Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon28

chce isc w takiej sukience na wesele - jest ok?

Polecane posty

Gość lena ##
Powiedz kurwo gdzie i kiedy to wesele to przyjade i cie kwasem poleje ty dziwko pierdolona:O

Gość eliza_222
mi sie nie podoba

Gość pulintta
Jedni piszą wulgarna inni że "codzienna". Autorko idz w niej i dobrze się baw - jak widxisz są gusta i guściki:P

Gość lena ##
idż precz, podszywie 13:31!

Gość lemon28
dlaczego zadna z obronczyn moralnosci nie chce wkleic linka do sukienki jej zdaniem odpowiedniej na taka okazje. czekam, chce porownac i sie wypowiedziec. sprawa nie jest przesadzona - moze mnie nawrocicie - moze zejde ze zlej drogi!

Gość Laura211232
Nie nadaje sie na wesele . poza tym moim zdaniem jeste zwyczjnie brzydka

Gość pulintta
Zatem nie wolno nałożyć sukienek z odkrytymi ramionami - bo nagość jest wulgarna a podkreślanie biustu nie na miejscu Sukienki powyżej 5 cm nad kolano też są wulgarne. Satyna jest błyszcząca - kojarzy się z lateksem więc też odpada Idąc takim tokiem można odrzucić wszystkie sukienki:D

Gość 89802334
ło matko! a Ty w koło Macieju, autorko, jedno i to samo:-0 zakładaj tę kieckę i leć na to wesele , nudna się robisz:-0

Gość pulintta
Świetnie się bawimy:P "udawadnianie" że sukienka jest wulgarna bez dowodów:P Tylko wymysły i chore skojarzenia:P

Gość 89802334
w sex shopie taniej byś kupiła - tak swoją drogą dodam ;)

Gość moim zdaniem jest lekko
wulgarna.....w miejscu cycków to wygląda jak dwie jasne plamy-jakby te wzór koronkowy rozszedł się w szwach i zostały plamy

Gość strasznie wulgarna sukienka
@ autorka i tak się uprze - zgadzam sie z Toba !!! dokladnie ! pulintta - tepa strzalo " autorka i tak sie uprze " doskonale uzasadnila dlaczego ta sukienka jest wulgarna !! nie umiesz czytac ze zrozumieniem tepoto ?????? a tak po za tym nadal sie zastanawiam po co ktos zaklada temat "chce isc w takiej sukience na wesele - jest ok? " pyta o opinie innych i je kompletnie olewa ???

@ PULINTTA - TU DLA CIEBIE JESZCZE RAZ DO PRZECZYTANIA TEPOTO PRZECZYTAJ I PRZEMYSL ZANIM OTWORZYSZ JAPE! 23.04.2012] 13:29 [zgłoś do usunięcia] autorka i tak się uprze "Ale masz wyobraźnie dziewczyno! JAkaś niewyżyta jesteś Co za skojarzenia" załóż temat i spytaj o opinię na temat tej sukienki facetów być może nie ujmą tego tak dokładnie jak ja ale skojarzenia będą mieli identyczne sukienka celowo tak została uszyta nie mam nic przeciwko nude i koronce, ale gdyby uszyć sukienkę o identycznym fasonie, na beżowej podszewce z satyny i koronka byłaby na całej sukience, ta uznanaby była owszem z kuszącą ale elegancką, w tej celowo pokreślono "nagie" piersi i sznurowania po bokach, jasne paski po bokach i wzorek imitujący sznurtowanie ma imitować brak majtek pod sukienką (bo z boku nie widać pasków) ot taki op art

Gość stary ćwok z winkiem w dłoni;)
sukienka - cacuszko! dziewczyno, wylizałbym cię do białej kości:)

Gość autorka i tak się uprze
nie pisałam że sukienka jest wulgarna jeśli podkreśla piersi czy talię wulgarność zaczyna się tam gdzie jest brak umiaru dekolt pokazujący piersi nei jest wulgarny pod warunkiem że sukienka równoczesnie nie jest za krótka, za obcisła czy równocześnie odsłania plecy wulgarność i przesada zaczyna się tak gdzie równoczesnie eksponujemy wszystko co się da: i biust i pupę i nogi jest wiele przykładów eleganckich sukienek które np mają głęboki dekolt z przodu lub tyłu, ale jeśli się pokazuje zbyt dużo to sukienka przestaje być elegancka

Gość pulintta
Dla mnie to nie jest logiczne uzasadnienie - to tylko postronne skojarzenia. Mi ta sukienka tak się nie kojarzy. Mąż zapytany o sukienkę stwierdził,że jest bardzo ładna - czy wulgarna?Nie! Stwierdził,że wy chyba sukienek wulgarnych nigdy nie widziałyście.

lubię takie wdzianka:) wyrafinowany sex shop!

Gość metka....
okropna ta sukienka :O

Gość pulintta
Gdy pokazuje się zbyt dużo....ta sukienka nic nie pokazuje!Podkresla figurę ale nie w ordynarny sposób!

Gość pulintta
stary ćwok z winkiem w dłoni;) No i ktoś pisze pod kilkoma nickami:D Stary numer

Gość pipablada
No dobra-elegancka sukienke z dekoltem na plecach do samej d miała kalina jędrusik,mało pokazała,ale jakie pole do wyobrażni.

@ autorka i tak sie uprze - wlasnie o to chodzi. ale grochem o sciane. niech ubierze ta sukienke i sie dobrze bawi. jej sprawa. typowa sukienek dla panienek ktore chca sie lansowac na obcym weselu i wymusic wzrok wszystkich obecnych facetow na sobie aby czuc sie gwiazda :-O zalosne.

Gość autorka i tak się uprze
aż się uśmiałam "ta sukienka nic nie pokazuje!Podkresla figurę ale nie w ordynarny sposób!" Kardashianka nie zakłada na siebie nic co nie podkreślałoby jej kształtow w przesadny sposób

Gość lemon28
oczywiscie macie racje, ze podjelam juz decyzje i kupie te sukienke no matter what. wasze wypowiedzi tylko przyspieszyly sprawe :) pierwszy raz zalozylam taki temat i musze sie zgodzic, ze chyba przemawiaja przez was kompleksy. a satyna to dla mnie szczyt wsi, tak btw.

lubie to forum:) fajne dziewczyny tu mozna spotkać :)

ja nie mam kompleksów, ale nie założę tej sukienki:) ale jaką młodą dziunię chętnie bym w niej zobaczył!

Gość pulintta
aUTORKO I masz rację! NA zgrabnej, seksownej kobiecie wszystko jest sexy:) A reszta nosi wory pokutne:)I tak ma być;)

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ta sukienka jest po prostu brzydka, czy na slub czy nie nie wyglada za ciekawie

Gość lemon28
musze leciec. dzieki za wypowiedzi (pulintta dzieki za wsparcie), zobaczycie mnie w necie. biedna ta panna mloda, tak ja przycmie, ze nie wyjdzie z depresji ;)

Gość ja też oblalam
oj tam,autorka już zdecydowala-wiec z bogiem........