Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi...999

byłam z prawiczkiem w łóżku i....

Polecane posty

Gość ahhhhhhhhhh
Moj maz byl prawiczkiem ja dziewica. to bylo cudne. pierwszy sex trwal 30 sekund :) jedno pchniecie i mu polecialo. Uwazam to za piekne bo wiem ze bylismy w to zaangazowani a nie robili na odwal.. pozniej uczylismy sie juz razem wszystkiego i tak juz 12 i czasami jeszcze cos odkrywamy nowego ;)

Gość ahhhhhhhhhh
12 lat mialo byc

Gość ale czemu autorka nie doszla?
bo skoro skonczyl w srodku to znaczy wszystko bylo tak jak natura chciala. przedwczesny jest wtedy jak dochodzi do niego przed penetracja partnerki. to moze autorka jakas oziebla?

Gość asdfshasf
następny prawik:P

Gość fajnyy
hahaha smieszny koles..... pol minuty i spytal sie czy doszlas..haha

Gość fajnyy
no nie gadaj ze jeszcze sie spuscil w srodek?

Dlaczego śmieszny? Robił to pierwszy raz. A czy jak ktoś wsiada pierwszy raz w życiu na rower to nie przewraca się od razu? Brak wyrozumiałości jest smutny.

Gość grtewtwe
Jacek, nie chodzi tu o długość bzykania, ale o jego pewność siebie, stroszenie piórek, CZYTAJ!

To może pójdź do seksuologa i zapytaj czy przedwczesny wytrysk i stosunek trwający 10-30 sekund to jest coś normalnego czy nie. Powtarzam - ile metrów przejeżdżasz na rowerze pierwszy raz w życiu? Pół? PIERWSZY STOSUNEK FACETA ZAWSZE BĘDZIE SZYBKI! Napięcie, stres, długie oczekiwanie. Gdyby partnerka była wyrozumiała, poczekała chwilę i spróbowali drugi raz na spokojnie ... tylko trzeba mieć cierpliwość.

Gość Liliawodnaa
Hahaha.. Mocarze ;)

Gość balbina26
Autorko to wez go naucz i powiedz czego oczekujesz od niego...A przed stosunkiem moze niech sobie najpierw sam dobrze zrobi,zeby tak szybko nie doszedl?

@balbina26 Ty zakładasz, że dziewczyna szanuje chłopaka i jest wyrozumiała. Ambitne założenie ...

"Podobno jeśli chodzi o seks to rozmowa o potrzebach jest ważna i dawanie szansy po czymś nieudanym. Ale to głupie gadanie pewnie " gówno prawda ...weź to na babski rozmów i wyobraź sobie ,że jak gdzieś pozostaje niesmak to potem trudno go zmyć jak ze wszystkim ..wiec jak kobieta dozna raz złych emocji w łózko to to się będzie nawarstwiać już tylko potem ;].. jak facet inteligentny to sam się domyśli i bedzie probowal ,a rozmowa tylko wyolbrzymi sprawę i nada jej tonu WIELKIEGO PROBLEMU ,a jak coś już jest w naszym umyślę PROBLEMEM to koniec ..można się rozstać ;] Prawiczek prawiczkowi nie równy więc niema co do jednego worka wszystkich ładować.

"Ja mówię tylko i wyłącznie o jego debilnym pytaniu, pewności siebie, był napuszony jak paw, dumny z siebie. To było żenujące Był beznadziejny, a zachowywał się jakby dał mi 10 orgazmów." bo prawiki to swołocz i debile.

Gość balbina26
JacekJ To w takim razie po co sie brala za prawiczka zeby sie teraz chwalic ze zaliczyla prawiczka czy zeby szydzic z niego na forum?Biedny chlopak ze oddal sie takiej podlej malpie.Ja na jej miejscu staralabym sie go naprowadzic na wlasciwa droge,ze tak powiem zeby oszalal i zeby cale zycie wspominal ten pierwszy raz i pierwsza kobiete w lozku;)

Gość mentaI cut
debilne prowo bo żadna polska kretynka nie nazywa siebie bibi :D

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam na imię Magda, moje zdjęcia są tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seksik telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
Szybko można pozbyć się problemu z portalem sexrandki.ovh gdzie są fajne kocice:)