Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Anna z nadwagą

Dlaczego jak przez pub przechodzi SZCZUPŁA dziewczyna w mini to faceci

Polecane posty

Gość bo faceci nie myślą
krwawa wiecej tolerancji,czyżbyś była jedną z tych wiecznie siedzących na diecie?Nie jestem gruba,na szczęscie nigdy nie musiałam się odchudzac,ale rozumiem te kobiety,które nabierają mimo,że niewiele jedzą,znam takie.Nie każda ma czas na sport...i ochotę na głodówki.Kiedyś nie było takiej presji,kobiety były bardziej okrągłe i takie podobały się mężczyznom,teraz media nakręcają modę na odchudzanie,na czele sam Lagerfeld,który prawie całe życie był grubasem-pamiętam,mam już swoje lata.

Bardziej okrągłe? To ciekawe, bo od paru lat kobiety sukcesywnie stają się coraz grubsze właśnie. Rozumiem, że nie każdemu łatwo jest trzymać linię, ale nie odmawiając sobie normalnego jedzenia dalej można mieć zdrowe BMI.

Tolerancji? Ja? Czy ja kogoś obrażam? Otyłość nie jest zdrowa i tyle. A brak czasu na sport...cóż jak kto dba tak ma. Stwierdzam fakty po prostu o których mówią lekarze, większość otyłości wynika z zaniedbania. A co do chudości modelek, tak to nie jest fajne. Ale wg mnie powinny być normalnych rozmiarów czyli uogólniając M, a nie XS czy XL. Jestem w stanie zrozumieć każdego kto nie obraża innych.

Gość bo faceci nie myślą
Nie obrażam nikogo,sama jestem szczupła,ale też nie siedze na notorycznej diecie,dla mnie to nienaturalne. Jeżeli kobieta ma rodzinę,dzieci i pracuje pozostaje jej niewiele czasu dla siebie,w zasadzie wcale,stąd uwaga o tolerancji.

Gość bo faceci nie myślą
Oczywiscie,że otyłosc nie jest zdrowa,tylko w naszym kraju juz rozmiar 40 przy 170 cm wzrostu staje się naganny ,nie rozumiem tego.To chore

Gość Panna Anna z nadwagą
Faceci się wkurzają jak żona po ślubie się zaniedba, przytyje jakby sami byli jakimiś adonisami

Gość Samiec Alfa 100%
Co to jest kurwa tęższa? 90-150kg to nie tęższa ale opasła. Masz łydkę większą niż biceps niejednego kolesia więc czego się spodziewasz? Piania z zachwytu nad Twoimi "gabarytami" ?. Krótka piłka jest w tych relacjach grubasku. Niski facet = brak powodzenia Gruba dziewczyna = brak powodzenia rozwiązanie równania Niski facet = Gruba dziewczyna -> związek Zacznij dobierać się do gości z metra ciętych może wtedy zapieją za tobą w co wątpię bo nawet oni wolą szczupłe laseczki które są poza ich możliwościami. No cóż chyba musisz zacisnąć zęby na drewnianym kołku i przestać wpierdalać tony żarcia.

Gość hitoceana
popłakałam sie ze smiechu czytaja metafore o motorowerach :D A tak wg mnie to kobiety same nakręcaja ten kult szczuplosci zeby udowodnic innym kobietom ze sa od nich lepsze, zenada drogie panie

Gość DO Samiec Alfa 100%
Ale gruba dziewczyna zawsze może schudnąć, a niski zawsze pozostanie niskim, chyba, że pójdzie na operację wydłużania kości ryzykując przy tym kalectwem i utratą sporej ilości kasy

no tu raczej chodzi o proporcje, kształty czasem kobieta mająca 65 kg wygląda lepiej i bardziej seksownie niż kobieta mająca 50 kilogramów zależy też wszystko od tego jak jest zadbana, ubrana a niestety kobieta ważąca 100kg, mająca dwa podbródki, ubrana czy to w luźne szmaty czy w mega obcisłe getry - nie jest po prostu kobieca, seksowna i tyle

poza tym jak już kobieta jest otyła- a nie po prostu lekko zaokrąglona tu i ówdzie - to facet sobie myśli, że ona chce taka być, jej wybór bo nikt jej nie broni zadbac o siebie i sylwetkę ale oczywiście są wyjątki mam koleżankę która waży 100kg przy wzroście 158 chyba i ma męża i on na nią leci (przynajmniej tak twierdzi, ale widać, że ją kocha)

Gość dziecko błądzące we mgle
"mam koleżankę która waży 100kg przy wzroście 158 chyba i ma męża" Ale poznała go będąc spaślunem? Czy dopiero po ślubie się roztyła? :)

Gość grubaski mają gorzej
:(

Gość obserwator34l
autorko. Zobacz w necie kobietę Tomasza Kamela. Mógłby mieć fotomodelki. A jednak. Najczęściej podobają się szczupłe. Ale bywa różnie

Gość i co tu zrobić
"No przecież napisałam, że jest ładna z twarzy" Ładna inaczej? To tak jak są sprawni inaczej? Facet najpier patrzy na tyłek, talię, nogi, biust, a na twarz potem. Widać do twojej twarzy żaden nie dochodzi, bo skreśla cię już na etapie tyłka. A nie prościej schudnąć niż marudzić na forum? Wystarczy mniej jeść, nie jeść na noc, NIE PODJADAĆ oraz SYSTEMATYCZNIE uprawiać sport.

Gość nie kręcą mnie grube
"Faceci się wkurzają jak żona po ślubie się zaniedba, przytyje jakby sami byli jakimiś " Facet wystarczy by był piękniejszy od diabła. Poza tym ma inne zalety które docenia kobieta. A kobieta ma głównie urodę, reszta mniej się liczy (no, i jeszcze mało wnerwiający charakter by się przydał).

Gość Wkurwiona Ewka
No właśnie! Ja też zaliczam się do tęższych, ale jestem ładna, dbam o siebie, mam modne ciuchy, a mimo to moje znajome które są chude ale zaniedbane i brzydsze z twarzy mają większe powodzenie niż ja!

Panan anna chyba zapomniala ze mezczyzni widza najpier kobiete;-) i to taka ktora ich pociaga (inne nie zparzataja im glowy;-) a zeby pociagala musi byc sesksowna ;-) bo jesli nawet wazy 200kg i jeste super mila to wzdowu nie bedzie - a wiec nici ze zwiakzu;-/