Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon28

chce isc w takiej sukience na wesele - jest ok?

Polecane posty

Gość 8765433
Autorko, kupuj te sukienkę! Będziesz super atrakcyjna! Podchmieleni wujkowie będą zachwyceni Tobą :) Ps. jak dla mnie, to trochę trąci ulicą, ale co tam!

Gość lemon28
Nie wiem nie słyszałam ale 123 - wyluzuj dziewczyno ;) to zwykla sukienka, watpie zeby ktokolwiek mogl w niej przycmic panne mloda. a figura jest po to zeby ja eksponowac i nie widze nic wulgarnego w tym, ze w miejscu strategicznym uzyto materialu w kolorze skory. to tylko lepiej eksponuje koronke. POWTARZAM: to jest wesele miejskie (nie wiejskie) i tutaj powloczyste kiecki, tapiry itp. nie pasuja. do tego na weselu beda obcokrajowcy (malzenstwo pl-uk), wiec nie chce wygladac jak dziadyga.

Gość strasznie wulgarna sukienka
no wlasnie ciekawe czy posladki maja ten sam kroj co biust to znaczy po srodku czarny pasek a po bokach wypukle posladki w kolorze nude.

Gość lemon28
to jest tyl http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.mayasari.net/wp-content/uploads/2011/06/Kim-Kardashian-in-Herve-Leger-by-Max-Azria-_3.jpg&imgrefurl=http://www.mayasari.net/black-and-tan-skin-tight-dress-of-kim-kardashian/&h=789&w=520&sz=91&tbnid=DR9uTxmHlpDtRM:&tbnh=90&tbnw=59&prev=/search%3Fq%3Dkim%2Bkardashian%2Bherve%2Bleger%2Blace%2Bdress%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=kim+kardashian+herve+leger+lace+dress&docid=IkEFyGcdBDpFrM&sa=X&ei=gzWVT5-8DozO4QTjq83QDw&ved=0CG4Q9QEwCA&dur=396

i wlasnie w tej sukience wypadniesz jak wiesniara :D Boze nic nie kumasz :D i po co zakladasz temat jak i tak juz pdjelas decyzje? co z tego, ze sa tu osoby ktore mowia, ze ta sukienka nie jest ok na wesele? przeczytaj tytul tego topa i sie zastanow nad soba:-O z jednej strony pytasz a z drugiej krytyka ci nie pasuje no wiec po jaka cholere sie pytasz?

sorry tragiczna sukienka a ta cala Kim wyglada jak baleron szczegolnie od tylu :-O

Gość 8765433
Dziewczyno, chcesz "zrobic wrażenie" to rób. Jak dla mnie to ta sukienka jest z lekka kurewska, ale może właśnie o to, Ci chodzi ;)

Gość pulintta
Najlepiej to iść w worku - żeby nie daj boże panna młoda nie poczuła się brzydsza lub mniej atrakcyjna - smieszne jesteście Zazdrościcie i tyle!

Gość lemon28
strasznie wulgarna sukienka - nie podjelam ostatecznej decyzji, dlatego pytam. jak ktos mi pisze, ze jest tandetna i wulgarna, pytam dlaczego, bo moim zdaniem nie jest. smieszy mnie swiete oburzenie, ktore ta sukienka wywolala. wrzuc mi przyklad kiecki z klasa wg. twoich standardow, na pewno bede miala duzo do powiedzenia w temacie.

Gość 8765433
To nie chodzi o zazdrość, ale o dobre wychowanie i wyczucie smaku. Inaczej ubierasz się do pracy, inaczej na imprezę do klubu nocnego, inaczej na imprezę towarzysko-rodzinną + religijną. No, ale nie każdy to zrozumie.

Gość Nie wiem nie słyszałam ale 123
Ale mi nie chodzi o to,że jestem zazdrosna albo chuj wie co jeszcze bo teraz to ludzie piszą pierdoły a nie ja. Pomyśl... Jak Ty byś się czuła gdybyś pół roku lub dłużej wybierała wg. Ciebie najpiękniejszą sukienkę żeby olśnić wszystkich na własnym ślubie wychodząc z kościoła a któraś z gości zwracała by większa uwagę na siebie niż Ty sama-Panna Młoda! Mało razy tu na Kafe ktoś wklejała zdjęcia z portali społecznościowych z opisem "Zobaczcie jak się ubrała na ślub,powinna stonować bo Panna Młoda ma być najpiękniejsza!" Jak dla mnie to trochę bezczelne i tyle w temacie. Skoro jesteś fajna to bądź na co dzień a Jej daj przeżyć ten dzień jak "Miss Świata" PS: Sukienka śliczna ale nie na ślub i wesele i bez znaczenia czy miejskie czy wiejskie!

wlasnie nie zazdroszcze bo kobieta z klasa by sie w takie cos nie ubrala :-O to wyglada tak jakby wlasnie ktos chcial wypasc wyjatkowo oryginalnie i wyjatkowo swiatowo i modnie a wyglada jak wiesniara . kwestia gustu i mi sie to nie podoba. zresta ta Kim jest za tlusta na ta sukienke i wyglada tragicznie w tym.

