pomaranczka92 0 Napisano Sierpień 20, 2012 No tak, ale miałam już taki długi cykl, więc nie wiem.. też na długość mojego cyklu mają okoliczności, np. jak mam dużo stresów lub coś podobnego. ale w tym tyg. jak nie przyjdzie to zrobię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 20, 2012 pomarańczka podziwiam twoją cierpliwość, ja za każdym razem jak coś wskazywało na ciążę od razu robiłam test ;) Od dzisiaj zaczynam łykać femibion żeby przygotować się do ciąży, mam nadzieję, że tym razem szybciej uda mi się zaciążyć, chociaż patrząc na moje 8 miesięcy starań to i tak nie długo w porównaniu do niektórych z Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Ja też robiłam często testy przez te starania, ale w tym miesiącu postanowiłam wrzucić na luz;) jak jestem w ciąży to będę i za tyd. i za dwa :) a jak nie to @ przyjdzie na dniach :) można oszaleć , gdy się myśli cały czas o tym, a tak to spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Sierpień 20, 2012 A to nie myślisz teraz o tym cały czas czy jesteś czy nie? Mnie wlasnie taka niepewność by bardziej wprawiala w stresujący nastrój:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Sierpień 20, 2012 No ja też Cię podziwiam pomaranczko,że taka spokojna jesteś i cierpliwa.Ja bym już zrobiła test,bo bym nie wytrzymała:) Ja zaczynam kolejny cykl starań. Już 5.A w piątek do lekarza. Ciekawe co powie?Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Cześć dziewczyny:) dziś około 3 nad ranem strasznie mnie mdliło i brzuch mnie rozbolał, wzięłam podpaskę i poszłam do łazienki , bo byłam pewna, że to okres:( Jedyne co mnie wystraszyło to od razu myśl, dlaczego tak długo nie przychodził:/ zorientowałam się w łazience, że to nie @, więc wyjęłam test i zrobiłam :) wyszły piękne, prześliczne II kreseczki !!!!! nie mogę jeszcze w to uwierzyć, pobiegłam do łóżka i pokazałam mężusiowi..takie szczęście.. :) Nick..................lat....................cykl........ ... .........@ Donusia28.............28................4................ ..........18.08 magdalenka1976......36...............8 lat....................02.09 Kaśkuu.................20................7.............. ........04.09 kamisia_k.............26.................43.............. .........05.09 bubblegum............21.................16............... .........06.09 1.Polariska...............21...............8............. .. .......................ciąża 2.Rzanuaria..............26...............2.............. .. ......................ciąża 3.BetiGl...................32.......... ..2................. .....................ciąża 4.Ninkaa86............26.............. 4.................... ...................ciąża 5.Hania_85_05..........27................3............... .. ....................ciąża 6. Molly90................22................46.............. ......................ciąża 7. 89MONIAAA............23 .............. 3........................ ..........ciąża 8. pomaranczka92......22................5................... ........ ......ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anilewee89 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Sama też czuje się kiepsko..mam mdłości z rana i co gorsza co chwile muszę do wc ze względu na ucisk podbrzusza..pewnie przeziębiłam pęcherz..ale dostaje już szału. Prawie 2 lata się staramy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anilewee89 0 Napisano Sierpień 21, 2012 AAA Tobie wielkie gratulacje:) Wspomagałaś się jakoś tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Gratulacje Pomarańczka !!! Wyobrażam sobie jaka musisz być teraz szczęśliwa :) już nie mogę doczekać się tej chwili kiedy znów zobaczę dwie kreseczki, ale mnie to najszybciej przydarzy się za co najmniej 3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Nick....................lat...............cykl....................@ Donusia28.............28................4.....................13.09 magdalenka1976.....36...............8 lat...................02.09 Kaśkuu.................20................7.....................04.09 kamisia_k.............26................43....................05.09 bubblegum............21................16....................06.09 annecka...............25................9.....................28.08 1.Polariska............21...............8...................ciąża 2.Rzanuaria...........26...............2...................ciąża 3.BetiGl................32...............2...................ciąża 4.Ninkaa86............26.............. 