Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkjk

Chcę umrzeć.

Polecane posty

Gość Prawda zawsze boli
Też miewam depresyjne stany a tej wiosny wyjątkowo ostro mnie wzieło. Wyskoczyły problemy nie do przeskoczenia i gotowe...nie mam sił na nic.

Gość kkkkkkjk
jestem 1000 km od Polski w tej chwili a z moja wiara to tez niekoniecznie takze nawet modlitwa chyba nie dla mnie

Gość pirromannka
nawet nie mam jak jestem 1000 km od Polski a pozatym moja wiara tez nikoniecznie takze chyba nawet modlitwa nie jest dla mnie w buszu i nie ma tam lekarzy? wiara i modlitwa jest dla każdego tym razem dostaniesz prezent ode mnie - ty zacznij sie modlic a ja za ciebie bedę wierzyć Bóg nie opuszcza tych którzy Go o to proszą

Gość silwergold
Chyba sobie beknę buuuuu:(:(:(

Gość kkkkkkjk
wiele razy walczylem o swoje zycie ale wszystko sie skumulowalo i widocznie jestem za mieki zeby temu podolac ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie

Gość pirromannka
jak jesteś za miekki to pros o siłę TWOJE DZIECKO MA PRAWO DO POSIADANIA OJCA A NIE SPADKU PO OJCU kpw?

Gość ninki
Proszę nie rób tego. Mój Przyjaciel to zrobił i do końca życia będę żałować, że nie porozmawiałam z nim, że nie wiedziałam, że potrzebuje pomocy... Idź do lekarza, na pewno Ci pomoże. Czy Ty sobie wyobrażasz jak będzie cierpiała Twoja żona i dziecko? Do końca życia piętno. Nie rób im tego.

Gość kkkkkkjk
nawet ojca psychola

Gość kkkkkkjk
tylko ze juz chyba nie chce pomocy probowalem nie raz poztym nie wyobrazam sobie zycia bez mojej zony a wiem ze mi nie wybaczy

Gość nie rób tego kkkk
pomodlę się za Ciebie dziś wieczorem. Uda się naprawić. dopóki żyjesz.... Proszę, to byłaby głupota, nie osądzaj sam siebie...

Gość pirromannka
tak jakoś nie czuje się psycholem w roli matki mimo mojej choroby więc bądź uprzejmy podnieść dupe i przestać się użalać nad sobą bardziej niż nad swoim dzieckiem

Gość pirromannka
a wiem ze mi nie wybaczy a skąd to wiesz?

Gość kkkkkkjk
nie zrobie tego dzisiaj bo jestem tutaj z ludzmi wiem ze oni sobie nie poradza bez jezyka musze to dociagnac ale zadlugo nie wytrzymam jak juz ktos wczesniej napisal to nie zab ze sie da wyrwac a zadlugo juz boli

Gość kkkkkkjk
powiedziala mi to i ja rozumiem znam ja i wiem ze to juz koniec i tak dlugo ze mna wytrzymala wystarczy juz

Gość lfewjgk
ale ty nie zyjesz dla zony! tylko dla siebie i dziecka.. szanuj zycie. idz sie przejdz do hospicujm i popatrz chorym smiertelnie dzieciom w oczy..

Gość pirromannka
przestań się zachowywać jak piętnastolatek nikt nie obiecywał, że za błedy się nie płaci ale byłbys strasznym egoistą gdybyś kazał za SWOJE błedy płacić SWOJEMU dziecku. a to własnie zamierzasz zrobić

Gość kkkkkkjk
nawet nie wiesz njak mi ich szkoda gdyby to bylo mozliwe z chcecia oddalbym swoje za ich zycie takze nie oceniaj zbyt szybko nie zycze nikomu tego co mnie spotkalo po czesci tez z mojej winy

Gość lfewjgk
ja pierdole, co cie spotkalo? bo laska ci laske zrobila? to ejst tragedia? to oczywiste ze na poczatku zona jest wsciekla, ale daj jej czas . pomysl o synku, bedzie dorastal, BEZ OJCA super mamus czemu tatusia nie ma? tesknie za nim.. - bo nas zostawil , bo myslal o sobie

