Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia marysia...

jak spędzacie weekend majowy? czy i gdzie wyjeżdzacie?

Polecane posty

Gość stary temat:D
hahaha, temat sprzed roku a wy się podniecacie, w tym roku na pewno nie będzie przepięknej pogody:D

Gość a my z mężem
na porodówkę o ile tak długo wytrzymam. . .

Gość fknmona
do porodu cesarka 30 kwietnia

Gość monia 28
Ja tam wybieram się do Augustowa na wekend majowy :) zarezerwowaliśmy sobie pokoje w hotelu Logos i mam nadzieję , że spędzimy tam miło czas. Tak naprawde przy wyborze hotelu opieralismy się tylko i wyłącznie na opinii w internecie, mam nadzieje ze nas nie zawiedzie. Odezwe sie jak tylko wroce i podziele sie z wami swoimi odczuciami odnosnie całego pobytu :P

Gość jak dla mnie slaby
zależy od pogody, grill nad woda nam się marzy, w tamtym roku wlasnie robiliśmy grilla w majowke:)

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaanki
i kulig :D na nic innego sie nie zapowiada....a wy to grilla w domu robicie?chyba nie na dworzu w zime:)

Gość Tanie Noclegi Stronie Śląskie
Tanie noclegi w komfortowo urządzonym i wyposażonym mieszkaniu dla max. 5 osób (2 pokoje, kuchnia, łazienka). Dla par, rodzin z dziećmi lub paczki znajomych :) Dla każdego kto ceni sobie wypoczynek za rozsądne pieniądze, kto chce się oderwać od zgiełku miasta i poczuć 100% natury :) Tylko 120 km od Wrocławia (2h jazdy samochodem lub bezpośrednie połączenie PKS z Wrocławia do Stronia Śląskiego). Wielu zadowolonych klientów. POLECAM!!!! http://nocstroniesl.spanie.pl/ http://e-turysta.pl/samodzielne-mieszkanie-do-wynajecia-stronie-slaskie-118729.html Serdecznie zapraszamy do Stronia Śląskiego na majówkę :) Piękne widoki, górskie powietrze, szlaki piesze i rowerowe, kolejka na Czarna Górę, kąpielisko Zalew Morawa, Muzeum Ziemii, Jaskinia Niedźwiedzia i wiele wiele innych atrakcji :) mieszkanie.stronie.slaskie@gmail.com

Gość wychodził ktoś dzisiaj na dwór
Wychodzil ktos dzis? bo ja bylam z psem i 23stopnie w cieniu , gorąc, mi było za cieplo w lnianych spodniach i bluzce z długim rękawem! Spokojnie krotki rekawek moglam załozyc, jk taka pogoda bedzie na majówke to grill od rana do wieczora! Jeszcze basenik rozstawimy:P a nuż będzie ze 27-30 stopni?

Gość oolg/a
my nad morze z dzieckiem, zmienić klimat, teraz nawet udało mi się taniej nocleg zarezerwować, przejrzyjcie oferty http://www.przymorzu.pl/ moze też się na cos skusicie:)

Gość gość
Bardzo często jeździmy na weekend do małego miasteczka Wargowa pod Poznaniem. Cisza, spokój i pełen relaks ! Zakwaterowanie i jedzenie również świetne – polecam noclegi w gościńcu Gryszczeniówka.

Gość majtol
O tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_majowy.php Z dwójką dzieci, udało się znaleźć miejsce bez płatności za dzieci, ale z dobrym jedzeniem(byliśmy już w wakacje) no i atrakcjami. Czas organizowany dla dzieci i dorosłych, basen, kort, sauna, wieczorki taneczne itp. Ktoś z forum się również wybiera?

Gość Mitka77
Zbliża się kolejny weekend majowy a ja znowu nie mam planów:(

Gość Teresi
Nigdy nigdzie nie wyjeżdżałam w weekend majowy:( Zawsze go spędzałam w domu. Jednak w styczniu stwierdziłam, że nie ma co marnować okazji i gdzieś się trzeba ruszyć. Jadę na Rodos z netholiday.

Gość gość
Ja wyjeżdżam z mężem i dzieciakami na weekend na Mazury. Zatrzymujemy się w hotelu Zalesie Mazury. Jest tam strefa Spa i mnóstwo placów zabaw więc cała rodzina będzie usatysfakcjonowana. Byliśmy tu zresztą w poprzednie wakacje i bardzo nam się podobało, więc wiemy, że będzie super :)

Gość gość
Na 4dni do Karpacza do db hotelu,zero gotowania, sprzątania, biegania za dziećmi, bo tam tyle atrakcji że same się sobą zajmą, mają 11,12,4lata więc luz.Czekam na ten relaks i tym żyje, należy mi się, dzieciom i mężowi też:)