Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dzisiaj jakaś matka chciała zgłosić mnie na policję, ale miałem ją gdzieś

Polecane posty

Gość bongita
Student dobrze zrobiles- dzieciak jak widac nie zna granic...na pewno zapamieta sobie te lekcje

Gość Zuzanna Amelia & 25
Juz chowasz glowe w piasek ? Myslisz ze w ten sposob ty i twoje niewychowane gowniarze unikna odpowiedzialnosci? Jak uwazasz ze to w porzadku ze ci dziecko w domu kurki od gazu odkreca to proponuje zebys po takim odkreceniu zapalila papierosa. Bedzie mniej problemow na swiecie.

Gość trele morele morele trele
i pamietajcie nie wyzywajcie obcych dzieci, nie wiecie co wam sie trafi :D :D :D a zycze wam rozwydrzonego bachora z ktorym nie dacie zwyczajnie rady, rodzice beda was wytykac palcam i wtedy zobaczycie jak to jest jak sie trafia na takich jak wy wiec powodzenia :D co za spolecznosc, masakra, i potem sie dziwic ze tacy ludzie jak słynna KATARZYNA W. rodza dzieci zabijaja, palą, no tak co sie dziwic ten temat ukazuje nasza polska rzeczywistosc jak ludzie traktuja niewinne dzieciaki, wyzywaja od bachorów, i ttaktuja jak smieci. No nic ciekawe ktore z was bedzie kolejna KATARZYNA w :o

ZUZANNO, ty naprawde idz do lekarza. gazu nie mam, bo mam wszystko na prad, i NIE PALE. wiec sory ale PUDŁO. masz jeszcze jakiś hak na mnie?

Gość Zuzanna Amelia &25
Kobieto ja nie potrzebuje zadnych hakow na ciebie. Po co ? Bawi cie wyszukiwanie hakow na ludzi ? Bo mnie nie. Tak wychowujesz gowniarzy aby mialy haki i obrzydzaly zycie innym ? To moze lepiej bedzie dla wszystkich jesli takie dzieci szybko zejda z tego swiata.

Dziecko rozwydrzonym się nie rodzi. A trzylatek jak najbardziej rozumie i sprawdza na ile sobie można pozwolić.

wiesz ja naprawde ci wspilczuje, patrzac na mojego 3latka nie moglabym nawet na niego powiedziec gowniarz :( przykre to naprawde ze sa tacy ludzie. Nie moglabym powiedziec na malucha ktory sie do mnie tuli caluje itp. zal

Gość kij ma dwa konce
szkoda ze nie przyszedl ojciec tego 3-latka i ci nie wpierdolill na ulicy zeby cie nauczyc ze obcy nie jest od wychowywania

Gość Zuzanna Amelia &;25
Dlatego ze sie do ciebie tuli to wolno mu obrzucac blotem innych ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
18:06 [zgłoś do usunięcia] kij ma dwa konce szkoda ze nie przyszedl ojciec tego 3-latka i ci nie wpie**olill na ulicy zeby cie nauczyc ze obcy nie jest od wychowywania To moze dla odmiany wynajmiemy paru silnych zeby wpieprzyl ojcu ?

Gość nsjss
Ale ten 4 latek teraz przynajmniej się zastanowi zanim drugi raz kogoś będzie chciał ochlapać, tak właśnie bywa z dziećmi wychowanymi bezstresowo, życie często i gęsto je prostuje.

Gość paniiiiiiiiiiiii25
Autorze, masz szczęście, że nie trafiłeś na mnie, bo też leżałbyś w tej kałuży...jak można zrobić coś takiego, jesteś psychiczny, a dziwisz się dziecku...Matka z pewnością nie zdążyła zareagować nawet w tej sytuacji. Też nie lubię niewychowanych dzieci, np. taka sytuacja miała miejsce kiedyś w autobusie, że dzieciak siedział naprzeciwko mnie i sobie machał nogami, a przy okazji mnie kopnął, to przecież go nie kopnę w odwecie, tylko za drugim razem zwróciłam uwagę jego matce...

