Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtgy

czy wypada isc na wesele w bialej sukience?

Polecane posty

Gość gtgtgy

Ja temacie

Gość ...ehem....
nie :)

Gość annaantonina
tak ale załóż stringi

Gość gtgtgy
Szkoda...bo znalazlam piekna:)nawet jeli nie lubi sie panny mlodej?:)

"nawet jeli nie lubi sie panny mlodej? " TYM BARDZIEJ jeśli nie lubi się panny młodej, bo to Ty wyjdziesz na buraka bez mianier ;p

Gość nie, nie, nie i jeszcze raz ni
e.. jeśli nie lubisz panny mlodej, to nie idź na wesele

Gość _paulineczkaaa_
Oczywiście że wypada. Co to za dzieciniada z tym "ten kolor można a ten nie" JEśli sukienka nie jest do ziemi to oczywiscie ze mozna U mnie na weselu były 3 dzieczyny w białych sukienkach. Nie przeszkadzało mi to. Panny młodej i tak nikt nie przyćmi:P

Gość _paulineczkaaa_
Ja sama byłam w białej sukience na weselu koleżanki - też nie miała nic przeciwko - tak zazwyczaj mają dorośli ludzie;)

Gość gtgtgy
Musze isc na to wesele....znam zasade,ze bialy to kolor panny mlodej,ale dawno nie bylam juz na weselu wiec stad pytanie czy ta zasada nadal obowiazuje:)

Gość nie, nie, nie i jeszcze raz ni
no tak, wsiokom wszystko jedno, byle dobrze sie bawić. A że zrobią wiochę to już nic nikogo nie obchodzi... BRAK WYCHOWANIA, CHAMSTWO I TYLE!!!

Gość _paulineczkaaa_
Haha - wiocha to dyktowanie komuś jak ma się ubrać i jaki kolor może mieć - szczyt chamstwa - nie poszłabym na wesele gdyby ktokolwoeik mówił mi jak mam wyglądać. Dzieciniada.

"Haha - wiocha to dyktowanie komuś jak ma się ubrać i jaki kolor może mieć - szczyt chamstwa " Czyli na pogrzeby chadzasz w różu i cekinach?

Gość pępuszek 74102>
wypada, spoko

Gość _paulineczkaaa_
NA pogrzeby chodze w ciemnych strojach - pogrzeb to co innego. Wesele to radosne wydarzenie - zabawy, tańce i chamstwem jest dyktować komuś jak ma się ubrać. Tym bardziej,ze nie wiem jak trzeba sie ubrac zeby przyćmić panne młodą. Tym bardziej ze w zalozeniu nikomu o to nie chodzi. Naszczęście w mojej okolicy takie bzdurne "zasady" już dawno za nami.

wypada, tymbardziej w takiej jak z tego linka przeciez to nie kiecka slubna, a to ze biala? malo wazne

Gość _paulineczkaaa_
Jordan.pl Widzę rodziłaś 4 dni po mnie:)JAk maleństwo?:)

"NA pogrzeby chodze w ciemnych strojach - pogrzeb to co innego. Wesele to radosne wydarzenie - zabawy, tańce i chamstwem jest dyktować komuś jak ma się ubrać." Aha, czylo to samo zachowanie jest chamstwem lub nim nie jest, wedle Twojego uznania ^^

Gość _paulineczkaaa_
Autorko - no wg mnie ta twoja sukienka jest taka sobie ale ja nie lubię koronek. Wolę gładkie sukienki takie jak ta moja.

Gość _paulineczkaaa_
nogogłaszczka Chodzi o to by znać umiar. A umiarem nie jest sam biały kolor!No ludzie to absurd jakiś. jeśli sukienka jest skromna to dlaczego nie moze byc biała????Dajcie sobie siana

Ja bym poszła w tej gładkiej białej sukience. Jest bardzo ładna. Poza tym nikt nie przyćmi panny młodej :)

_paulineczkaaa_ a dziękuje bardzo dobrze:) własnie wróciłyśmy ze szczepienia i obawiam się że będzie marudnie popołudnie

Gość _paulineczkaaa_
Jordan - pewnie to odra-świnka-rózyczka?No my mamy je za sobą:)

Gość mmLena07
o rany, ale wy macie problem... jest tyle innych kolorów, bez problemu można znaleźć super kieckę w kolorze innym niż białym :) koniecznie musicie na przekór, tak trudno znaleźć kieckę w innym kolorze?

"Chodzi o to by znać umiar. A umiarem nie jest sam biały kolor!No ludzie to absurd jakiś. jeśli sukienka jest skromna to dlaczego nie moze byc biała????Dajcie sobie siana" Nawet jesli, to kusa koronkowa kiecusia zaproponowana przez autorkę (lub jej podszyw, bo ciężko mi uwierzyć, że ktoś serio rozważa kupienie takiej kiecki na czyjś ślub) z całą pewnością nie mieści się w granicach umiaru.

Gość _paulineczkaaa_
Ja byłam w białym bo akurat spodobała mi się TA konkretna sukienka A że była biała to co. Nawet przez myśl mi nie prszeszło żeby upodabniać się do panny młodej, robić jej na złośc czy coś. No szczerze to ja bym sobie darowała taką sukienkę jak ta autorki bo jest za mocno "strojna" Ale uważam ze ta w której ja sama była (odsyłąm do linka który wkleiłam) jest spoko.