Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaa taa

Mam sposób na sprawdzenie długości penisa.

Polecane posty

Gość kobietkaaa taa

Zakładam szpilki 15 cm i mówię niby w żartach i po odrobinie alkoholu (zawsze wymówka jest, że sorry, ale byłam pijana i nie wiedziałam co mówię :)), że mam teraz szpilki dłuższe niż jego penis. Jak facet się złości to znaczy, że rzeczywiście tak jest i ma krótszego. Jak zaprzecza i chce pokazywać to znaczy, że ma dłuższego. Łatwo tak odrzucić z życia takich co nie spełniają wymogów. Do tego czad jest mieć szpilki wyższe niż penis faceta. :D

Gość kobietkaaa taa
Zaraz tam smutne. Jakoś trzeba selekcję przeprowadzić. Lepiej porównać penisa ze szpilką niż się rozczarować jak już będzie akcja. :)

Gość kobietkaaa taa
Oczywiście długość każda może dobrać pod siebie. Jak chce penisa powyżej 12 cm to zakłada szpilki 12-cm. Proste.

Jade na wesele w sobote. Mysle, ze to dobra okazja by się trochę rozru(ch)szać, muszę się tylko pilnować by za dużo nie wypić;)

Gość parzony!!! gotowany nadaje sie
szpilki 15 cm są mozliwe tylko jak sie ma kopyta w rozmiarze 40, jak np. mam stope 36 i chyba sama platforma musialaby miec 5cm, zeby dalo sie chodzic w takich 15cm szpilkach. wiec sposob dobry dla babochlopow z wielka gira, albo kobiet o niskich wymaganiach - te założa zwykle szpilki

Kochani przepraszam że przeszkadzam mozecie mi doradzić jakie filmy obejrzeć najpierw?? Larry Crowne Służące Transformers 3 PL HD Wstyd The_Doors_PL The American HD Transformers 2 PL HD The Social Network PL Wszystko co kocham Darling I Lowe Ju Inception PL HD The Town PL Weekend 2011 Manna Podwójne życie Weroniki Skrzydlate Świnie Nakręceni

o i duszek :) tak sobie myslalam o tobier ostatnieo, i skoro Ty mnie nir chcesz bo jesteś za stary ... to może z synem bym sie umówiła :P

Do synów jesteś za mloda tylko pytanie którego mamy ich 3 i dwie córy.Poza tym są wierni tak jak ich tatuś:)