Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

msmysterious

zakochana

Polecane posty

Pomocy! Jakiś czas temu odnalazłam Boga i zmieniłam swoje życie o 180 stopni. Zaczęłam również chodzić do kościoła, a tam poznałam bardzo sympatycznego, trochę starszego ode mnie, ciepłego księdza. Z początku miło mi się z nim rozmawiało, okazało się, że mamy wiele ze sobą wspólnego i... zauroczyłam się. Teraz nie wiem czy powinnam w ogóle przestać chodzić do tego kościoła (no ale co, będę uciekać za każdym razem kiedyś coś takiego mi się przydarzy?) czy może przełamać to i przestać o nim myśleć w ten sposób? Strasznie mi głupio, rozmawiałam z nim, pomagał mi, a teraz jestem jakby "obrażona". Wstydzę się do niego podejść, czuje, że się zorientował =[

Gość dekoldcsx
(no ale co, będę uciekać za każdym razem kiedyś coś takiego mi się przydarzy?)" radze regularnie odwiedzac wszystkie koscioly w sasiednich parafiach:D

hahaha, nie miałam na myśli tego, ze się będę zakochiwać w każdym księdzu którego spotkam, ale jak raz się zdarzyło to może zdarzyć się i drugi ;) a poza tym mojej koleżance też się kiedyś podobał ksiądz, ale nie podchodziła do tego serio, a ja jak zwykle muszę wszystko tak brać do siebie :(