Gość nsjss
a jakby to było moje dziecko to jeszcze by opierdziel ode mnie dostało bo tak się nie robi

Gość bimbarambom
Lipnie koleś zrobił. Dumny jak paw bo oddał3-latkowi. WoW :(

Gość paniiiiiiiiiiiii25
I co ? Poskutkowalo ? Owszem, moje prośby są zwykle bardzo hmm... przekonujące:P

Gość bimbarambom
Ta Zuzanna Amelia to ładny agresor. Sama była wkurwiającym bachorem i już nie pamięta jak to było, nikt jej widocznie nie oddał bo wyrosła na wkurwiającego babsztyla :)

ciesze sie ze sa matki takie które mysla podobnie do mnie. ZUZANNO zastanow sie co ty piszesz, moje dziecko nigdy nie obrzucilo kogos blotem, to 3 latek ktory nawet nie mowi a co dopiero krzywde komus mialby zrobic, jesli idziemy do piasku i na poczatku mial odruch sypania to bylo w tamtym roku, to jesli nie posluchal szlismy do domu od razu to byla kara, posypal i nie bylo odwrotu do domu i juz. Wystarczylo kilka takich akcji i PRZESTAL bo wiedzial ze skonczy sie zabawa na dworze. Wiec nie porownuj mnie do jakies patologii bo nie znasz mnie i nie poznasz. Teraz sie super bawi z dzieciakami w piasku. ale nie wyzywam od bachorow, to jest bezbronne dziecko...

Gość Zuzanna Amelia & 25
18:21 [zgłoś do usunięcia] trele morele morele trele moje dziecko nigdy nie obrzucilo kogos blotem, to 3 latek ktory nawet nie mowi # latek ktory nie mowi???? Chcesz napisac ze twoje dziecko jest niedorozwiniete? Ja cie ani nie musze znac ani poznawac. To jest netowe forum , topik jest o rozwydrzonym niewychowanym gowniarzu , ktory specjalnie chlapie blotem na doroslego. Moze przeczytaj jeszczeraz temat bo cos ci sie chyba pokrecilo.

nie jestem za popychaniem cudzych dzieci, ale... kazdy kij ma dwa konce. Tez mialam kiedys nieprzyjemna sytuacje. To bylo latem w ogrodku restauracyjnym. Bylam z kolezanka i ciagle miedzy stolikami biegal rozwrzeszczany 4 latek, przeszkadzal kademu, ale matka nie reagowala. W pewnym momencie kolezanka wyszla do lazienki wiec zaczelam obserwowac wybryki dzieciaka. I to wlasnie jak w przypadku autora tez byl blad:D Maly biegal z napojem w platikowej w butelce i w pewnym momencie podbiegl do mnie smiejac sie i krzyczac "a masz" oblal mnie:O Nie duzo, ale jednak. Podeszlam wiec do jego matki, a ona ani przepraszam ani pocaluj mnie w dupe tylko "oj on sie tylko tak bawi":O To moze w domu niech sie bawi i rodzinke oblewa soczkami a nie obcych ludzi. Wkurzylam sie podeszlam do wciaz biegajacego gowniarza ryzykujac kolejne oblanie, zlaplam za reke i powiedzialam, ze jak sie nie uspokoi to go stad zabiora. Matka podbiegla od razu z wrzaskiem zostaw moje dziecko:D Powiedzialam jej, ze zwrocilam mu tylko uwage, a ona nie ty mi bedziesz dziecko wychowywac:D To jej powiedzialam, ze skoro sama nie umie go wychowac to widocznie potrzebuje pomocy od obcych ludzi.

Gość Ewelina-dokładnie masz rację!!
takie zachowanie już u 3 latka świadczy ,że ON WCALE NIE JEST WYCHOWYWANY A TYLKO PRZECHOWYWANY DO PEŁNOLETNOŚCI! córka mojego brata jest dokładnie w tym wieku a już sama potrafi zwrócić uwagę na niestosowne zachowanie innego rówieśnika np podczas zabawy,dziecko jest bardzo rozumne a takie niewłaściwe zachowania i tolerowane powodują ,że dziecko uważa iż może swoje granice jeszcze bardziej rozszerzyć kosztem innych bo nikt mu ich nie wyznaczył! wbrew pozorom dziecko domaga się tych granic bo czuje się przy tym bezpiecznie a agresja jest odpowiedzią do rodziców że muszą się jeszcze bardzo dużo nauczyć jeśli chodzi o wychowanie dziecka-sami ze sobą maja w tym problem bo NIKT ICH ODPOWIEDNIO NIE WYCHOWAŁ.....

