Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaOnaJedna

Spóżnia się.... Co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość TakaOnaJedna
Staram się chociaż mniej o tym myśleć, ale ciężko stres robi swoje, teraz to jeszcze, bo zajęłam się troche na tym forum, chociaż też jak tu czytam niektóre tematy to momentami aż się bardziej denerwuje... eh 1 daień spóżnienia to może jeszcze nic, ale je sli faktycznie przyczyną opóżnienia jest stres to ja nie wiem jak nad tym zapanuje...

Gość TakaOnaJedna
Noo zmykam teraz zjeść jakiś obiad, chociaż nawet nie mam ochoty nic jesc z tego stresu... No a przy okazji, że nie chce mi się jeść to w związku z tym doszukuje się jakichś objawów ciąży, co jest paranoją po takim króciótkim czasie... Na dodatek co chwilę sprawdzam w łazience czy może mam ten okres czy nie... i doszukuje się bólu brzucha ;/ Eh ten stres mnie wykończy...

Gość TakaOnaJedna
No i po obiedzie.... stresu ciąg dalszy....

Gość mireczkowataa
ja Cie rozumiem :) Dodatkowo ja juz córkę mam więc wiem co to jest poród :):) Też mi sie ostatnio spóźniał- dwa dni miałam takie schizy, że aż po nocach nie spałam :) Pomogła ciepła kąpiel i pół litra wina. A najlepsze jest to to, ze bez prezerwatywy kochałam się raz- w 28dniu cyklu więc byłam pewna, że rano dostanę okres- a tu takie coś. Też okresy regularne- co 27-28dni. Będzie dobrze, napisz jak dostaniesz okres :)

Gość TakaOnaJedna
No tak... Ja to w 25 dni, bez prezerwatywy i skończył na zew, niby przy 28dniowych cyklach powiedziałabym że to dzień niepłodny... Ale teraz jak mi się spóżnia 1 dzień to nerwy okropne... Oj chciałabym napisac jak dostanę @, jednak moje myśli narazie krążą w tym kierunku że nie dostanę, stres mnie już wykończy..

Gość TakaOnaJedna
To czekanie jest straszne :( Nic nie mogę zrobić a na dodatek nie czuje jakichś objawów zbliżającego się okresu... Za to doszukuje się objawów przeciwnych :(

Gość Paulaa_eV
Nie denerwuj się przede wszystkim, odpręż się ;)

Gość TakaOnaJedna
Oj chyba nie jestem w stanie sie nie denerwowac, tylko sie stresuje i strsuje... przegladam rozne tematy na formum i zastanawiam sie czy dostane ten okres czy nie :( Dzis 30 dzien cyklu, w 25 dniu byl ten stosunek przerywany... No i ja już wariuję, z jednej strony na forum pisze, że żeby byla ciąza musi byc wytrysk w srodku, a z drugiej ze nawet jak nie jest w sordku to i tak jest to bardzo bardzo mozliwe... Wiec moje nerwy siegaja juz znietu... :(

Gość aeyghsdfchg
znam ten strach, mam dzisiaj to samo, tylko moja sytuacja wyglada nieco inaczej

Gość aeyghsdfchg
znam ten strach, mam dzisiaj to samo, tylko moja sytuacja wyglada nieco inaczej

Gość TakaOnaJedna
Inaczej tzn? Długo Ci się już okres spóżnia? Ja już wariuję, my mieliśmy stosunek przerywany, czytałam przed chwilą tu o tym na jakimś forum i niestety doczytałam się takich rzeczy że teraz to już jestem kłębkiem nerwów... Juz mi sie wydaje ze wszystko mozliwe...

Gość aeyghsdfchg
no wlasnie mialam taki sam stosunek. mialam juz od tamtego czasu 3 okresy, dzisiaj nadszedl dzien czwartego a tu nic... i sie stresuje bo strasznie duzo sie naczytalam na forach itepe...

Gość aeyghsdfchg
no wlasnie mialam taki sam stosunek. mialam juz od tamtego czasu 3 okresy, dzisiaj nadszedl dzien czwartego a tu nic... i sie stresuje bo strasznie duzo sie naczytalam na forach itepe...

