Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladnadziewczyna

fiel...gdzie jestes >

Polecane posty

Gość ladnadziewczyna

Poszukiwana dziewczyna z poczuciem humoru

Gość ladnadziewczyna
cisza

Gość vfgtryue
głupia pizda juz sama siebie nawołuje

a TY idiotko myślisz ze zakładam sama temat i se na niego otpisóje arz po pienćiu dniach? lecz się macioro, gruba ty.

Gość vfgtryue
pierdol się niedorozwoju,powinni cię spalić i prochy rozsypać nad szambem

Nie morzna tak muwić jak ty, wiesz, że to Karalne? Zgłąszam to na policje. mam dość poczerniania mie na forum póblicznym.

Gość denimore .
Chamstwo na kafe jest przerażajace nie przejmuj się Fiel :D

Gość vfgtryue
do psychiatry sie zgłoś ,a nie na policję i poproś o dobrowolne zamknięcie na czas nieokreslony

Gość ghhgjkh
vfgtryue - jakaś nienormalna jesteś :D a fiel jest zayebista :classic_cool:

Jak tu się nie pżejmować jak Cie na karzdym kroku rozczerniajo. Piszesz godnie, po lócku i zamiast porad, czy wsparcia to same pojazdy. Ilerz to morzna znosić? Nie po to tu jesteśmy, żeby sie na nas wyrzywać. Napiszę Ci wiersza gżeszniku, żeby Bug Cię powrucił.

Gość vfgtryue
i tak zjeb w obronie zjeba wystąpił,swiat sie kończy

Gość hdjutv
A niektórzy to ją nawet kochają ..........

Jestem zły, bo nie mam miłości, Jestem zły- o tak, z zazdrości. Zazdroszczę fiel sławy i głowy, zazdroszczę jej, bom ja nie zdrowy. Czepiam się lódzi, bo to moje rzycie, czepiam się mondrzejszych, bo im zazdroszcze skrycie. Oni majo idoluw, a ja nie mam nikogo, Jestem biedny i głópi jak pies z kólawo nogo. Takie moje rzycie i taka moja bajka, Nie mam muzgu, ale za to mam jajka.

o i znowu moi idole, borze jak ja kocham ten momęcik. Uwielbiam Was kochani, moja sława jest jósz prawie na szzczycie, jeszcze pare idoluw i wespnę się na samo gure.

Gość ghhgjkh
fiel - takie są blaski sławy - jedni Cię kochają, inni nienawidzą :D

kórczę nie, tylko nie ten tragiczny momęt!! ZNowu nikt nie piszę, borze ja zwarjóje!! Nie morzecie nic nie pisać!

Gość vfgtryue
nie wierzę ,ze ktoś to może kochać ,przecież to jest nierealne ,ja pierdolę jężeli są tacy to swiat juz sie skończył

ale jka nie chce rzeby mie ktoś niewidził. nie po to się tak wysilam, rzeby zara mie takie blózgi słać. Z reszto pewnie on nie wie z kim ma do czynienia. Byłam jósz w gazecie naszej miastowej i bendziemy pot kloniec maja we rozmowach we toku, ot całe my.

vfgtryue- a powiec chociarz czy wierszyk ładny, on Tobie je dedukowany :) cieszysz się?

Gość ghhgjkh
vfgtryue - weź się ogarnij, wczoraj się urodziłaś? głupia jesteś czy udajesz? :D Tobie się nie podoba to co pisze fiel ale mi się podoba - jest śmieszna i w porównaniu do niektórych kretynów z kafe prezentuje naprawdę wysoki poziom. Niektórzy ludzie słuchają disco polo a ja nie mam zamiaru z tego powodu skakać z mostu, co więcej - zwisa mi to. Jeżeli ktoś tu musi wybrać się do psychiatry to jesteś tą osobą Ty...

Gość vfgtryue
fajny,ale niezgodny z rzeczywistością,może zajmij się twórczością na powaznie i bedzie cię tutaj coraz mniej na szczęście dla wszystkich

Kocham, KOcham Was Idole, w kiblu, w pokoju, we pracy i we stodole. Sława we głowie mi zawruciła, to dla Was kochani jestem taka miła. CHoć ni mom kasy to się nie pżejmóje, ja bende bogata, ja się nie zrójnóje. Dzienki Wam wespne się na gure, bende w tv zastempować kasie figóre. Bende stała obok czarusia pazóry i bende was pozdrawiać wy tłuste macióry.

Gość hdjutv
A czy ja mogę też poprosić o wierszyk, wierszyk dla nieznajomego? Bardzo prosze :D

vfgtryue- oj koleszko zgadłes, zajmóje się tym na codzien i prezętóje moje dzieła właśnie tu, bo wy jesteście moimi idolami i to dla Was to robimy. Dzięki wam tera jesteśmy tym kim jesteśmy. a poziom faktycznie wysoki predysponujemy.

Gość vfgtryue
musisz być niezwykle tłustą obleśną lochą,która powinna remontować drogi na swój koszt za dziuru pozostawione po swej zgrabnej stópce

Tajemniczy nieznajomy, chodzi ciongle, zwiedza domy, szóka fielki bo jo kocha, za nio wcionż nocami szlocha. Myśli o niej dzien i noc, jak na nio patży to rusza się koc. On jej idolem jest zagożałym, jest tam gdzie ona, jest doskonały. SWojo kase by jej dał, gdyby tylko fielke znał, ale woli żreć kiebaby, zamiast szókać mondrej baby, tylko to mu szczenście daje, tylko wtedy mu mały dżony staje. I takie rzycie je tajemniczego, narzreć i napić się do tego. Tera myśli o mie źle, bo nie popisałam się, bżydkich słuw urzyłam tu, lecz nie martw się, bo ja Cię terz aj low ju.