Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

.....sama podaala tyle info!!! plus robienie z seibie totalnej debki w sensie marne prowo w stylu "jestem piekna i bogata bo mam nadzianego sponsora a wy polaczki klepiecie biede hahaha" nie widzicie ze dostliscie na talerzu info tej laski ze zdiec???? jakim trzeba bc naiwniakiem by wierzyc ze marta 1987 i laska z fotki to ta sama osoba :O to nie ona ide o zaklad.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaa
A ja daje sobie łeb uciąć ,że to ona ;) zauważ że piszę już od dłuższego czasu, bardzo intensywnie... :)

Gość nie wzieliscie pod uwage
no broni sie to oczywiste:O bo jesli to nie ona to boi sie afery, myslala moze ze ludzie namierza zobacza i sie posmieja a nie, ze upublicznia dane zespolu. Jak dla mnie to dziwne by ktos sobie tak szkodzil. Ja obstawiam, ze ktos lasce chce zaszkodzic i sie wystraszyl, bo za duzo wyszlo na jej temat.

gdzie niby pisze? wchodze na kafe co drugi dzien mneijwiecej o rozych porach i nie znam jej praktyznie wcae...jedyne tipiki to takie w stylu "jestem zajebista placa mi za tance na weselach i wszyscy dostja slinotoku i odwodnienia na moj widok:":D ktos chce jej zaszkodzic

Gość nie wzieliscie pod uwage
ja tez nie widzialam jej w normalnych tematach:O Dlatego dla mnie to tym bardziej czyjas prowokacja.

Gość no daj spokoj,przeczytaj
To wpiszcie sobie w wyszukiwarce kafe jej nick i wyskoczy ze w innych topikach tez pisze!!!

Tym razem to znowu ja + ban x2 ty jeden się zorientowałeś, że jestem projektem :D ale z was durnie :D oczywiście, że osoba na zdjęciu to nie ja :)

i nie chcę nikomu szkodzić, wy sobie coś wmówiliście i podajecie linki jakichś zespołów , nieudolnie bawiąc się w detektywów :)

jako, że moja prowokacja została przez parę osób odkryta, zostawiam was moi drodzy 🖐️

Gość nie mam szacunku
znowu to zakompleksione kurwisko martka ze swoimi opowiesciami dziwnej tresci , a nie pomyslał tepy łeb ze to panna młoda jest królową na weselu .

Gość Mirek ALIDAR
dostałem od kogoś linka do tego tematu i wyjaśnię od razu !!! ŻENADA !!! dla jasności 22.04 - nie graliśmy wesela :))) AMEN Ps. Ktoś ma na prawdę dużo czasu aby takie brednie wypisywać

Gość Mirek ALIDAR
Dodam jeszcze, że podczas ostatniego wesel marta wypieła kakalca w strone panny młodej i teraz mamy nową wokalistkę:)

Gość Mirek ALIDAR
podpisuj sie za siebie

Gość ZdegenerowanaMaupa
Mirek, nowa wokalistka to jest to czego potrzeba waszemu zespołowi. Bo jak kiedykolwiek trafię na zespól gdzie śpiewa Marta, to będe musiała sobie sporo wlać, żebym mogła spokojnie słuchać. :o

Gość Mirek ALIDAR
wypowiada sie jedna i ta sama osoba, robiąc nam - zespołowi na złość, napiszę po raz ostatni, nie graliśmy 22.04 nic !!! wiec kiepski numer ktoś wycina oraz jezeli chcecie poznać - posłuchać to zapraszam na Sielpie gramy tam jeszcze do soboty 05.05 włącznie od 20 ej bar przy plaży - ZAPRASZAM - AMEN PS. inne wypowiedzi po tym poście podpisywane jako Alidar czy Marta nie będą nasze. Macie czas to dyskutujcie z kimś kto ma nie równo pod berecikiem

Gość to się do sądu nadaje
jaka chora idiotka podaje sie za tą dziewczyne :o

Gość to se laske
Taaaa...jasne..juz wierze...koles to pisze by upadla reputacje zespolu ratowac...

Gość to se laske
A martka pisze ze jest projektem bo co innego ma powiedziec w takiej sytuacji????

Gość bambiska
Dokladnie co moze napisac! Glupio jej i tyle!!! klamstwo ma krotkie nogi.

Gość kalshkdhakld
ta suka ze zdjec to ona znam ja

Tak myslalam, ze ona robi komus kolo piora. Mam nadzieje, ze prawdziwa Marta dobierze Ci sie do dupy.

Gość taaaa a wy juz wierzycie
Lupida,naiwna jestes...

Gość Mirek ALIDAR
Temat skopiowany, podejmiemy odpowiednie kroki gdyż jest to jawne złamanie paragrafu. Kafeteria będzie musiala współpracować i udeostępnić na rządanie prokuratury dane osoby podszywająca sie pod naszą wokalistkę!!!

Gość oj ubrac to Ty sie nie umiesz
To teraz podwojnie glupio bedzie Marcie jak sie okaze ze to jednak ona pisala,po IP mozna dojsc..bedzie siara przed sadem...

Gość Mirek ALIDAR
Martsua co tak umilklaś? zesrałas sie juz ze strachu bo doinformowalas sie ze zlamałas paragraf, piszac pod tym nikiem tyle informacji o naszej wokalistce? Temat skopiowany więc nawet jeśli zglosisz do usunięcia nic ci to nie da bo mamy dowód który zobowiazuje administratorów kafeterii do wspołpracy jesli zostało naruszone prawo, a ty je ewidentnie złamałaś.

Gość Mirek ALIDAR
My jestesmy pewni ze to nie nasza Marta, zostały jej dziś też przekazane linki do tego tematu i nie omieszka się załatwić ta sprawe w sądzie.

Gość Mirek ALIDAR
to pisałam ja, Marta :)

Gość Mirek ALIDAR
Ktoś podpisał sie moim nikiem, nie piszemy razem z Martą!!!

Gość ona nie umie spiewac
:O W zyciu bym nie chciala tak falszujacej laski na weselu.

Gość tak sie kończą zabawy w necie
I dobrze!! weźcie ją za szmaty tą wariatkę, co ona sobie myśli, tyle bzdur tu napsiałą tylu ludzi obraziła!! do sadu z nią niech sie wstydzi kretynka!