Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millargos

Mężczyźni z klasą zdecydowanie wolą krągłości a nie anoreksję

Polecane posty

Gość millargos

Facet nie pies, na kości nie poleci. Dlatego większe kobietki są o wiele lepszymi partnerkami dla mężczyzn. Tych co nie mają fiubździu w głowie i aby się pokazać przed kolegami debilami wybierają anorektyczne tipsiary :o Facet z klasą wie co jest dobre i dlatego wybiera kragłę kobiety :-) OT CO :-)

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ile masz nadwagi?:D

Gość aaaaaaarwena
racja.

Gość millargos
Mam pare kilo nadprogramowo ale ile to nie ważne. Nie jestem debilką chodzącą z odsłoniętym pępkiem itd. Ubieram się z klasą jak przystało na kobietę która o siebie dba. I to, że ktoś ma kilka/naście/dziesiąt kg więcej nie oznacza że o siebie nie dba więc skończcie z obrażaniem nas ok ? :o

Gość aaaron
Nie, wybieraja to posrodku. Czyli ani za chuda, ani za gruba.

Gość daaaaa
najatrakcyjniejsze sa kobiety szczuple, ale zaokraglone. czyli tyleczek okragly, wiekszy cyc. mam nadzieje, ze nie myslicie o kraglosciach w sensie wylewajacych sie bokow i podgardla.

Gość w ogóle tttooooooo
Przyznam rację... W domu gruba swinia, na którą nikt nawet nie spojrzy, wierna jak pies, zapierdalająca jak motorek dla swojego Pana, natomiast do łozka sliczne zgrabne szczuplutkie laseczki, poza domem oczywiscie...:) Tak robią bogaci faceci z tzw. klasą. Trafiłaś w samo sedno!!!!

Gość aaaron
"mam pare kilko nadprogramowo" - czyli najprawdopodobniej jestes po prostu gruba, a grube kobiety sa nieatrakcyjne fizycznie. Gdyby bylo inaczej to nie zakladalabys tego rodzaju topicow, zeby sie pocieszyc i szukac poklasku od obcych ludzi.

Nie ważna jest waga tylko proporcje: nawet spory tyłeczek ładnie się prezentuje jak jest wcięcie w talii + jeszcze do tego duży biust :)

Gość aaaron
byle nie za duzy ten biust, za wielkie piersi to tez nie jest zbyt apetyczny widok:)

Nie obrażamy nikogo, nie o to tu chodzi;) Ja sama chciałabym miec więcej krąglości ale niestety los mnie nimi nie obdarzył;)

aaaron: Też prawda, ale grunt to jak wyglądają: ja mam spore, ale mam fioła na punkcie tego, żeby nie były obwisłe :) Ale ćwiczeniami można to załatwić :)

Gość ghrrrrrrrr
Ja sama chciałabym miec więcej krąglości ale niestety los mnie nimi nie obdarzył " justysia, a to to co? chooj? Start 15.02 69kg Cel 63kg" :D

Gość Mężczyzna neutralny
aaron- co ty gadasz, nie ma czegoś takiego jak za duże piersi. Nie zanm ani jednego faceta, który by kiedyś narzekał, że za duże już raczej w drugą stronę.

Gość etretete
"Mam pare kilo nadprogramowo ale ile to nie ważne. Nie jestem debilką chodzącą z odsłoniętym pępkiem itd. Ubieram się z klasą jak przystało na kobietę która o siebie dba. I to, że ktoś ma kilka/naście/dziesiąt kg więcej nie oznacza że o siebie nie dba więc skończcie z obrażaniem nas ok ?" dbanie o siebie, to nie tylko ładne ciuchy, ułożone włosy i wcieranie kremów, ale także zdrowe odżywianie i wysiłek fizyczny w ramach dbałości o własne ciało. nie sztuka kupić ładny ciuch- do tego wystarczy kasa i odrobina gustu, za to dbanie o ciało wymaga wysiłku i konsekwencji. a o klasie nie masz pojęcia- jakbyś ja miała, to nie musiałabyś zakładac tematów tego typu

No tak, laska czuje się tak dobrze ze swoimi paroma nadprogramowymi kilogramami, że aż musiała założyć ten temat ;)

Gość lkjhgfderty
Ja wolę duże piersi i lekką nadwagę niż szczupłą laskę z małym biustem, lub bez.

Gość znam takich którzy założyli
Nie wiem jaki kretyn wymyślił powiedzenie o psach i kościach, ale równie dobrze można powiedzieć "chłop nie świnia - tłuszcz jest mu wstrętny", "facet nie foka - sadła nie potrzebuje", " mężczyzna nie waleń - na wieloryba się nie skusi"... Mi za jedno, czy się kobieta ubierze kobieco, sportowo, z brzuchem odkrytym, zakrytym, wytatuowanym... ma być atrakcyjna. Czyli szczupła, kształtna i wysportowana. Co mi po kobiecej garsonce z wciśniętą w nią kostką smalcu?

Temat to pewnie prowokatorka. Tylko że zapewne prowokatorka była w by w szoku, jak wiele facetów jarają kobiety przy kości. Sam tak mam, jak widzę kobietę z nadwagą to mi odwala, oczywiście nie chodzi o to, aby była otyła bo to już nie jest fajne. Ale z nadwagą to jak najbardziej i nie o klasy tu chodzi, bo ja mam nawet kilka klas skończonych a nie tylko jedną.

Gość Może o to chodzi, że
Duże cycki i pupa= to co faceci lubią najbardziej :P

Przepraszam bardzo, ale krągłości można mieć nie mając nadwagi, można być w górnej granicy zdrowego BMI i wcale nie być bardzo szczupłym.

Moorland, od razu widać że masz problem z niedowagą, a i pewnie do tego okulary nosisz, więc się nie dziw że nie masz brania u facetów.

Gość aaaron
Polly ja zwracam uwage glownie na tylek i nogi, a mniej na piersi:) Moorland trafila w sedno. Chodzi o to, zeby miec lekkie kraglosci, bedac szczupla.

Gość do aaron
wypowiadasz się zawsze w topikach o grubych kobietach. masz z tym jakiś problem? a może to Twoja jedyna pasja w życiu?

nie, akurat nie zgadłeś (55kg i okulary tylko do czytania ;P). Po prostu tak jak nie będę klepać po ramieniu wychodzonej osoby i mówić "świetnie wyglądasz, Twoje wystające żebra to szczyt marzeń onanistów!" tak nie powiem osobie z nadwagą, że wszystko jest ok. Sama nazwa wskazuje na to, że jest to przekroczenie wagi dobrej dla zdrowia.

Gość aaaron
Mezczyzna naturalny Za wielkie, obwisle piersi to niezbyt ciekawy widok, najlepsze piersi sa po prostu proporcjonalne do reszty ciala. Szczupla laska z ogromnymi, wielkimi, obwislymi cycami, to komiczny widok.

Gość aaaron
do aaaron Na potrzeby tej rozmowy przyjmijmy ze wypowiadanie sie w topicach o grubych kobietach jest moja jedyna pasja w zyciu. Lepiej?:)