Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqweewqqe

Ostry seks a mały penis...?

Polecane posty

Gość ewqweewqqe

Mam ochotę na nieco ostrzejszy seks, takie "ostre rżnięcie". Czasami podczas seksu mówię do swojego faceta, żeby robił to mocniej. On się stara, ale chyba po prostu ma zbyt małego... a może brak mu techniki? Jest doświadczony, miał wiele partnerek (on natomiast jest moim pierwszym) dlatego zastanawiam się czego to kwestia

Gość ewqweewqqe
Możesz rozwinąć myśl?

Gość adadsadsads
No właśnie, ja mam podobny problem...

Niektórzy mężczyźni mają opory przed takim, a nie innym potraktowaniem kobiety, którą kochają. Dla nich kocham=szanuję=nie rucham ostro, bo tak rucha się tylko dziwki.

Gość ewqweewqqe
Rozumiem :) Ale chodziło mi bardziej o fizyczne możliwości, czy po prostu małym się tak da

Mały to pojęcie względne. Ale pochwa nie jest zbyt głęboka, więc większość normalnych penisów sięga dokąd ma sięgnąć.

Gość zibbii
skąd jesteś malutka to wpadne zająć się twoją we właściwy sposób...nawet Cię przywiąże do kaloryfera

o boze,jak ja sie zdecyduje na zwiazek z kims to MUSI mnie porzadnie rznac, z milosci.... nie zadawalaja was?? nie kumam dla mnie jak kocha to wlasnie stara sie jak najlepiej mnie zadowolic!!

a co do malego jesli za krotki to moze byc ciezko (jesli ty lubisz az po samo dno i mocno) ale sa na pewno jakies pozycje i katy pod ktorymi bedzie lepiej jesli jest za cienki,to akurat ja bardziej lubie niz grube,bo uwielbiam jak mnie pociera np od tylu tylko w tylna sciane pochwy,albo od przodu tylko w przednia,albo tylko w boczna,mmmmmmmmm moge tak dluuuugo i zawsze mozna docisnac sie wibratorem

Gość fggfddd
a poza tym 20 cm czlonek o 50 % kobiet moze powodować ból podczas stosunku .

Gość fggfddd
a poza tym 20 cm czlonek u 50 % kobiet moze powodować ból podczas stosunku .

Gość fggfddd
czlonek 14 cm nie spowoduje bólu żadnej kobiecie .

Gość Pani domu
Dobra, dobra... Już wiemy, że masz w majtkach dużo mniej niż dwadzieścia cm. Ale się tak nie przejmuj. W oczach Pana wszyscy jesteśmy równi 🖐️ :classic_cool:

Niema tabletek na powiekszanie penisa. Najwazniejszy jest trening. To tak jakby brac odzywki a niechodzic na silownie. Trening. Polecam metode jelq. Sam nigdy niebralem zadnych tabletek i raczej niewezme ale duzo czytalem dowiadywalem sie. Ludzie tracili tylko kase. Wiadomo jak to reklama dziala.

Gość w takich tematach
zawsze pojawiają się ze strony życzliwych duszyczek propozycje suplementów ( w większości tych samych) trochę dziwne nie?