Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa.

piękna sukienka za grosze, super modna!

Polecane posty

Gość do takiej kiecki to tylko
żabcia-po prostu badziewie sprzedajesz,nic z tego bym nie założyła,nawet za free...

Gość żabciaa.
do takiej kiecki to tylko: masz rację to jest tandeta, badziewie i szajs. nawet tego zareklamować porządnie nie umiem.

Gość daaaaa
juz ten temat byl kilka miesiecy temu, widze autorka gleboko wierzy, ze ktos w koncu kupi haha

Gość jhgkjdhgkjdhgkdjhgdjkghdfhjkg
nie , to prowo na 100%, ja pierdziele , co to za szmaty i graty, o matko, brzuch od smiechu mnie boli

Gość żabciaa.
wierzyłam że ktoś to kupi ale dziś pozbyłam się złudzeń. wiem że sama muszę w tym chodzić bo nie stać mnie na coś innego.

Gość jhgkjdhgkjdhgkdjhgdjkghdfhjkg
no akurat jeszcze nigdy nie widzialam tych lumpow w modzie, chyba jakies stare mohery to nosza, bo z tego co wiem moda jest inna teraz

Gość żabciaa.
ech:(

Gość żabciaa.
myslalam ze kogos naciagne. jutro wyrzucam ten szjas do smietnika

Gość żabciaa.
jestem beznadziejna, przegrałam życie.

Gość nie wierze ze to nie jest zart
to chyba jakas sciema,normalnie placze ze smiechu:D

Gość obsikana jenny a błyszczy
podszyw jestes super :) szkoda, że ta baba nie myśli tak jak ty 🖐️

Gość Przyjaciółksandra3
Podszyw jest właśnie do niczego. Autorka sama w sobie była super śmieszna, a podszyw wszystko zepsuł :O

Gość nie wierze ze to nie jest zart
przeciez ktos sie nalewa z tej alegrowiczki. nikt normalny by tak nie pisal jak autorka na poczatku. rozumiem nie miec gustu ale zeby tak gadac to juz trzeba miec cos z deklem:D

Gość żabciaa.
nie mam nic z głową chciałam na was zarobić, a teraz chleb ze smalcem muszę jeść nawet na kiszonego nie mam do tego smalcu. tacy jesteście? zamiast pomóc to wy się wyżywacie. Wystawiam to co mam najcenniejsze bo mi nie potrzebne a wy? ach szkoda gadać... ide te szmaty wcisnę w śmietnik.

Szkoda że ktoś się tak pode mnie podszywał. Jestem bardzo rozczarowana poziomem ludzi na kafeterii.

Gość M&Mse
autorko mnie się sukienka podoba masz rację jest wyjątkowa widzialam taką w jakiejś gazecie nie pamiętam jakiej i jak się ubierze do niej fajny kożuszek wygląda super. ma wcięcie w talii i jest kobieca. jestem w stanie ją kupić ale wydaje mi się że jest za droga. jestem w stanie dać za nią 200 zl. co ty na to??

Kobieto, ale czego ty oczekujesz ja się pytam???? Jesteś taka mądra i bogata a wszyscy to debile a nie potrafisz uczyć się na błędach!!! Kilka miesięcy temu już zrobiłaś z siebie idiotkę na tym forum. Wszyscy mieli z Ciebie polewkę. U mnie w pracy ludzie puszczali sobie linki z Twoimi aukcjami, aby sie z Ciebie pośmiać. Zresztą taka byłaś pewna z siebie, że sprzedasz te rzeczy a widzę, że nie ma tłumu chętnych bo kozaczki, markowa wersalka oraz sweterki robione ręcznie nadal wystawiasz te same (czyli tłumy nie walą). Daj już sobie spokój z kafeteria bo znowu będziesz pośmiewiskiem jak poprzednio!!!

A propo wpisu powyżej (zachwalanie produktu pod innym nickiem) te numery i zmiana nicków przez Ciebie to już oklepane bo wcześniej tez tak roiłaś. Tym razem uważaj, aby nie pomylić nicków jak poprzednio:)

solage - moją opinię znasz.Uważam że gadasz byle gadać, bo albo byś się w te ciuchy nie zmieściła albo Cię nie stać. I tyle.

No raczej nie. Wszystko ma określoną szerokość podaną na aukcji. Nie wymyślaj usprawiedliwień.

Gość prawik91banned92345
to jest zwykła szmata i wiocha, nawet do stajni nie powinno sie tego zakładać!!!

Gość prawik91banned92345
na pewno wiecej niz ty, na focie z kozuchem trzeba było sopbie wyzej te portki podciagnac najlepiej pod szyje :o🖐️

Gość prawik91banned92345
nie ośmieszaj się ok? Olsztyn sie za ciebie wstydzi

no wlasnie, napisze jeszcze raz to samo co wtedy na poprzednim jej topiku: jestem z olsztyna i wstyd mi za ciebie

Dlatego piszecie o tych ciuchach źle? Żeby mnie zmusić do obniżenia cen? Oj, biedne, zawistne Polaczki. Jak to wam gul skacze na myśl, że ktoś może zarobić...

zebys ty jeszcze na tym zarobila, to moglabys tak pisac, cala moja rodzina juz ta sukienke ogladala na allegro, linki powysylalam do znajomych wszyscy siedza i leja pod siebie z brechtu