Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga3322

szybki przelew

Polecane posty

Gość aga3322

witam,chciałam opisac pewna sytuacje jaka mi się przytrafiła.posiadam konto w lloyds na ktore miał byc zrobiony przelew z Polski na kwote 1000 f.minęły juz 2 miesiace a pieniędzy nie ma .co sie okazało,taki sam numer konta ma niejaka emerytka w Londynie i to na jej konto zostały przelane moje pieniądze.nikt z pracowników banku nie chce mi pomóc w odzyskaniu pieniedzy,sugerujac ,że nie maja takiego prawa sciągnąć jej z konta nie słusznie wpłacone pieniądze.na pisemne prośby mojego prawnika otrzymuje odpowiedz ,że mam poszukac sobie tej pani we własnym zakresie.pytam wiec dlaczego istnieja dwa takie same numery konta i gdzie jest pomoc polskich tłumaczy,czyżby zajmowali sie tylko do nakłanianiem ludzi do przeniesienia konta do lloydsa,czy chcą abyśmy poczuli sie jak w Polsce ,"nic grzecznie wszystko sądem"

Gość dfvdvdvd
wydaje mi się, że bank umywa ręce ja bym poszła do sądu i tak wygrasz a oni ostatecznie zapłacą za rozprawę

barclays ma podobne metody działania ; czyli jak zgarną prowizję to unikają kontaktu. na przyszłość polecam natwest