Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza-dushkuuuu

Czy ktoś z was kiedykolwiek mścil się na kimś za krzywdę?

Polecane posty

Gość eliza-dushkuuuu

Zmarnowaliście komuś życie? Jjeśli tak to opowiedzcie swoją historię.

Gość eliza-dushkuuuu
tylko proszę bez banałów "zemsta nic nie daje" bo mnie to gówno interesuję. Proszę o historie

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miałam ochotę sie zemścic ale zauwazyłam ze zło wraca ze zdwojona siłą, i widze ze osoba która mnie skrzywdziła non stop ma pod górke i cierpi, po prostu zycia samo ja karze

Gość Weenie Cooper
tak, moze nie zmarnowałam życie komus ale cos w tym stylu W liceum chciałam pisać do szkolnej gazetki, poznalam pewna laske, bylam dla niej mila, moze troche nieudolnie a ona mnie wysmiala :/ potraktowała mnie jak smiecia, jakiś czas temu trafiło mi w rece jej CV Chciała pracować w naszej redakcji, zaprosiłam ją na rozmowę. Przypomniałam jej rozmowe z liceum... Ona udawała że nie wie o czym mówię, po chwili zmieniła taktykę, powiedziała że "bylam wtedy jeszcze dzieckiem, ale mimo wszystko przepraszam" ja chciałam pisać do szkolnej gazetki, dla wlasnej radosci, ona chciala prace dla dobrej kasy... na jej oczach włozylam jej cv do niszczarki

Gość tesciowejlok
może nie zmarnowałam ale zemsciłam sie na teściowej za to,ze przez wiele lat strasznie mnie traktowała , swojego syna zresztą też. Dużo by pisać. Niedawno urodzilo nam się dziecko a ona go nawet nie widziała. I nie zobaczy bo nie chcemy mieć z nią jakichkolwiek kontaktów. I żeby nie było,że to moja wina bo pozostała dwójka dzieci też zerwała z nia kontakty.

Gość eliza-dushkuuuu
mocne :D ja jestem na etapie planowania zemsty na kimś kto mnie strasznie upkorzył. Mam zamiar zniszczyc mu życie

Gość Pupczja
Weenie Cooper jesteś okrutna :o

Gość eliza-dushkuuuu
znacie jakieś filmy i książki o zemscie? takie jak carrie kinga, albo cadilac dollana (też kinga) czy pluję na twój grób?

Gość Weenie Cooper
ja okrutna? a ona mnie dobrze potraktowała? :O autorko opowiedz jak wygladała sytuacja, moze pomoge Ci rozegrac to dobrze

Gość i tak nie jest
trzeba sie msicic bo to ze zło wraca do jest gówno prawda

Gość eliza-dushkuuuu
wiesz, to jest brutalne trochę, bo zostałam spoliczkowana przez włąsnego brata i zwyzywana przez bratową. To niż społeczny, oni z każdym się biją i dla mnie to nie jest rodzina ale cóż....zemsty pragnę i już mam ogolny plan. To się wydarzylo rok temu, a dopiero teraz bede działać

Gość Emmett Fitz-Hume
Weenie Cooper, ja też uważam, że to było okrutne z Twojej strony. Czy jeśli ktoś uderzył Cię łopatką w piaskownicy, to teraz przejedziesz go swoim suvem w ramach zemsty? :D

Gość eliza-dushkuuuu
chuj mnie wykorzystał - mocne i zajebiste:)

Gość ja też oblalam
daj spokój,najwieksza zemstą dla nich bedzie to,że ich olejesz i bedziesz zyć swoim życiem i dobrze się bawić.a życie samo im wyrowna rachunki.jak mawiala moja babcia,,jaka miarka pozyczasz ,taką ci oddadzą,,.

Gość eliza-dushkuuuu
gówno prawda. Oni zawsze krzywdzili innych i nic im nie jest. Dlatego sie zemszczę.

