Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość ty juz bylas dawno namierzona
wlacznie z numerem tel. wiec nikt szukac nie musial :classic_cool: takie cos zajmuje chwile gdy ktos jest tak glupi zeby podawac rozne dane o sobie :classic_cool:

jakie kłamstwA I Jak niby dostałam za swoje? i żadnych danych szczegóknych nie podałam, to że śpiewam na weselach ? Są setki zespołów, możecie sobie przeszukiwać co chcecie a i tak nigdy nie będziecie mieli pewności, że to ja, poza tym skąd wiecie, że ja tu samą prawdę piszę ;D więc uważajcie, bo może próbujecie ośmieszyć zupełnie inną osobę :) w necie można napisać wszystko i nigdy nie będziecie mieli pewności, kto to pisze i czy to prawda :) jakieś tam wasze wyszukane szczegóły.

Gość Sąsiad Magdy z komuny :D
tak tak przed chwilą sie odgrażałaś ze jak ktos kto cie namierzył wklei twoją NK to go podasz do sądu a teraz próbujesz odwracac kota ogonem idź do diabła głupia cipo 🖐️

Gość sanszajn
Dam Ci dobra rade. Nie stresuj sie tak, bo to wzmaga wydzielanie kortyzolu, ktoy z z kolei sprzyja odkladaniu sie tluszczu w talii. 76 cm? Powyzej 80 cm w talii u kobiet to juz otylosc brzuszna, najbardziej niebezpieczna dla zdrowia. Brakuje Ci tylko 4 cm.

Gość jak to nie podalas
wystarczylo wbic maila w google i wyskoczylo imie nazwisko miejsce zamieszkania i numer telefonu potem na nk calosc jakies 1,5min zajmuje dolaczyc do tego to co tutaj piszesz ze grasz na weselach co studiujesz robisz itd i wiadomo ze to ty widzisz jakie to proste? nikt caly dzien nie siedzial tylko raptem 2min. :classic_cool:

Gość sanszajn
Mi minute, wystarczy wpisac nick w google, na ising masz odnosnik do profilu na facebooku geniuszu

Gość zdegenerowanaMaupa
No niezła dupencja jesteś, chociaż kurde nie w moim typie... ale o gustach się nie dyskutuje. Ale co do spiewania... to błagam Cię- weź z kilkanaście profesjonalnych lekcji!!! jak masz tyle kasy. Ale Ci nie wybaczę, ze zrobiłas taki obciach mojemu kochanemu miastu... jeszcze wszyscy sobie pomyslą że tutaj takie sfrustrowane i porypane laski mieszkają... ehhh :o

Gość keee??????
Co to jest 'ising' ????

Gość zmlaniaj nika
najlepsze jest to za ma dopiero 25 lat a juz taka zniszczona maszkara z niej... 'laska' pisze ze na weselach autografy rozdaje..hahahahahahahahaha

Gość byl tez topik gdzie doslownie
pisala o tym ze ma pojebanego faceta, ze jest zazdrosnym hujem a ona mu tlumaczy ze tylko jego kocha.. a potem w necie wypisuje ze faceci sie na nia gapia i lubi rozbijac zwiazki na weselach.. co za kurwiszon.. nic dziwnego ze facet ma fochy

Gość Vredny123456789
ma 25 lat a wygląda jak stara, zużyta kurwa. Zmarszczki, obwisłe powieki, kwadratowa gęba i te płowe strąki zamiast włosów. To pewnie od rypania na sianie po weselach.

Gość byl tez topik gdzie doslownie
wokalnie tez wielkie dno.. szkoda mi jej faceta, na serio..

Gość qrde ludzie ona
na serio wyglada jak jakas stara dziwka :/

Gość o co chodzi z Frela??
sasanka to jest byla wokalistka, nasza gwiazda ma kwadratowy leb

Gość kvfskvj
HAHAHAHA o porażko to ja wyglądam o niebo lepiej i mam powodzenie a sie tym nie chwale jak ta wiejska dziolcha!!!!

Gość Jadzia77
Po prostu locha ze wsi się wyrwała, stęka na jakichś wiejskich potańcówkach, lepią się do niej pijani, spoceni faceci i myśli, że jest zajebista pod każdym względem :) P.S. Martka, jak dostaniesz kolejne zlecenie to zainwestuj w dobry krem przeciwzmarszczkowy :)

Gość nie tylko krem ale i
i szampon na te tluste klaki :D:D:D:D:D

Gość dupa z matmy
tak to ta idealna :D

Gość nie tylko krem ale i
tak tak... to ta ktorej tak zazdroscimy :D:D:D:D

Gość TO LASKA DOSTALA
LEKCJE POKORY :d

Gość .sasanka.
Czy ta Pani uciekła cichcem jak tchórz, który nasrał i po sobie nie posprzątał ? czy mi się tak tylko wydaje ? ;) :D

Gość burzuuaczja
wy taka szmate nazywacie laską:o kurwiszon przebrzydły, wiedziałam ze cos jest nie tak bo nawet piekne osoby zachowuja sie inaczej jesli chca sie pochwalic,od tej wali kompleksami na kilometr,to sie da wyczuc

Gość Black Devil Women
ale kompleksy to musi miec niezle! albo schizofrenie...

Gość nie wzieliscie pod uwage
ze ktos moze z laski sobie jaja robic na forum? Bo nie wierze, ze ktos by sobie swiadomie taka antyreklame robil:O To trzeba byc chyba glupim i niespelna rozumu. Jak dla mnie to ktos podaje sie chyba za ta dziewczyne.

Gość no daj spokoj,przeczytaj
Caly topik od deski do deski. to jak sie broni i jak zmienila ton po tym jak ktos ja znalazl. oczywiscie ze to ona. poza tym podszyw podalby zdjecie dla smiechu ona bala sie tego zrobic (bo wiedziala ze jest brzydka i zostanie wysmiana)