4...................ciąża 5.Hania_85_05........27..............3...................ciąża 6. Molly90..............22..............46..................ciąża 7. 89MONIAAA.........23 .............3...................ciąża 8. pomaranczka92...22..............5...................ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Zostało już nas tylko 6 staraczek :) Donusia pozwoliłam sobie wyliczyć twój termin następnej @, jak coś to zmień ;) Magdalenka i Kamisia za was najmocniej trzymam kciuki, w końcu musi się udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 a teraz Pomarańczka zdradź nam jak Ci się to udało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 21, 2012 Nick....................lat...............cykl.............. ......@ Donusia28.............28................4................ .....13.09 magdalenka1976.....36...............8 lat...................07.09 Kaśkuu.................20................7.............. .......04.09 kamisia_k.............26................43............... .....05.09 bubblegum............21................16................ ....06.09 annecka...............25................9................ .....28.08 1.Polariska............21...............8................ ...ciąża 2.Rzanuaria...........26...............2................. ..ciąża 3.BetiGl................32...............2............... ....ciąża 4.Ninkaa86............26.............. 4...................ciąża 5.Hania_85_05........27..............3................... ciąża 6. Molly90..............22..............46..................ci ża 7. 89MONIAAA.........23 .............3...................ciąża 8. pomaranczka92...22..............5...................ciąża< br /> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 21, 2012 gratuluje Ci z calego serca kochana i zycze najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
89MONIAAAA 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Pomarańczka gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Sierpień 21, 2012 Gratulacje :) :) !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Sierpień 21, 2012 Witamy w gronie przyszłych mam:D ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Sierpień 21, 2012 pomi, gratulacje !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Sierpień 21, 2012 dzięki annecka.... wzajemnie za siebie trzymajmy kciuki... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Nick....................lat...............cykl.............. ......@ annecka...............25................9................ .....28.08 Kaśkuu.................20................7.....................04.09 kamisia_k.............26................43............... .....05.09 bubblegum............21................16................ ....06.09 magdalenka1976.....36...............8 lat...................07.09 Donusia28.............28................4................ .....13.09 1.Polariska............21...............8................ ...ciąża 2.Rzanuaria...........26...............2................. ..ciąża 3.BetiGl................32...............2............... ....ciąża 4.Ninkaa86............26.............. 4...................ciąża 5.Hania_85_05........27..............3................... ciąża 6. Molly90..............22..............46..................ci ża 7. 