Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowapraca

jakie macie wykształcenie, ile lat i ile zarabiacie i czy myślici że to dużo??

Polecane posty

Gość nie wszyscy to lubia
No widzisz, u mnie roznie, sa dni, tak jak dzis, ze praktycznie wszystko mam zrobione i czekam na nowe zlecenia od szefa:) A czasami to mi nocy brakuje, zeby ze wszystkim zdazyc. Gdybym miala swoja kancelarie to bym byla w tej komfortowej sytuacji, ze bralabym tyle spraw, zeby miec tez czas dla siebie i rodziny, a nie harowala jak wół za mala kase. Chociaz w sumie nie mam na razie na co narzekac, no ale musze tez miec czas na nauke i rodzine, tzn. dziecko i meza, wiec doba jest dla mnie zdecydowanie za krotka.

zapomniałam napisać, że mam 26 lat mi odpowiada to ile będę zarabiać w tej nowej pracy w poprzedniej mi nie odpowiadało i dlatego odeszłam na szczęście w ciągu miesiąca znalazłam nową faktem jednak jest, że we dwójkę lepiej się żyje sama z jedną pensją nie żyłabym tak jak teraz, na tym samym poziomie

27 lat - pracuje od 9, wykszt lic bankowośc i fin. Nie pracuje w zawodzie na ręke 2000 zł

Gość nowapraca
hm a mi mówili że ci prawnicy zarabiają grosze w kancelariach na początku... jednak to nieprawda! Wiele osób bardzo dużo zarabia z tego co widzę, bo 3,5 tysiąca na rękę to b. dużo wg mnie. Nic tylko zazdrościć :) szalenstwo sobotniej - a w czym robisz? produkujesz coś?

Gość wypilam sok z cytryny
a dlaczego tak sie wypytujesz?:)

Gość wifigdansk
wyszktalcenie podstawowe-monter spawacz w stoczni gdanskiej przaed kryzysem jakies 2200 na reke pozniej 1800 teraz-monter rur w norwegii 25 tys na reke plus dieta plus pokoj

Gość mariaaa magdalenaa
ja poszukuję ale też jestem po administracji :( nowapraca gdzie pracujesz? umiesz biegle te dwa języki? jestem załamana po tej administracji

Gość nie wszyscy to lubia
nowapraca - ja pracuje juz 5 lat, na poczatku pracowalam na caly etat za minimalna - tak bylo ok 2 lat. Jak dostalam sie na aplikacje, to pensja mi nieznacznie wzrosla, a dopiero za jakis czas, jak juz mialam uprawnienia, zeby chodzic w zastepstwie do sądu, to zaczęłam sama prowadzić sprawy i stąd takie pieniądze. Chociaz patrzac na to, ile godzin pracuje to nie sa to kokosy na razie. Chcialabym zarabiac tak jak moja szefowa - ok 20 tys na reke, no ale ona jest juz po 50ce wiec daleko mi do jej doswiadczenia i wiedzy.

Gość wifigdansk
dodam, ze nie znam jezyka i skonczylem tylko podstawowke. oplacaja mi tez powroty.... diametralna roznica... a i mam wolne niedziele, pracuje tylko po 8-10 godz.

Gość jak zareagowac wten czas?
33 lala, inz. ochrony srodowiska i mgr gospdarki rynkowej -3200 netto. Zyje przecietnie bez zadnych szalenstw

26l, pierwsza praca w zawodzie po zakończeniu studiów (mgr inz.), umowa na czas próbny, bez nadgodzin 1900netto, z nadgodzinami 2700-2800netto

Gość wifigdansk
widze ze chyba mam najwiecej. nie oplaca sie tu pracowac boze kilka kilkadziescia moze lat pracy i swiety spookoj nie wyobrazam sobie jebac nawet do 40. mam 25 lat

Gość kocham wszystkich ludzi
no fajnie, ale nie wszyscy pojada za granicę... ja może kiedyś... bo nie chce mi sie tu harować na 500 zł emerytury... Cokolwiek mówią o Polsce i ajk próbują nas przekonać - dobrze nie będzie! :) pytam, bo jestem ciekawa! Może też kiedyś założę biznes? Na razie na to się nie zapowiada, bo nie mam kompletnie za co, a za kilka lat sytuacja na rynku będzie inna - więc spokojnie, nie będę robić Ci konkurencji cokolwiek robisz :) Umiem dość biegle oba języki, angielski lepiej (porozumiewamy się w pracy jedynie w tym języku, a więc wszystkie techniczne objaśnienia również. Moja opiekunka nie jest Polką). Mam dużo drobnych doświadczeń zawodowych zebranych podczas studiów na UJ (tak ok 2 stron).

Gość w niemcach
36 lat facet, na produkcji, praca na zmiany pomiedzy 2100 a 2300 euro netto, zalezy ile nocek i niedziel w miesiacu.

Gość kocham wszystkich ludzi
(2 stron w CV)

Gość Lubie gumełe balonełe
40 lat ,wyzsze,6300

Gość jak zareagowac wten czas?
szkoda ze mi za nadgodziny nie chcą placic:o

Gość jaśminna
wykształcenie wyższe (mgr zarządzania), 25 lat, 2500 netto i zanosi się na podwyżkę.

Gość olazprzedszkola
Wyższe magisterskie, lat 31. Zarabiam jakieś 1700. Teoretycznie mało, ale w stosunku do godzin pracy to nie tak najgorzej ;)

Gość nowapraca
reaktywacja :)

Gość gość
32 lata Pielęgniarka. Pracuję 8 lat. Studia lic i mgr robiłam już pracując i Specjalizacje z anestezjoligii. Praca w szpitalu klinicznym na oiom. 3500 podstawy. Do tego noce i święta. Czasami są też nadgodziny. Premia od oddziałowej. I teraz dostajemy jeszcze dodatek od ministra zdrowia 2x400 zł ,,,brutto brutto,, Zdarza się często że mam nawet 4,5 tys na rękę na miesiąc

Gość I tak nie uwierzysz.

Średnio 2.4 miliona złotych miesięcznie, 30 lat.