Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapustka.;

Co robic, baba od matmy powiedziala ze mnie nie przepusci, walczyc?

Polecane posty

Gość kapustka.;

ona jest taka chamska i wczoraj powiedziala ze nic w ciagu tego roku nie zrobilam i moim jedynym osiagnieciem jest posiadanie dlugopisu [!] kilka razy nie przynioslam ksiazki i zeszytu.. doslownie kilka ale mniejsza mam oprocz tego jeszcze kilka zagrozen,nie wiem czy juz walczyc czy nie, co mam robic?? chyba sie zabije jakbym miala ZNOWU powtarzac...! ;(

Gość kapustka.;
up ;( napiszcie cos bo od wczoraj siedze rycze i nie wiem co ze soba począć

Gość Bartuś Waśnieeffski
a oceny jakie masz?

Gość kapustka.;
oprocz matmy 4:/ ale nie chodzi o to ze ona jest chamska i przez to mam jedynki! tylko te jej odzywki,ponizanie kazdego z osobna. wiem ze ona usadza jak leci... raz siedzialam bo bylam w szpitalu to nie bylo przez oceny. teraz niestety z ocenami jest kiiepsko mam 2 jedynki ale pale na semestr ktorego nie zaliczalam

Gość kapustka.;
w sredniej jestem

Gość oiuyuhjkl.
jestes maturzystką?

Gość kapustka.;
nie,

Gość oiuyuhjkl.
to masz czas jescze na poprawe ocen

Gość Bartuś Waśnieeffski
OMG to zacznij się uczyc anie na nauczycielkę zwalać ^^

Gość kapustka.;
ale skoro ona cos takiego powiedziala to co mam robic zeby zdac?

no jak oprócz matmy 4 to tępa jesteś i nie zwalaj winy na nauczyciela. I znowu czyli już siedziałaś trzeba było iść do zawodówy a nie się pchać na liceum czy technikum jak się nic nie umie

Gość kapustka.;
nie zwalam czytac potrafisz?? tylko ze teraz mamy wolne bo matury są... i dopiero idziemy w polowie maja, gdzie oceny powoli sa wystawiane i praktycznie nauki nie ma:(

Gość kapustka.;
tak najlepiej generalizowac. nie jestescie w mojej skorze i nie chodzi tutaj o to ze jestem leniwa czy tępa bo w gim gdzie nie bylo lajtowo jak to czesto slysze mialam dobre oceny, dobre wyniki w roznych konkursach itd. po prostu stalo sie cos, i mam ciezka depresje przez co sie opuscilam

nie zdane z powodu choroby no ok ale teraz to co? Myślałaś że jakoś to będzie? JAk nie zaliczyłaś semestru to waliło ci to od początku teraz nie biadol. Ludzie mają gorsze problemy. Idz do zawodówki. MAsz 18 lat? Może byś poszła sobie coś dorobić a na weekendy do szkoły? Bo w dziennej 2 lata do tyłu to tak trochę nie fajnie

Gość kapustka.;
To niby jest dobry pomysl ale rodzice w zyciu nie pozwolą,predzej mnie zabiją :( musze dzienna skonczyc,przynajmniej zdać teraz i wtedy pomyslec od lipca tamtego roku zaczelo sie alic, choroba fizyczna i stan psychiczny = depresja

Gość kapustka.;
*walić

Do końca roku masz miesiąc jak się sprężysz to dasz rade znam takich debili co technika pokończyli że szok. A u mnie zawsze było tak że jak ktoś miał 3/4 to dostawał 3 a jak taki osioł miał pięć bań i dopa to miał dwa na koniec:)

Gość kasia918275
gim to co innego, w liceum trzeba sie uczyc tu nauczyciele nie cackaja sie

kapustka słuchaj ale to jest twoje życie nie? W nowej klasie mogą cię tępić i jeszcze bardziej się pogrążysz. W zaocznej są sami dorośli ludzie i na pewno będzie ci tam lepiej niż grupie rówieśników. Oni też mają swoje problemy i nikt nie będzie ci dokuczał no i nie będziesz najstarsza w klasie:)

Gość Zakuty...łeb
A ja miałem zawsze około 10 zagrożeń i zawsze poprawiałem bo nie dopuszczałem do siebie myśli żeby nie zdać :-O dasz radę !

Gość Kwiat opola
Zrób jej mine...tkę to cię przepuszczy.

Gość Julia2312312
,, Nie każdy mecz mozna wygrac ,ale tylko frajerzy poddają się bez walki" walcz do końca. najwyżej się nie uda ,ale co Ci szkodzi . Przynajmniej będziesz miała poczucie ,ze się od razu nie poddałas

Gość 567uio
wypierdalaj do ksiazek zamiast przy kompie siedziec

Gość kapustka.;
ja juz kompletnie stracilam motywację .. nie wiem czy jest sens w ogóle cokolwiek robić miła jak zawsze ja wiem ze to moje zycie ale poki jestem na ich utrzymaniu tu mam robic co kaza, sa toksyczni a musze z nimi zyc,sama nie dam rady.. ehh

Gość Julia2312312
poza tym z tego co wiem nawet jesli nauczyciel nie przepuści to jest komis. ale spróbuj ją jeszcze jakos przekonać żeby zmieniła zdanie , uprosic ja o dopytywanie

Gość kapustka.;
to** teraz chyba moge liczyc tylko na cud ale co ja rodzicom powiem? nie chce siedziec! czemu nauczyciele czasami nie sa ludzcy :/

Ja w 3 liceum mialam duzo problemow i z 5 przedmiotow zdawalam poprawkowe w sierpniu (chemia,j.pol, historia, biologia, PO) i zdalam :P I moze to dziwne do uwierzenia ale zaczelam sie uczyc 3 dni przed zdawaniem :P Dla chcacego nic trudnego