Gość TakaOnaJedna
Już dziękuje za taką przygodę... Niby wtedy wydawało mi się, że dzień niepłodny, facet mówił że zdążył, a teraz jednak jeden dzień się spóżnia wiec juz mam dosc ;/ Hm... jesli mialas 3 okresy i byly noramlne, a nie jakies plamienia, no to 4 tez powinien sie pojawic, moze jakies opoznienie z innego powodu

Gość aeyghsdfchg
ech no wlasnie mam nadzieje... tydzien temu wrocilam z zagranicy, zmiana stref itd. mam nadzieje, ze to to..

Gość TakaOnaJedna
Eee to jeśli miałaś jakaś podróż itp to duże szansa, że to... Gorzej ze mną, spóźnia się i niestety na nic innego nie moge tego zwalić :(

Gość aeyghsdfchg
a ten stosunek przerywany to mialas w plodne czy nie?

Gość TakaOnaJedna
Miałam go w 25 dniu cyklu, dziś jest 30 dzień. Normalnie okres powinnam dostać wczoraj. Zazwyczaj w ostatnich miesiącach miałam cykle regularne co 28 dni. Wiec wydawało by się, że to dzień niepłodny... W ogóle moje cykle zawsze największe wahania to miały 27-33 dni. Ale jak pisałam w ostatnich miesiącach cały czas co 28. No a tym razem się spóźnia... co prawda narazie 1 dzień, ale biorąc pod uwagę, że ostatnio zawsze było w terminie + ten stosunek przerywany to mam już prawie nerwicę :(

Gość aeyghsdfchg
hm... moze zaczekaj po prostu zaczekaj jeszcze dwa dni jak nie to zrob test, po tygodniu powinien wyjsc w miare wiarygodny.

"po tygodniu powinien wyjsc w miare wiarygodny." Bzdura. 🖐️ Ja się zastanawiam dlaczego osoby, które nie chcą zajść w ciążę się nie zabezpieczają. Jak Wam się zdarza, że Was ponosi to bierzcie tabletki. Myślicie, że Wam hormony bardziej zaskodzą niż stres towarzyszący Waszej panice? :D 🖐️

Gość aeyghsdfchg
haha zalezy od testu moj/a drogi/a

Gość TakaOnaJedna
Perwersja wiem wiem, totalana głupota, ale mądry Polak po szkodzie, teraz się tylko okropnie stresuje... Właśnie tak nas poniosło, bo nie uważam takiej metody przerywnej za dobrą i za jakakolwiek metode... A poki co stres, na tes za wczesnie, a chyba to stresowaloby mnie jeszcz bardziej... A tak to 1 dzien spoznienia, 0 objawów na okres, i raczej doszukuje się objawów ciązy... a nerwy to już sięgają znitu

jak to było w 25 dc , to ciąza niemozliwa , trafiłas na dni nieplodne , jeżeli jest tak jak piszesz do tej pory mialas regularne cykle 28 dniowe

"haha zalezy od testu moj/a drogi/a" Nie zależy. Test wykrywa najwcześniej 6-dniową ciąże, co nie jest równoznaczne z tym, że wykrywa ciążę 6 dni po stosunku. 🖐️

"i raczej doszukuje się objawów ciązy... " Nie ma możliwości, żebyś 5 dni po stosunku miała JAKIEKOLWIEK objawy ciąży.

wes nospe, gorąca kompiel i sie zrelaksuj, taki stres oddala miesiączkę

Gość TakaOnaJedna
Perwersja wiem wiem, totalana głupota, ale mądry Polak po szkodzie, teraz się tylko okropnie stresuje... Właśnie tak nas poniosło, bo nie uważam takiej metody przerywnej za dobrą i za jakakolwiek metode... A poki co stres, na tes za wczesnie, a chyba to stresowaloby mnie jeszcz bardziej... A tak to 1 dzien spoznienia, 0 objawów na okres, i raczej doszukuje się objawów ciązy... a nerwy to już sięgają znitu

Gość TakaOnaJedna
chyba musze gdzies wyjść z domu bo zwariuję.... ale pewnie i tak dluga noc przede mną ;/

Gość TakaOnaJedna
No i już wróciłam... i ani chwili nie przestałam myśleć o tym, że mi się okres spóźnia... A jego jak nie było tak nie ma... Ehh...