Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyjemy By znaleźć ZyciaTryb

heh, przyszpanowałem troche kasą i już laska jest chętna...

Polecane posty

Gość terazzzanoo
stawiamy wam drinki po to zebyscie zobaczyly zawartosc portfela co sie rowna rozlozeniu waszych nog :classic_cool:

Gość Nie każda ma cenę
Ale najpierw musi Ci zaświecić zgrabnymi nogami, żeby sprawdzić, czy jest jakiś z kasą, co zechce drinki stawiać za jej wdzięki. ;)

Gość zyjemy By znaleźć ZyciaTryb
// sorry, ale jest dziwna ta lask /// fajna bajka.. kiedy mialas ten sen ?

Gość terazzzanoo
warto, lachony za kase robia wiele wiecej w lozku niz przyslowiowe biblotekary ;) mimo wszystko kocham was drogie panie i ciesze sie ze wiekszosc z was leci na moj portfel :classic_cool:

Gość defsdsfsdf
Nie każda ma cenę--haha no to wez sobie sknerę :P facet zaoszczędzi a ty poczujesz się jak ''wartościowa kobieta''

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
matko a wam nie przyszło do głowy, że laska może lubić seks. Zobacz przetrenowała z wami wszystkie pozycje, zrobiliście jej dobrze jak chciała, a wy jej jeszcze fatałaszki i kosmetyki stawialiście. Zabawiła się, złotówki nie wydała, jeszcze z nowymi ciuchami do domu wróciła :P. A wy myślicie że takie z was cwaniaki :P.

Gość sorry, ale jest dziwna ta lask
a co, tak trudno ci uwiezyc, ze istnieja normalne kobiety? Czy boli cie ze zadna normalna dupa cie nie chce i musisz wyrywac lachony za 100 zeby ci obciagnely?...

Gość Nie każda ma cenę
defsdsfsdf jestem mężatką :P Dorabiamy się razem, właśnie na etapie budowy domu. Mój przyszły mąż przyjeżdżał po mnie małym fiatem :P Ja miałam punto :P

Gość defsdsfsdf
Nie każda ma cenę--ok ,ale gdyby był bogaty to byś go olała ? widzicie tylko 2 kolory ,czarny i biały---bogaty facet to chooj a kobieta bogatego faceta to zdzira :P

Gość terazzzanoo
lubie zdziry :classic_cool:

Gość Nie każda ma cenę
JEGO bym nie olała, ale na pewno na początku byłoby trudniej, widzisz, ciężej byłoby mi uwierzyć w czystość jego intencji, właśnie z powodu takich panów, jak z tego topiku. Musiałby się bardziej starać, ale nie prezentami, bo tak najłatwiej. Ale on jest cierpliwy i na pewno bylibyśmy razem, bo jesteśmy dwiema połóweczkami ;) :P

Gość ewiii
DO: zyjemy By znaleźć ZyciaTryb założę się ta dziewczyna ma jakieś 15 lat bo nie uwiężę, że więcej. Po ile lat macie?

Gość młoda :)
hm, a ja widzę, że faceci też są łasi na kasę darmową kuzynka pracyje w weekendy w knajpie, jej facet nie pracuje i to ona mu kupuje różne rzeczy, a on bez wstydu przyjmuje doładowania do tel, piwo, coś z ubrania :-0

Gość 98765443
ładuja latami w lochony, a potem sie dziwią, że normalna dziewczyna nie pomysli o nich poważnie:-0 chcielibyście miec dziecko z lachonem?

Gość 98765443
zabezpieczajcie te swoje miecze bo syfa rozniesiecie po wsi :-0

Gość ladasamara
Zdarza mi sie zalowac tej jakze idealistycznej postawy mlodzienczej.Latal za mna taki z kasa...po dwoch tygodniach uznalam,ze ja tak nie moge,ze do niego nie pasuje.Bardzo dlugo sie staral potem.Przyjaznimy sie do dzis.Mialam tez krotki okres wykorzystywania panow pokroju autora.Byly kolacyjki,kina,wycieczki...a potem do widzennia.Ja niczego nie obiecywalam.Zadnych lodow I rozkraczania.Juz mi przeszlo.Na szczescie.

jak chce klękać do miecza, niech klęczy! jakies puste masz te koleżanki... a nie, sorry, to ty jesteś pusty! :D:D:D frajer... :o

masz rację autorze, wszystkie laski, które spotkasz będą leciały na kasę. bo tylko takie spotka na swojej drodze ktoś, kto nie ma do zaoferowania nic oprócz kasy i tą kasą chwali się na prawo i lewo. facet z klasą tak nie robi i dlatego spotyka kobiety z klasą. ale obawiam się, że Ty tego nie pojmiesz.

Gość znam scierwoo
bo_taka_jestem to brzydki pasztet :O nic dziwnego, ze jest sama

13:45 [zgłoś do usunięcia] Maciek17 wiosen u mnie na forda Mondeo wszystkie lecą a ze duża fura to i na tylnym siedzeniu sie rozkraczają za jeansy z Big Stara za 90 zł maciuś wez ty sie pochwal gdzie masz dzisny z Big Star za 90?

Gość polak w pełni rozumny
u was kobitki facet z klasa rozni sie od tego tutaj tym ze ten z klasa nie bedzie narzekał ze lecicie na kase:D

Gość alexia sun
HEj Hg cos tam? Pewnie nawet nie masz tego samochodu i... walisz gruchę przed komputerem skąd to wiem? Ucieszylabym się gdyby ktoś mi coś kupil, naiwnie mysląc, ze to special for me i nie robilabym seksu z wdzięcznosci, ale moze ja jestem stara szkola klasyczna...ech hgc coś tam zmień nick na qwerty