kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 zastanawiam się nad kupnem i pytam, czy może którejś z Was pomógł, bo nie wiem czy inwestycja nie okaże się porażką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FFFFFFF Napisano Kwiecień 25, 2012 tu już jest wątek wszystkich Femifertilowiczek :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3993384&start=1800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2014 Sprzedam jedno opakowanie Femifertil 40 zł. Data ważności 2016. Kontakt na marta.cieciuch@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 Ja szczerze mówiąc nie wierzę w takie suplementy. Według mnie powinno się zdrowo odżywiać a nie brać tabletki. Jeśli chodzi o starania o dziecko to warto jest sobie wyznaczać dni płodne i współżyć w owulację. Ja dzięki temu zaszlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 gorąco polecal fertil baaardzo dobra firma znają sie na rzeczy! femifertil dla kobiet profertil dla mezczyzn ! Cena wysoka ale efekty zadowalające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczuszka86 Napisano Listopad 12, 2014 no właśnie my się zdecydowaliśmy na www.profertil.pl - ja od pewnego czasu faszeruję się kwasem foliowym i innymi witaminkami i nic.... doszliśmy do wniosku, że teraz spróbujemy męża wesprzeć farmakologicznie i zobaczymy co z tego wyjdzie, a nuż się uda! Trochę drogi ten Profertil, ale podobno skuteczny - mam nadzieję, że pomoże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 my nie musieliśmy nic brać. płodność sama poprawiła się kiedy zaczęliśmy prowadzić zdrowszy tryb życia. Podczas starań wyznaczałam sobie dodatkowo dni płodne Afrodytą na ślinę i udało się zajść, bez zadnych suplementów. A nie przepraszam, bralam kwas foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baśka86 Napisano Grudzień 2, 2014 ja z kolei mam stwierdzone PCOS i zastanawiam się nad preparatem Inofem (kwas folizowy + mioinozytol) - sporo dobrego o nim słyszałam i się zastanawiam na co się zdecydować najpierw.... czy może na oba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2014 Ta afrodyta to jakiś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 Tak dokładniej to tester owu na ślinę. Działa na zasadzie mikroskopu. Wejdź sobie na stronę afrodyty i poczytaj testerafrodyta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach