocic na siebie uwage, albo chora psychicznie, jak myslisz ze ktos ja kupi... znalazlam ladniejsza i ladniejszym stanie i za normalna cene.. http://moda.allegro.pl/sukienka-ochnik-skorzana-skora-36-s-zamsz-i2298880174.html

Gość Edytkaa..22
autorko te rzeczy sa piekne, muszę je mieć:)

Ta sukienka jest okropna, tej firmy Ochnik, co to w ogole za firma jest? Jakaś łaciata, pozszywane kawałki z cholera wie czego, pewnie starych kurtek. Gdzie ty w ogóle porównujesz to do mojej? Moja jest konkretna, świetnie wykonana, a tamta taka cieniutka.

Nawet jeśli to skąd niby wiesz że ta sukienka tej firmy jest, skoro metek brak, hahaha? Ale naciągaczka!

Gość tatmarka
Nie osmieszaj sie, powiedz jakiej firmy jest Twoja?

Gość tatmarka
Po 1 Twoja jest brudna po 2 wyblakla bo o nia nie dbalas po 3 za co ta cena? Nawet marki nie masz... aby ktos mogl choc za to zaplacic

hehe kobieto, ze te komentarze cie jeszcze nie wypedzily z kafe, to az jestem w szoku hehe... ale grubo mialas chyba 2 klientki ;D zal mi Ciebie, ale fakt, mozna sie usmiac ;)

? A za co ktoś miałby mnie wypędzić z kafe, nie rozumiem? I nie, nie wstyd mi że sprzedaję takie fajne , dobre jakościowo rzeczy. Tobie powinno być wstyd że cię na nie nie stać.

Gość Bartuś Waśnieeffski
jest mi wstyd, ze też smiesz się nazywac człowiekiem w dodatku myslącym :o

To po co siedzisz na tym topiku? Powiem ci po co. Masz nadzieję że jak tak będziesz gadał to w końcu skruszona obniżę ceny, a wtedy szybko capniesz okazję i zalicytujesz. Nic z tego. Nie obniżę.