Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Panowie, co was wkurza w kobietach?

Polecane posty

Gość kolumbijczyk
pisałem obrazowo trzeba dać odczuć że się starasz a jak ci zależy to się na prawdę postarasz

haha, kolumbijczyku, zdaje sie że wiele w tym racji, choc w pierwszej chwili poczułam przypływ złości za taką beznamietna instrukcje obsługi. Wiekszośc kobiet chyba potrzebuje czuc sie kochane a nie postrzegane jak wyposazenie kuchni i sypialni. Ale to juz tez nasz problem, że gapimy sie na siebie waszymi oczami zamist swoimi własnymi. Z drugiej strony panuje pogląd, że chłopa trzeba nakarmic, uprac, uprasować, średnio dwa razy w tygodniu dac seks, raz na 2 tygodnie zezwolic na wypad z kumplami i nie obarczac za bardzo dziecmi i tez nie ma chuja, żeby marudził :) A jednak...

Gość goguś
jesli kobieta zdradzi to na wytlumaczenie powie w zaleznosci od sytuacji: - nie dawałeś mi wystarczająco duzo czułości -osaczyłes mnie(byles za dobry) mozesz byc skurwielem, mozesz byc czulym, mozesz byc czulym skurwielem - niczego ci to nie gwarantuje :P

Gość goguś
Foxy - i jeszcze nie gadać za duzo :P

Gość szparek
Fox Lady niestety zbyt bardzo odstaje od twojego stereotypu. Nie podniecają mnie wypasione auta, a bezawaryjne i wygodne, to nie ma wyglądać, to ma jeździć, mało palić i się nie psuć. Piłka można praktycznie mnie nie interesuje i nie interesowała już od dziecka... Dwa stada debili ganiajace od bramki do bramki.

to tez jest paradoks, ze mam jakis tam ideal kobiety upatrzony, ale jednak wplatuje sie zwykle w dziwne zwiazki:] pewnie problem tkwi po mojej stronie:)

To samo działa w druga strone gogus :) Albo "byłas za miekka, za dobra, zagłaskałas mnie na smierć" albo "tak bardzo sie starałem a Ty ciagle fochy stroiłaś" Jak jestesmy za bardzo konkretne, to za mało tajemnicze i nieodgadnione, jak was zwodzimy i każemy sie czasem domyslac to "nie wiadomo o co tym babom chodzi i jak takiej dogodzić" :)

Gość kolumbijczyk
no właśnie i zapomniałem o jednym nie wymagac nie wiadomo czego, obiad mogę sobie zrobić sam, wyprasowac, posprzątać itp jak zobaczy że to robisz to prędzej czy później zacznie sama to robić bo albo poczuje się nie potrzebna albo stwierdzi że to przecież jej zajęcie no i trzeba ją traktować partnersko ale z odpowiednią dawką "brutalności"

Gość aBcDeF34555
a jak masz typ Maćku?

Szparku, to nie jest mój stereotyp, to tylko statystyczne przykłady, zamien je na cokolwiek chcesz :) jak nie fura i piłka to może masz inne hobby/potrzeby. Każdy w zyciu o czyms marzy, czegos chce, chyba, że jest sie minimalista i domatorem któremu wystarczą ciepłe kapcie i wygodny fotel. Zmykam spac, dziekuje wszystkim za pouczającą dyskusję :)

Gość myszszszkaaaa
kolumbijczyk kocham cię!

Gość goguś
facet ktory szuka wytlumaczenia w ten sposob jaki robi kobieta jest PISDA a nie facetem a kobieta to po prostu kobieta:P

kobieta namietna ale twardo stąpająca po ziemi, zaradna i samodzielna, ale przy mnie udająca niezdarę, ladnie operujaca sarkazmem (inteligentna), wyrozumiała i niezbyt zazdrosna. no i przede wszystkim biuściasta.

Gość goguś
faceci kupuja fajne auta poniewaz wiedza ze kobiety lubia fajne auta:Pthat's why!:)

Gość kolumbijczyk
myszszszkaaaa dziękuje miło mi:) ale tak od razu bez znajomości?

Gość wierny123456
fochy bez powodu

Gość myszszszkaaaa
jeśli faktycznie jesteś taki jak opisujesz, to nawet bez znajomości :)

Gość hop do dziury
faceci nie lubią u kobiet: "Kooochasz mnieee?" "o czym myślisz?" potoku słów wypominania pradziejów zazdrości Moja instrukcja obsługi męża: dawać do odkręcania każdy słoik chwalić za wszystko co sam zrobi absorbować go swoimi sprawami na tyle żeby czuł że ma kobietę ( bo inaczej zapomni że jest zajęty i zacznie sobie jej szukać ) nie ma sensu się kłócić , lepiej od razu płakać ;) no i kochać kochać kochać :P

To i ja moge czasem poudawac nieporadne niebożątko, a co mi szkodzi ;) Wciągneła mnie ta dyskusja a trzeba spać :)