Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka2444

adwokat-ile za pomoc

Polecane posty

Gość gość

każdy adwokat wycenia po swojemu, moją sprawe prowadził Tomasz Tomaszczyk i nie poleciał po kieszeni, zadowolona byłam

Ciężko jednoznacznie powiedzieć ile taka pomoc może kosztować. Lepiej skontaktować się bezpośrednio z kancelarią. Ja w ubiegłym roku podczas podziału majątku korzystałam z usług www.adwokatlubin.com. Bardzo miła obsługa i profesjonalna pomóc na każdym etapie sprawy.

Gość mrlena39

Z własnego doświadczenia wiem, że wszystko zależy zarówno od skomplikowania sprawy, jak i adwokata oraz jego kompetencji. Jak sprawa jest poważna to nie ma co oszczędzać. Na Twoim miejscu od razu kontaktowałabym się z Anną Legieć i oszczędziła sobie tych nerwów. Skoro pomogła mi, to Tobie też da radę. Poza pomocą prawniczą dostałam też wsparcie mentalne, co w mojej sytuacji było bezcenne.

Gość foresa

Ja korzystałam z pomocy adwokata Cejrowskiego z Tczewa. Bardzo skuteczny, duża wiedza, fajne podejście do klienta. Duże zrozumienia całej sytuacji, no i doświadczenie, które widać od samego początku, a ceny umiarkowane. 

Gość magda906

Kancelaria Cejrowski jest bardzo ceniona nie tylko w Trójmieście - masz rację chętni do pomocy, skrupulatni i drążą temat. Większość spraw mają wygranych

Gość konraddo

A jak z ich osiągnięciami w postępowaniach karnych - zależy mi na jak najmniejszym wymiarze kary. Czy nac mogę z nimi wstępnie popisać? Albo na FB

Gość entera

W sprawach karnych specjalizują się w kancelarii adwokackiej Cejrowski. Świetni adwokaci z dużym doświadczeniem.