Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackAngel1706

Czy warto się mścić?

Polecane posty

Gość blackAngel1706

Znam się z chłopakiem o ponad roku. Zakochałam się w nim miałam nadzieję, że może jak będę cierpliwa to i on się zakocha. No i stało się powiedział te magiczne słowa lecz teraz stwierdził że kocha mnie jak przyjaciółkę nic więcej nie potrafi mi dać tego co pragnę. Myślałam żeby to zakończyć lecz jeszcze rok szkoły nam zostało a wiem że nie dam rady żyć bez niego widząc go tak często. On nie chcę odejść bo mu dobrze ze mną lubi nasze rozmowy itd no i lubi moją pomoc bo jestem na każde jego zawołanie mówiąc krótko potrafi mnie wykorzystać. Przyjaciółka poraziła mi żebym stała się kapryśną kobietką i jego wykorzystała skoro on nie ma żadnych skrupułów tylko ja nie należę do takich osób i nie wiem czy warto. Wypowiedzcie się na ten temat

Gość lola1708
A potrafisz to zrobić?

Gość blackAngel1706
Sama nie wiem

Gość fotel
kup sobie wibrator,a chłopaka olej.nic z tego nie będzie.

Gość hgjvh
Udawanie kogoś innego nigdy nie wychodzi na dobre, on to oleje a Ty bedziesz cierpieć bo przeciez to Ty jesteś tu osobą zaangażowana emocjonalnie, dla niego to pryszczyk. Zniszczysz siebie i zostaniesz zgorzkniałą babą. Daj sobie spokój. Zemść się lepiej w taki sposób, żeby pokazac mu jaka jesteś bez niego szczesliwa, to bedxzie najlepsza zemsta a on bedzie załował.