Figurkę trzeba mieć u uważać, żeby nie wyszło zbyt wulgarnie. Mnie się podoba, ale nie wiem, czy nie jest zbyt obcisła na wesele...

Gość lemon28
pulintta - dzieki za wsparcie. dokladnie tak jak piszesz - najlepiej wygladac jak pomiotlo (pozniej ogladac zdjecia i film i wstydzic sie za siebie), grunt zeby panna mloda wygladala olsniewajaco i nie miala konkurencji. to moze lepiej samych facetow zaprosic? albo stare baby?

Gość dla mnie jest zbyt opinajaca
ale jak chcesz to idz chociaz poszukaj jeszcze jakiejs innej, dla mnie ona nadaje sie na impreze dyskoteke tak mniej klasy ma w sobie na rodzinne imprezy

Gość ja też oblalam
sukienka zdzirowata,aż krzyczy ,,przeleć mnie,,.no nie wiem.ja nie jestem pruderyjna,ale ona wygląda wyjatkowo dziwkarsko.nadaje się na dyskotekę na jakiejś wsi.sorry autorko obracam się w różnych kregach znajomych,ale jakby jakaś panna załozyła taka kieckę to ludziom kopara by opadla,bynajmniej nie z podziwu.resztę sobie dopowiedz.ale widzę,że i tak juz podjęłaś decyzję ,więc szkoda naszej pisaniny.z jedym się zgodzę-kolory stonowane i z klasą,ale materiały-koronka i cycki w innym kolorze pachnie .....

Gość pulintta
Jestem ciekawa w jakich wy sukienkach chodzicie na wesele:/ Robicie jakiś wywiad przed wyborem jaką panna młoda ma sukienkę?No bo skoro ma być duzo skromniejsza od sukni panny młodej.... Rozbawiłyście mnie totalnie:D Sukienka jest jak najbardziej odpowiednia na wesele jeśli się ma idealną figurę.

Gość ja też oblalam
aha i naprawdę trudno mi było w tej sukience doszukać się klasy,raczej jest wulgarna.i na pewno nie przycmisz panny młodej,ale na pewno ludzie zwróca na ciebie uwagę,przygotuj się na chichot.

no najwyrazniej nie jestem sama z moja opinia jak widzisz :-)

Gość hasejejejll
Sukienka ładna, ale nie na wesele.

Gość hasejejejll
A już na pewno nie do kościoła. A czy slub jest kościelny czy cywilny? na cywilny już prędzej...

pulintta tu nie chodzi o to ze sukienka ma byc skromniejsza od sukienki panny mlodej :-O:-O:-O ty dalej swoje :-O tu chodzi o to, ze ta sukienka jest po prostu wulgarna czy Ty to rozumiesz? w zadnym przypadku nie nadaje sie na wesele i tyle.

Gość polska wieś się wypowiada
:D:D:D:D:D:D:D

ale jesteście popierdolone to aż żal :D cycków nie widać, dupy nie widać, ale wulgarna, że aż strach :D widziałyście kiedyś na weselu kobietę w luźnej sukience? Puknijcie w durne łby Nie wiem nie słyszałam ale 123 a Ty to w ogóle się lecz. Jak panna młoda jest brzydka i gruba to jej problem, a nie gości. nikt nie musi się przez to ubierać jak bezdomny żeby czasem nie wypaść lepiej od młodej

Gość pulintta
JA Ci powiem autorko jedno: nie sugeruj się opiniami na kafeterii. Ja raz zrobiłam rozeznanie też o sukienkę chodziło - i taka sama reakcja była jak tutaj - sukienka brzydka, kiczowata,wulgarna. A jai tak ją nałożyłam i wiesz co?WSZYSTKIM się podobała! Także moim zdaniem kupuj - skoro masz figurę to ją podkreślaj. Ja w tej sukience nie widzę NIC wulgarnego - odpowiednia długość, zasłonięty biust, kolor stonowany. Jest bomba!

Gość hasejejejll
Tak, oczywiście jesteśmy zazdrosne:-0 Idż w tej sukience jeszcze na spotkanie w sprawie pracy i na urodziny do matki swojego chłopaka. he he

Gość ja też oblalam
jezu ludzie czytajcie co piszemy.W TEJ SUKIENCE NIKT NIE JEST W STANIE PRZYĆMIĆ PANNY MŁODEJ.KIECKA JEST W U L G A R N A.

Gość młoda :)
Jaka ładna sukienka :) Ale idąc w niej na imprezę dajesz znać :"Jestem niegrzeczną suczką!" ;)