Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci piszący na tym forum

Polecane posty

to w dużym procencie osoby z problemami psychicznymi, aż strach pomysleć że takie istoty żyją gdzies i dobrze sie kamuflują :O (owszem są i bnormalni, może nawet z 50%, ale 50 % to ukryci psychopaci :O)

Niestety ale ja stwierdzam że 99,9% kobiet na tym forum ma problemy z sobą, poważne problemy. Ja umiem się przyznać że odstaję do normy, kobiet nawet na to nie stać, ciebie szczególnie. Wmawiasz sobie że jesteś ładna a menele patrzą na ciebie z litością.....

Gość taurine caffeine
"to w dużym procencie osoby z problemami psychicznymi" ...stwierdził: Użytkownik: fiku mikuuu (ilość tematów: 174, ilość postów: 11791) :-)

Gość Kedud
ty jesteś największa psychopatką

Gość ghfghfhghfghyyy
w ogole faceci wchodzacy na damskie fora maja problemy !!!

Gość ejże
Tylko dwóch facetów[ przynajmniej podają się za nich :-P] z tego forum jest normalnych. Oni są to po to aby "pomagać" tym nienormalnym, kobietom i mężczyznom, taka misja :D:D Znajdziecie ich pod nickami Jacek.J [pozdrawiam Jacek] i zawsze szczery [ja pierd. albo dziwny jest ten świat] :D:D:D

Gość fecet z tego forum
zawsze szczery tez ma problem ze sobą

Gość tak samo z Jackiem
e

Gość rekin lądowy
Fiku mikuuu jest tłustym morświnem? Fuuuuuu!!!!!

Gość hjolka
Przecież jacek to pedofil, facet żonaty po 40, co na maileach stara się poderwać dwudziestolatki. Pisałam z jackiem na PW i to typowy zboczeniec jest. Żal mi jego żony...

Gość hjnoi
bo wy kurwa jak tylko zobaczycie swiezy nik na forume, to rzucacie sie na takiego jak sfora suk w cieczce :D

Gość lordkoks_
taaa ja jestem popierdolony ale i tak kobiety chca mnie, nawet te kafeteriane ktore czesto tu bluzgam, to nic osobistego kobietki, poprostu taki jestem... zimny dran tralalala ;)

puknij w stół a nożyce sie odezwą 🖐️ tylko nieliczni z plejady psycholi (pomijajac Regresa, który wydaje się ok) P.S.: akurat Jacek jest normalny

"jakie" wszelakie, poczawszy od pedofilskich skłonności (dorośli faceci szukajacy gimnazjalistki i chcący założyc z nią rodzinę), poprzez kompletnei zakompleksionych i plujących jadem, po ksenofobów i nacjonalistów, mizoginów ...

(dorośli faceci szukajacy gimnazjalistki i chcący założyc z nią rodzinę dlaczego wrzuczasz wszystkich do jednego worka ? :O

ja nie jestem niebezpieczny, wiem wszyscy wariaci tak mówią :D Ale poważnie moje problemy nie odbijają się w żaden sposób na innych:D

Mój problem- nałóg nikotynowy. Diagnoza - psychol :classic_cool: Dziekuję pani psycholog za diagnozę :D

Gość I Am a Sociopath
Na ogol nie siedza tutaj osoby nie majace problemow egzystencjalnych. A ty autorko stawiasz teze bez udowodnienia, co oznacza, ze jestes istota malo rozwinieta. Pozwolisz, ze pysznie bedzie przyjrzec sie tobie przez lupe...hehehe

Gość sjcslk
a ta pisda fiku znowu kilka puszek piwa z dyskontu walnela 😴

Gość miku fikuuu
jaka ja jestem debilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavlo nei pisz tak, bo siedizmy w tym razem skoro dostaje twoje wyimaginowane wiadomosci z wyimaginowanego laptopa :)

Fiku kwiatki doszły?? Wysłałem Korzeniowskiego z sanatorium z bukietem 3 dni temu i słuch o nim zaginął :(