Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgsdjsgfjgdf

jechać ze znajomymi czy nie?

Polecane posty

Gość hjgsdjsgfjgdf

znajomi wymyślili wyjazd na zakończenie roku w ten piątek gdzieś do jakiegoś domku kolegi... wszystko by bylo ok tylko ze mialam nie jechac i powiedzialam mojemu chlopakowi o tym i ze bedzie 5 kolegow i 3 kolezanki, ale teraz pomyslalam ze chcialabym jechac, moj chlopak w sobote przyjezdza z zagranicy i nie wiem co robic bo bym wrocila zanim on przyjedzie ale teraz jak sie dowiedzial ze tylu chlopakow to pewnie bedzie zly... co mam robic? jechac? jak nie pojade to bede zalowala ale z drugiej strony bardziej zalezy mi na chlopaku niz na tej imprezie. jak to rozwiazac?

Gość jhyghk
te wasze glupawe problemy1

Gość karola152
"to pewnie bedzie zly" a skad to wiesz? pogadaj z nim i zapytaj czy nie ma nic przeciwko. zreszta ja i tak bym sie nie pytala tylko oznajmila ze jade ze znajomymi z klasy na wycieczke i juz

Gość hjgsdjsgfjgdf
no tak ale on zawsze jak gdzieś idzie to mnie pyta, chociaż niczego mu nie zabraniam no i mysle ze bedzie zly sam fakt ze wiecej chlopakow niz dziewczyn...

A po co Ty tam jedziesz? Masakra...Chyba ba takie wyjazdy to sie z chłopakiem jedzie.

Gość hjgsdjsgfjgdf
no wlasnie ale z chlopakiem nie moge zreszta kazdy z tych znajomych ma juz kogos i tez jada sami

Gość hjgsdjsgfjgdf
tak postanowili ja nie mam nic do gadania, tym bardziej ze w ten dzien nie bedzie mojego chlopaka z polsce

Jak to nie masz? Jesteś ich niewolnikiem, czy co? Nie jedziedziesz i już, jak nie chcesz.

Gość hjgsdjsgfjgdf
wlasnie chce bo to ostatnia nasza wspolna impreza ale jestem miedzy mlotem a kowadlem (czyli chlopak-znajomi) i nie wiem co robic

Gość sassssssssssssssssss
skoro to wszyscy z jednej klasy czy z czegoś a chłopak ich nie zna to głupio by sie czuł. a tymabrdziej ze tamci mają partnerów i tez jada sami jak ide na impreze np z m.klasą czy z pracą to idę z nimi, oni też przychodzą sami. nie ma nic złego w gadaniu z płcią przeciwną

Jedź i nie zadawaj tak infantylnych pytań. Jak on ciebie kocha to powinien ci zaufać, jeśli jest inaczej to zastanów się co ty chcesz od życia. Chyba niewolnictwo skończyło się w XIX w.

Gość Mądra rada mężatki
Masz 21 lat a pytasz jak gimnazjalistka. Na pewno dojrzałaś do związku z facetem, albo chłopak ci wystarczy?

Gość lek
Ja bym pojechała, ale powiedziałabym o tym facetowi. Bo domyślam się, że planujesz go oszukać. Nie sam wyjazd jest naganny ale Twój plan okłamania swojego faceta.

Gość hjgsdjsgfjgdf
nigdy bym go nie oklamala. tylko nie wiem jak to rozwiazac zeby nikogo nie urazic. pisalam juz ze bym pojechala z nim ale go nie ma w polsce bedzie w sobote a wyjazd jest w piatek.

Gość hjgsdjsgfjgdf
a chlopak zna ich wszyskich