Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Ona nie potrafi kochać...

Polecane posty

Gość Zoom1

Spotykam sie z pewną dziewczyną od prawie 4 miesięcy. Uprawiamy seks co jakiś czas. Ostanio przyznała mi sie że po pijaku całowała sie z innym kolesiem! Chciałem ją zostawić...Jednak wkońcu pod długich rozmowach wkońcu jej wybaczyłem. Powiedziała, że zależy jej na mnie i nie wie dlaczego to zrobiła...Jesteśmy razem, ale ona ostanio powiedziała mi że nie wie czy będzie mnie potrafiła pokochać tak bezgranicznie, mówi ze ma taki uraz po facecie, który ją zdradził kiedyś, mimo tego bardzo chce sie ze mną spotykać, powiedziała ze moze z biegiem czasu sie to zmieni. ...Co ja mam k**wa zrobić?

hmmm, kto ma miekie serce musi miec twarda dupe, mozesz sie z nia spotykac tylko i wylacznie po warunkiem ,ze zblokujesz w sobie wszelkie uczucia, i ze sie nie zaangazujesz...musisz sie liczyc z tym, ze nic tego nie bedzie, jest to wielce prawdopodobne, jesli masz w sobie tyle sily to ok, natomiast jesli czujesz, ze to nie dla ciebie to uciekaj gdzie pieprz rosnie bo laska wyssie z ciebie cala energie i zostawi emocjonalny wrak

Gość Ro0ozdrarta
4 miesiące i już seks? Nie wróżę pomyślości.

Gość Zoom1
Seks był już po 3 tygodniach chodzenia...A jeśli się uda? czasami warto zawalczyć o szczęscie...Ona mówi, że bardzo by chciała sie odblokować, ale coś w środku jej nie pozwala mnie tak całkowice pokochać...Może z biegiem czasu sie to zmieni...

Gość jak ma uraz
to chce byc poprostu ostrozna, musisz jej pokazac ze jestes wart zeby Cie pokochala

Gość niespecjalnie
Może się zmieni. Dobrze, ze była z Tobą szczera i od początku powiedziała co jest grane. Ale niestety musisz trochę przystopować. Miej zawsze z tyłu głowy, że to może nie wypalić, nie licz na to, że Twoja miłość to będzie jakieś cudowne ozdrowienie. Może tak być, ale może być też zupełnie inaczej.

Gość jak ma uraz
z drugiej strony moze chce byc z Toba a w miedzy czasie szuka kogos lepszego, wtedy bedzie mogla Cie zostawic....

Gość Zoom1
Wiem, podjąłem to ryzyko świadomie, chcciałbym jej po prostu pokazać, że jej nie oszukam, a moze zbiegiem czasu i ona uwierzy, naprawde zależy nam na sobie...

Gość głupia jestes jak but
a może potrafi ale ni ciebie tylko innego?

Gość TRupia dłoń
Rzuć laskę i znajdź sobie jakąś normalną ustabilizowaną psychicznie 30-latkę. One potrafią kochać i potrzebują dużo miłości i czułości. Gówniary muszą jeszcze dużo przeżyć, żeby dotrzeć do poziomu 30-tki

cyt. "Ona nie potrafi kochać..." . Moja wypowiedz brzmi; Ona nie potrafi kochać, czy Ty nie potrafisz sprawić by Cie pokochała?