Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafiorek19

Czy mam racje????

Polecane posty

Gość Kalafiorek19

W niedziele poszlam z kolezanka do baru. Siedzialysmy same wiec ona napisala do kolegi naszego zeby przyszedl bo same siedzialysmy. No i ten kolega caluje sie z moja kolezanka i w ogole (oni jak zwykle w barze zachwuja sie jak para i ogolnie czuja cos do siebie) ja sobie rozmawiam z barmanem i on gdzies poszedl a ja poszlam do lazienki i minelam sie z tym kolega a on wtedy zlapal mnie za cycki a ja go uderzylam w twarz a on za chwile wylal na mnie piwo. Zaczelismy sie klocic a moj telefon lezal na blacie i wyrzucil go na taras a tam bylo ciemno. Wiec poszlam go poszukac. Nie moglam go znalesc i usiadlam na lawce a on wtedy przyszedl i zaczol mi pomagac szukac go. Znalaz mi go. Zaczelismy rozmawic ja go przeprosilam za to ze go uderzylam i wtedy on mi dal buziaka i powiedzial ze nie jest juz zly. A wczoraj moja kolezanka spotkala sie z nim i nie widac bylo zeby zapomnial o tym. A tak ogolnie to dobrze zrobilam ze go udzerzylam w twarz? Bo ja mam 19lat a on 35. Choc on nie zachowuje sie na tyle co ma. I jak mam zachowac sie jak go spotkam w barze czy na ulicy bo mieszkamy na tym samym osiedlu

Gość malineknn
taaaa..... jak chyba ci się cyferki pomyliły powinno być chyba mam 9 nie 19 lat. po co się głupio pytasz, facet Cię macał a ty go przeprosiłaś ? i pozwoliłaś dać sobie buziaka ?

Gość fotel
idź spać.

Dżizas... Aleście się dobrali... Dobrze robiłaś, że uderzyłaś go w twarz. Źle zrobiłaś, że go przeprosiłaś. A on Cię przeprosił za wylanie na Ciebie piwa i rzucanie telefone?!

Gość ertewtwr
Oto obraz polskich wsi. :O Gdybym widział całą akcje facetowi bym wpieerdolił, a wam nakopał do tyłków. :classic_cool:

Gość Kalafiorek19
Nie przeprosil. Powiedzial ze zachowuje sie jak gowniara. Fakt faktem jest to ze bylismy pijani ale to nie tlumaczy jego zachowania. Co mam zrobic jak go spotkam? Bo niestety mamy wspolnych znajomych:(

Gość Kalafiorek19
Mam wrazenie ze to ja zle zrobilam. Nie wiem czemu. To chyba wstyd przyjsc znowu do tego baru choc tylko to widzila moja kolezanka

Gość qwwweer
głupia kurwa, idź przeproś go jeszcze raz i daj mu dupy to może wybaczy bo przecież to normalne że facet Cię maca. trzeba było zamiast dać mu w pysk zejść poziom niżej i mu obciągnąć w nagrode.

Skoro go przeprosiłaś, to nie wiem co robić. Generlanie na Twoim miejscu bym gościa nie chciała znać, ale skoro przeprosiłaś, to teraz byloby to mocno niekonsekwentne...

Gość Kalafiorek19
Pawel nigdy wobec mnie sie tak nie zachowal. Jak go uderzylam tak sie zdenerwowal ze az piana mu poszla. Nie powiedzialam do niego przepraszam tylko sorry. Moge po tym wszystki przyjsc do baru?

Gość Kalafiorek19
Jest tu ktos?

Gość Kalafiorek19
Da mi ktos normalna porade

Gość Badminton
A o jaką poradę Ci chodzi? Prawną,lekarską czy może administracyjną?:classic_cool: