Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość Mirek ALIDAR
dziwie się, reagujecie na jej pisanie, a może to tez facet - nasza konkurencja ..? kto wie... tak czy siak - wykazuje TOTALNY BRAK Mózgu i liczy na to samo z Waszej strony, kto chce wyjaśnień to kontakt jest na naszej stronie i sprawa prosta wtedy będzie jasne kto i co pisze a tak ?? to ten wszowaty-wszowata anonim podpisuje sie za kilka osób tutaj widać po stylu pisania nawet, proponuje Wam iśc sie popalać najlepiej na plaże w Sielpi i później nas posłuchacie a nie kontynuować to

Gość małe sprostowanie!!
Witam, Nazywam się Marta P., jestem wokalistką zespolu Alidar a na tej stronie jestem pierwszy I zarazem ostatni raz w życiu. Dostałam linka od znajomej osoby że ktoś oczernia mnie I moj zespol I w śmieszny ale momentami żalosny sposób zaklada topiki niby w moim imieniu. Po przeczytaniu tego tematu I kilku innych zakladanych niby przeze mnie, stwierdzilam ze sprawa nie moze pozostac bez echa gdyż nie mam nic wspolnego z martką 1987 a oszczerstwa na moj temat przechodzą ludzkie pojecie Podejrzewam że pisać je musi osoba z mojego otoczenia, ktos kto mnie zna bo ilosc danych o mnie jest naprawde imponująca a powtarzam że NIGDY nie pisałam na tej stronie nic! Sprawa jak dla mnie jest zbyt powaqżna aby mogla pozostać bez odzewu Juz pojełam odpowiednie kroki ku temu by jak najszybciej moderator wraz z policją mogli dotrzec do osoby podszywającej się pode mnie. Piszę to by dać do zrozumienia że niby anonimowi użytkownicy nie są bezkarni a ja nie dam pisac na swoj temat wyssanych z palca kłamst I oszczerstw. Mam nadzieję że sprawa znajdzie finał jak najszybciej, ja I mój zespół zotaniemy publicznie przeproszeni za znieważanie I oczernianie a odpowiednia osoba ukarana. Nie wejdę więcej na tą stronę więc proszę uczciwych i poważnych ludzi o zaprzestanie dyskusji i nie podszywanie się pod to wyjaśnienie Z resztą topikiem JUŻ zajmują się odpowiednie osoby więc chyba odechce się wam zabaw w podszywy i pisanie bzdur o innych ludziach. Żegnam.

Gość /(.)(.)\.....
a kogo to jeszcze obchodzi ???????? :o

Gość małe sprostowanie!!
żartuję, to ja wasza martka :)

Gość pstała czyteliczka :)
bardzo dobrze w pełni popieram! żart żartami ale oczernianie realnej osoby i podszywanie się to przegięcie :) mam nadzieję, ze wybuli odszkodowanie :* :)

Gość MlooodaaMammaa
Wie ktos jak sie sprawa potoczyla??

Gość anitta ani tamttta
a ja nie wierzę, że ktoś się pod tą wokalistkę z bożej łaski podszywał. Moim zdaniem to ona się wygłupiła, a jak jej dane wyszły na jaw to próbuje ratować sytuację - taka jest moja opinia!

Gość Ewelina byłaPawła
ciekawe co u Martki :D

Gość a nic nowego, zmienia nicki
jak rekawiczki i dalej pisze prowokacje na kafe jest tu znana, trzęsie całym forum jej ulubione tematy to : zdrady małżeńskie i ciąże 17- stek , znalazłam w kieszeni męża paragon,,,,,,

Gość Dziadek Edek z Nowej Huty
pamiętam jak marta wpadła, jak ten czas leci :(

Gość gość
Abstrah*jac od tego,czy ta cala historia to podszyw,czy nie..Wszedlem na strone tego zespolu,zerknalem na foty..Jesli Ta Pani/autorka/jest piekna,to widocznie ja jestem slepy.Przecietne dziewcze,nie bylo o co tak kruszyc kopii.