Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza-dushkuuuu

Czy ktoś z was kiedykolwiek mścil się na kimś za krzywdę?

Polecane posty

Gość BeyonceKnowlesssss88
jeju jakim trzeba byc złym człowiekiem zeby kogos tak skrzywdzic, szok

Gość No i co teraz?
Teraz oni się będa was nienawidziec, i obmyslac plan zemsty na was. W pewnym momencie wam może sie noga podwinac przez nich. I tak w kolko:O

wszystkie powyższe zemsty były umotywowane ale Ty Arletta Carter jest zwykłą suką. Chyba poproszę mojego męża żeby namierzył Twoje IP i zgłoszę sprawę na policję. Jesteś zwykłą kurwą.

Gość ja sie zemscilam na dawnej
przyjaciolce. Niestety nie moge napisac co ona mi zrobila, ale to bylo ogromna przesada i zadna zemsta w zasadzie tu by zlagodzila jej czynu, nawet podtruwanie:D Gdy prawda wyszla na jaw i dowiedzialam sie co ona zrobila to z premedytacja przespalam sie z jej narzeczonym. Zaplanowalam to tak, ze ona weszla akurat w takim momencie, ze nas przylapala:P Ja sie mu zawsze podobalam wiedzialam o tym, ale bylam lojalna wobec niej. Dziewczyna sie zalamala, wyprowadzila z miasta i wrocila do rodzicow, tu wesele slub odwolac trzeba a ona w depresje popadala. Z tego co wiem leczyla sie przez jakis czas, a raczej jak sie okazalo udawala tez ta depresje by nie poniesc odpowiedzialnosci karnej za to co zrobila (sprawa byla powazna dlatego pisac nie moge). Owszem bylo jej przykro pewnie i wstyd ze trzeba odwolywac wszystko, ale z psychiatra to juz przesadzila:D

Gość tak większą dawkę
środków moczopędnych teściowi jak mi robił na przekór:)

Gość kghjhjluh
up

Gość Miła w dotyku,w życiu różnie
Mnie ciotka strasznie wkoorwiła, jak byłam dzieckiem jeszcze- nasypałam jej zamiast cukru 3 wielkie łychy soli do kawy :D Zwymiotowała :) hehe liczy się jako zemsta? ;)

Gość eliza-dushkuuuuuu
ja mam konkretny plan i mily on nie bedzie, potrafie zrobic z zycia pieklo a zrobie to tak, że nikt się nie skapnie, że to ja :)

Gość eliza powiedz jaki
masz plan ;) podnosze bo fajny temat :D

Gość eliza-dushkuuuuuu
Pierwsza faza jest taka aby zdewastować jego świeżo wybudowany dom (zamalować okna farbami, dach itd, może nawet wybić okna) oraz pościnać wszystkie sadzonki drzewek jakimi obsadził działkę. Wkurwi się nieziemsko :classic_cool: Dalsza faza to anonimy. Listy. Telefony. Dalej sprawa będzie poważniejsza bo zaczną się donosy do niego do pracy. Po prostu w jego imieniu wyślę donos do US. Planuję dalsze fazy też, ale ich już nie zdradzę bo są naprawde straszne :P zabić go nie zamierzam, ale uprzykrzyć życie - i to jak! Ze mną sie nie zadziera :)