Gość Zuzanna Amelia & 25
18:37 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 25 # latek ktory nie mowi???? Chcesz napisac ze twoje dziecko jest niedorozwiniete? ZAPYTALAM czy jest niedoprozwiniete. Tam jest ZNAK ZAPYTANIA oraz slowo "CZY" na poczatku zdania. Czy nawet prostego zdania nie potrafisz poprawnie przeczytac i przyswoic?

słuchaj zuzanna, mam w dooopie ten pytajnik. To ze nie mówi jako 3 latek nie znaczy ze w ogole nic nie mowi, to ze jedne dziecko chodzi w wielku 9mscy a drugie majac 1,5 roku nie znaczy ze jest gorsze. tak samo jest z mowa. To tak dla wyjasnienia gdybys kiedys miala bachora. wiec zejdz juz ze mnie bo czepiasz sie mnie a temat jest o czlowieku ktory wrzucil do kaluzy jak wy to nazywacie bachora. Wiec piszcie sobie o kaluzy i bachorze a mi daj swiety spokoj. ŻEGNAM i już nie wracam bo rzygać się chce. wszystkie dzieci wrzucacie do jednego wora :o

Gość Moze i
zachowanie autora bylo nie na miejscu i nie przystoi raczej ludziom w pewnym wieku ale juz nie gadajcie ze sami jestescie tacy wyrozumiali w stosunku do cudzych zlosliwych, obcych, dzieci i w duchu nie marzycie o tym aby przylozyc im klapsa jedynie kulturowe konwenanse stoja na przeszkodzie. Niemniej jednak pozytek z calego incydentu taki, ze ten konkretny gowniarz z pewnoscia na przyszlosc sobie zapamieta aby obcych, wiekszych od siebie ludzi nie zaczepiac w taki sposob bo moga mu zrobic kuku (i nie gadajcie ze nic z tej lekcji nie wyniesie bo maly jeszcze i nierozumny poniewaz nawet glupi pies jak raz sie oparzy to pamieta aby w to miejsce nie pchac nosa)

Gość Zuzanna Amelia & 25
19:16 [zgłoś do usunięcia] trele morele morele trele ŻEGNAM i już nie wracam bo rzygać się chce. Nareszcie bo juz tak zasmiecilas topik ze zaczal byc nudny. Tu jest forum , tu sie dyskutuje. Jak nie potrafisz o niczym innym niz o wlasnej dupie, wlasnym niewychowanym gowniarzu i nie patrzysz dalej jak na czubek wlasnego nosa to sie nie udzielaj. Mnie nie obchodzisz ani ty ani co robisz. Topik jest do dyskutowania.

Gość gghhjkkk
heheh bardzo dobrze chociaz jeden bachor sie czegos nauczyl, teraz sobie pomysli zanim kogos specjalnie ochlapie

EwelinaEwa "... i ciagle miedzy stolikami biegal rozwrzeszczany 4 latek, przeszkadzal kademu, ale matka nie reagowala." I to jest właśnie to bezstresowe wychowanie. Aż się w człowieku gotuje jak widzi takiego bezczelnego gówniarza.

Gość Moze i
drogie mamy zapamietajcie sobie raz na zawsze ze nie wszyscy lubia dzieci i beda z usmiechem zrozumienia tolerowac ich uciazliwe zachowanie, zlosliwe wybryki i celowe dokuczanie obcym ludziom jak to wy zakochane w nich czynicie. Jesli wasza latorosl bedzie zaczepic spokojnych i kulturalnych ludzi to na zwroceniu uwagi sie skonczy ale jesli trafi na gwaltownych i nieokrzesanych to to sie moze skonczyc roznie( niech malec sproboje kopnac zapitego, agresywnego zula spod sklepu albo pana dresa w bramie zobaczymy czy wasze zapewnienia o tym ze dziecko w tym wieku nie rozumie ostudza jego gniew) wiec moze dla komfortu wszystkich wokolo i bezpieczenstwa wlasnych dzieci temperujcie zle zachowania od najmlodszych lat