Gość ja też oblalam
nieszkoda ci czasu i energii?jesli zemsta to tak,żeby nie wiedzieli,że to ty.co planujesz?

Gość i tak nie jest
zgłos ze maja nielegalne oprogramowanie to im przywala kilknascie tysiecy :D

Gość Weenie Cooper
najlepsza zemsta to jak ktoś bedzie potrzebował Twojej pomocy a ty sie wypniesz..skoro mówisz że to niż spoleczny - pewnie mają mało kasy? wystarczy że poproszą Cie o pozyczke a ty im nie dasz, albo zglosisz sprawe o pobicie, maja dzieci? wrób ich w cos, że nie wiem biją, piją, zrób foty na dowod czy jak ktos by mnie walnal lopatka - oczywiscie, że nie!ale jest roznica miedyz nieswiadomym dziekicem w przedszkolu a brutalną wredną pannica w liceum! ja w liceum bylam bardzo niesmiala, marzyłam tylko o tym by pisac ona byla pewna siebie, gwiazdorzyła... dlaczego ma mieć wszystko od życia? to byla dla niej lekcja pokory.

Gość WEENIE- A JA CIE POPIERAM
Ja tez mam na koncie mala zemste, laska probowala dobrac sie do mojego faceta, a ja w zamian sprawilam, ze cala szkola ciagnegla z niej lacha. Wsyzstcy sie od niej odwrocili. Poopowiadalam komu trzeba pewne historie, z jej zycia- np ze dala sie w dupe ruchac swojemu fagasowi na imprezie przy wszystkich gosciach, w tym samym pokoju. Nie bede opisywac szczegolow, ale nawet ksywke miala :P o ktorej nie wiedziala- a wszyscy tak :) No i tesciowie- przeginali, przeginali, az szerwalismy z nimi kontakt na 2 lata. Potem sie pogodzilismy, ale i tak wnuka widza raz na ruski rok.

Gość marcelkaaaaaa
weenie racja !!

Gość ja też oblalam
jezus maria,ale w was duzo jadu.

Gość głupia obietnica się ciągnie
Ja się zemściłam. Na byłym chłopaku. Pracowaliśmy w jednej firmie jak byliśmy razem a potem ze mną zerwał. Przespałam się z naszym informatykiem a on podmienił część plików w folderze który był przygotowany dla członków zarządu. Mój były wszystko wydrukował, spiął i rozdał na spotkaniu. Część stron to były maile które wysyłał do innych ludzi psiocząć i kurwiąć na właścicieli. Zwolniono go w trybie natychmiastowym i dołożono wilczy bilet. Przeprowadził się do innego województwa. Warto było.

Gość klika klika
glupia obietnica wow, wyglada na to,zeoboje jestescie strasznie toksyczni trafil swoj na swego :D tacy ludzie nigdy nie sa szczesliwi

Ja, ale w sumie to była słaba zemsta, a raczej moja rozrywka jego kosztem. :classic_cool:🖐️ Teraz życie wykonuje dalszy plan zemsty i dopierrdala mu niesamowicie, wiec nie zaluje, ze nie zrobilam niczego wiecej. :classic_cool:

Ja też się zemściłam. Na byłej mojego faceta. Z wykształcenia jestem pielęgniarką i pracowałam w szpitalu. Jak odwiedzaliśmy ją - maja małe dzieci- to podmieniałam jej tabletki (tabletki które udawało mi się podwędzać ze szpitalna) które brała i lekko ją podtruwałam. Ona dostała opiekę nad dziećmi. Po lekach miała jakieś wizje, źle się czuła, spała cały czas itd... suma summarum zabrali jej dzieci (sąd) i teraz jej były mąż (mój aktualny) wychowujemy je razem.

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arleta ale z Ciebie kawał kurwy, zapłacisz za to

Gość BeyonceKnowlesssss88
ktos powinien namierzyc Arlete po IP, zgłosic to na policje która poinformowałaby o tym była zone jej meza i suka powinna poniesc kare za takie cos