89MONIAAA.........23 .............3...................ciąża 8. pomaranczka92...22..............5...................ciąża< br /> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Normalna89 Napisano Sierpień 21, 2012 Witajcie dziewczyny, ja do Was dołączam ... :-) Moja historia jest taka, że od zawsze miałam problemy z miesiączką, od 15 roku życia faszerowali mnie lekarze tabletkami antykoncepcyjnymi (leżałam w szpitalach ponieważ pierwsza miesiączka trwała 4 miesiące i się nikomu nie przyznałam i bym się wykrwawiła, jak się skończyła to nie było jej 5 miesięcy i tak w kółko przez 2 lata, aż w końcu wpadli na tabletki) Wyobraźcie sobie, że od 15-roku życia do 23 lat nie miałam ani jednej przerwy. Cieszyłam się, że nie zajdę w ciąże, praca, szkoła, teraz studia .... Z moim chłopakiem jesteśmy 6 lat, nie myśleliśmy nigdy o tym, zresztą zawsze sobie to wyobrażałam że będe miala dzieci koło 30-tki ;-) Niestety .... Chęć posiadania dziecka przysżła niedawno, zdałam sobie sprawę, że jestem gotowa na macierzyństwo ... Lecz ... planuje zajść w ciąże od przyszłego roku gdyż kończę studia w czerwcu ... Leczę się u ginekologa ... zrobiłam badania i mam bardzo mały poziom estradiolu dlatego biorę duphaston kuracja na 3 miesiące. Lekarz mnie ostrzegał, proszę uważać teraz przy braniu tych tabletek, my jednak nie uważaliśmy - jedno opakowanie zjadłam i nic okres dostałam. Czuję, że bedzie ciężko ... Pozdrawiam Was ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśkuu 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Kochana Monia!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anilewee89 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Normalna89 będzie dobrze..to dopiero 1 cykl:) Staramy się ponad 1,5 roku prawie 2 lata , a teraz już 10 miesięcy faszeruje się duphastonem i narazie cisza , ostanie dwa cykle dodatkowo stosuje clostilbegyt i póki co 28dc ii czekam...:) Pewnie dostane jak co miesiąc. A miałam podobną sytuacje jak Ty..z tym , że fakt faktem miałam nieregularne chociaż nie trwały więcej niż 6 dni. Nikomu tego nie zgłaszałam i nikt nie leczył moich problemów. Sama zaczełam o to dbać jak tylko skończyłam 18lat. Stosowałam luteine. Mimo wszystko warto wierzyć i zobaczysz , że Ci się uda:) Tylko na dupastonie rzeczywiście nie jesteś zabezpieczona i możesz zajść w każdej chwili. Skoro planujesz dzidziusia dopiero na przyszły rok to radze dodatkowo zastosować środki zapobiegawcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :) tacy jesteśmy szczęśliwi, życzę tego z całego serca każdej z Was :):) Byliśmy pewni, że w tym miesiącu nic, bo kochaliśmy się chyba z 7 razy i od razu po @ , a w potem czasie cyklu może 2 razy..gdy wyczuwałam najwięcej śluzu, to akurat żeśmy tego nie robili, bo nie było jak :) zajęci przygotowaniami do ślubu, praca, stres, nie było czasu odliczać, notować , mierzyć :) wszystko tak bez zamysłu i wyszło:) Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 21, 2012 no i wlasnie jak pisalam wczesniej najczesciej jest tak ze jak czlowiek ma na glowie 1000 innych spraw i zupelnie o tym nie mysli to wtedy bec i jessssssst upragnione malenstwo!!!!!ALE JAK SIE TAL LAZI PO TYCH LEKARZACH ODLICZA KAZDY DZIEN ZEBY BRAC JAKIES WSPOMAGACZE TO JAK DO CH.....RY NIE MYSLEC...... WITAM NOWA LOEZANKE ROZGOSC SIE U NAS!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 U mnie też tak było, że jak zaszłam to kompletnie o tym nie myślałam, było to w momencie urlopu jak chciałam odejść z pracy. Dlatego teraz też planuję urlop jak tylko będę mogła ponownie się starać. Też witam nowe koleżanki, dopiszcie się do tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Gratuluje pomaranczko:-)Ale ci zazdroszcze,że wreszcie wam się udało. Też bym już chciała być w ciąży.Ale mam wrażenie,że szybko do tego nie dojdzie.Choć liczę na to,że po piątkowej wizycie u gina wreszcie coś się ruszy w tej sprawie. To teraz dziewczyny w ciaży dbajcie o siebie i piszcie nadal z nami staraczkami i pocieszajcie nas gdy zaś przyjdzie @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO POMARANCZKIIII Napisano Sierpień 21, 2012 Ale ci zazdroszcze,że wreszcie wam się udało. oh bidula dlugo czekala :D:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_06 0 Napisano Sierpień 21, 2012 "długo" to pojęcie względne, tym co udało się za pierwszym razem, 5 miesięcy może wydawać się długim okresem, dla tych co czekają kilka lat oczywiście jest to krótki okres, ale to nie powód żeby krytykować i czepiać się każdego wyrazu :P Dobranoc dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 22, 2012 dziendobry!!!!!! kawke podaje dziewczyny!!!!! ktora ma chec???? u mnie sie cos chmurzy niby padac mialo ciekawe..... milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach