Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolometa

wyleczyć się samemu z raka

Polecane posty

jakiś miesiąc temu przypadkiem trafiłam na filmik Lekarstwo na raka dr Ashkara,obejrzałam cały, potem szukałam informacji na ten temat czy,ktoś może stosuje metodę NIA ?

Gość czy ktoś z Was się
ja jestem zainteresowana,ale dzis juz nie dam rady. muszę się kłasć. a co to za metoda? jutro tu wejde i poczytam,zapiszę sobie temat w ulubionych;) dobranoc

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tylko samobójca leczy sam raka

Gość aleee
moja teściowa próbowała gdy lekarze powiedzieli że to już koniec leczenia, wiadomo że chory człowiek próbuje wszystkiego, ale jej stan jest zbyt poważny, chyba zrozumiała że to nic nie da i kilka dni temu zrezygnowała. poddała się.

Gość aleee
myślę że ta metoda jest dobra do oczyszczania organizmu z toksyn ale na pewno nie do walki z rakiem.

Gość owiec
Mój wujek zmarł na raka, kilka tygodni po jego śmierci trafiłem na tą stronę (albo podobną, ale ta sama terapia) http://www.terapiagersona.com.pl trują nas celowo i tyle 🖐️

Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tylko samobójca leczy sam raka tak myślisz? a czym jest rak jak nie wyrokiem śmierci ,moja siostra pracuje na paliatywnym w objazdówce i codziennie patrzy na ludzi ,którzy cierpią ta metoda nie polega tylko na leczeniu raka ale i innych schorzeń,ja mam silne bóle reumatyczne,chorą trzustkę i żołądek,dużo czytałam na ten temat potem kupiłam książkę Pokonaj raka raz na zawsze Dr Ashkara i zaczęłam terapię 10 dni temu ,potrzeba czasu żeby się przekonać czy to działa ja głęboko w to wierzę

Gość pogroma
witam, ja stosuje metode nia od kilku miesiecy mam problemy reumatyczne, moje wyniki się poprawiły i wciaz licze na poprawe, ta metoda jest dla osob odważnych i dla tych ktorzy nie mają nic do stracenia. Kolometa jak chcesz mozesz mi podac maila mozemy pogadac o tej metodzie:) pozdrawiam