Gość kkkkkkjk
moze i macie racje chcialbym miec sily zeby sie podniesc ale nie mam

Gość lfewjgk
niech Twoj synek bedzie Twoja sila !!!!!!!!!!! ON CIE POTRZEBUJE

Gość pirromannka
gdyby to bylo mozliwe z chcecia oddalbym swoje za ich zycie To oddaj - zyjąc dla niech a nie uciekając przed bólem ŻYWY a nie martwy. Depresja to droga do przejścia. ja po niej ide i ty po niej idziesz. Ja mam wsparcie tam z góry i daję radę a ty się tego wsparcia wyrzekasz i pierdolisz jakieś farmazony rodem z brazylijskiej telenoweli.

Gość kkkkkkjk
jak juz powiedzilem kazdy ma prawo do wlasnego zdania kocham mojego synka jest wspanialy dlatego nie chce zeby mnie takiego ogladal

Gość silwergold
SPÓJRZMY NA TO TAK: GDYBY KAŻDA ZDRADZONA KOBIETA TAK ROZPACZAŁA ŻE CHŁOP JĄ ZDRADZIŁ I Z ROZPACZY CHCIAŁA SOBIE ZYCIE ODEBRAĆ TO MAŁO BY KOBIET ZOSTAŁO:( KOBIETY SĄ SILNIEJSZE:P

Gość lfewjgk
ale wierz mi , na pewno nie chce ogaldac taty na cementarzu tzn stac nad grobem , mowic do tego glupiego pomnika, nie poczuje w ogole Twojego ciepla, bedzie patrzyl na Twoje zdjecia i plakal w samotnosci, TEGO CHCESZ?

Gość pirromannka
kocham mojego synka jest wspanialy dlatego nie chce zeby mnie takiego ogladal czyli u ciebie miłość=kasa tak? bo to zamierzasz dać swojemu dziecku li i wyłacznie :P a podobno to baby sa materialistkami :O

Gość jedno zycie
Masz jedno zycie a czlowiek nie jest na tyle doskonały by tych błedow nie robic .Każdemu może się przydarzyć cos czego pózniej zaluje ale to nie oznacza ze trzeba zaraz myslec w ten sposob .Doskonale potrafie wstawic się w twoją sytuację dlaczego taki temat .Ty cierpisz i strasznie załujesz ,chcialbys cofnac czas ale to nie realne .Czas robi swoje , czas goi rany , mysl pozytwnie .Pozdrawiam i przepraszam za błędy.

Gość jhasbfjafs
to zdychaj i nie zaśmiecaj neta

Gość silwergold
Jak wiedziałeś o swojej depresji dużo wcześniej to powinieneś przewidzieć ze sobie w pewnych sytuacjach nie poradzisz. Trzeba było sobie małego na supeł zawiązać a nie powoływać do życia człowieka za którego nie umiesz być odpowiedzialny!! Martwisz się o dorosłych ludzi bo nie znają języka i co oni biedaczki zrobią a nie martwisz się o własne dziecko.Brak mi słów....

Gość kkkkkkjk
nawet nie wiecie jak chcialbym sie pozbierac jestem swiadom ze wielu ludzi ma gorzej ale wiem ze kazdy ma wlasny próg wytrzymałosci a ja swoój przekroczyłem dawno a teraz to juz jest tylko przepasc nawet leki mnie juz nie uspokajaja to jest 24 h na dobe to mnie zżera od środka

Gość lfewjgk
ale piszesz ze chcialbys TO JUZ COS, wiesz niektore leki psychotropowe dzialaja bardzo destrukcyjnie... nie chodzisz na zadna terapie ? bo czas najwyzszy, zacznij od nowa, postaraj sie dla S Y N K A dla niego oboje rodzice to CALY SWIAT NIE ODBIERAJ MU TEGO