Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..interesantka..

męski foch...??

Polecane posty

Witam... Chciałabym się Was poradzić w pewnej kwestii ,bo ja chyba się pogubiłam...Otóż wczoraj zadzwonił mój mężczyzna i poprosił mnie o coś co mogłam mu załatwić.Oczywiście zgodziłam się bez żadnego problemu.Po kilku chwilkach rozmowy życzył mi spokojnego odpoczynku(wiedział,że miałam trudny dzień..)podziękowałam mu,ale wspomniałam że jeszcze muszę coś załatwić nim będę mogła sobie po odpoczywać.Zapytał: co takiego? Na co ja,że nie mogę mu powiedzieć a kłamać nie będę. Zapytałam wtedy czy On sam mi wszystko mówi?Wiem ,że mnie nie okłamuje,ale są sprawy które po prostu przemilcza.Odpowiedział,że to sobie zapamięta..i się normalnie pożegnaliśmy. Wieczorem napisałam do Niego na gg -nic nie odpisał..dziś rano napisałam esemeska-cisza..po 18 napisałam,że martwię się o Niego-to po 30 minutach odpisał ,że mu się przysnęło... Godzinę temu zapytałam Go przez gg czy coś nie tak??i jeśli nie chce rozmawiać ok-szanuję to,ale niechaj nie zbywa mnie milczeniem.I że i tak Go Kocham.I jak zechce porozmawiać numer tel. zna.. Wiem,że coś nie tak,bo nie zachowuje się w ten sposób-ale co w tej sytuacji ja powinnam zrobić??Nie odzywać się i przeczekać?Czy co??

Gość zla na wszystko
glupio zrobilas ciekawe co se pomyslal?

Gość tak to jest to
Ma chęć na głębokie gardło

Gość zla na wszystko
facetom nie daje sie do zrozumienia ze mamy cos o czym nie wiedza

Gość MARTUSIAAAAAA.,
Niechaj chłopak zarucha, a na 100% niechaj się mu odmieni.

Gość to moglas przemilczec
mnie tez bardzowkurza jak jest rozmowa w stylu cos musze zrobic ale nie moge Ci powiedziec to po cholere gadalas? To facet tylko.. .zaraz cos durnego sobie pomyśli...

Gość to może
jeszcze raz napisz na gg, na facebooku, smsa, list poczta wyslij ze swoim numerem telefonu, wyslij kwiaty pocztą i zapewnij go o miłosci jeszcze jeszcze raz Co takiego robiłaś, ze nie mogłaś mu powiedzieć

Gość tsnbtyr
mogl odebrac to pytanie a czy ty mi wszystko mowisz?) jako probe pdegrania sie o cos, jakis foch, podejrzenia...

to odegranie nie było ale fakt-chciałam by zrozumiał,że nie tylko On mi wszystkiego nie mówi-przemilcza.. wniosek jednak wyciągnęłam taki-następnym razem nic nie powiem a w razie co będę musiała milczeć -żeby nie kłamać.

Gość !sfhqilhfoqzuefy
kobieto daj zyc facetowi, 20smsow od wczoraj? 10 gg? 100 telefonow???? co to ma byc?

Gość niespecjalnie
Przestań go osaczać lepiej.

Gość co znaczy foch wiesz
Fachowe Obciąganie Chuja , więc facet kobiecie focha nie strzeli ale facet facetowi już tak