Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtgy

czy wypada isc na wesele w bialej sukience?

Polecane posty

Gość Ania2404324234
jeśli nie lubisz panny młodej to możesz założyc;)

Gość Ania2404324234
_paulineczkaaa_ 0 czy panny młodej nikt nie przyćmi to nie jest wcale powiedziane ;)

Gość _paulineczkaaa_
No oczywiście. Jesli panna młoda maskromną sukienkę to nakładając balową sukienkę w kolorze czerwonym można ją przyćmić. Ale to juz problem panny młodej:P

Gość Ania2404324234
tu nie chodzi o sukienke sama ,ale można przyćmić panne młodą w ten sposób ,ze bedzie sie lepiej od niej wyglądać po prostu.

Gość Ania2404324234
zawsze można isć w normalnej sukience ,ale być ładniej zrobionym tzn makijaż itd. można być zrobionym skromnie ,ale ładnie

Gość Ania2404324234
ja byłam na wielu weselach , na niektórych panny młode pomimo strojnej sukni i tony makijażu nie wyglądały wcale pieknie

Mi się nic nie gryzie :) To sukienka Victoria Secret (to nie ja jestem na zdjęciu). Nie mam innego zdjęcia żeby ją pokazać. Na żywo wygląda bardzo ładnie.

Gość Ania2404324234
no i dekolt miała prosty bez wycięcia i kokarda troche skromniejsza była

ta sukienka z linka to obciach, no chyba że to wesele w remizie OO ogólnie biała kiecka na ślub to takie prowokowanie na siłe i przyciąganie uwagi do siebie, a Ty nie jesteś w tym dniu najważniejsza. Odradzam.

Gość _paulineczkaaa_
Oj tam Ja uważam że przesadzacie. Biały kolor jak najbardziej pasuje na wesele. ALE! Sukienka nie powinna być jakaś przesadnie strojna.No i kwestia dodatków. Ja miałam białą ale skromną sukienkę, przełamaną dodatkowo czarnymi dodatkami. Nie rzucałam się w oczy bardziej niż panna młoda. idąc tokiem rozumowania niektórych piękne dziewczyny powinny założyć wór pokutny bo samą urodą mogą odciągać uwagę innych od PM.

wiesz na urodę się nic nie poradzi ;-) to jeszcze podkreśla klasę laski jak się nie ubierze na biało i nie chce się na siłę rzucać w oczy, a i tak każdy widzi że jest śliczna. Ale nie można jej nic zazucić.

Gość _paulineczkaaa_
No ale jesli Panna Młoda poczuje się tego dnia brzydsza?:P O to mi właśnie chodzi. Czasem nie wazne jak sie ubierzesz i jak wygladasz:P Powtarzam jeszcze raz - wszystko można ale z umiarem! Pozdrawiam;)

Gość pierdolicie
ja bylam w białej. prostej i raczej skromnej ale eleganckiej. i nie uwazam, żeby to był jakis problem. trzeba miec naprawde jakies sredniowieczne myslenie, zeby z góry zakładać jakieś przyćmiewanie panny młodej lub inne śmieszne z dupy wzięte zasady. jasne,najlepiej założcie balową z tafty w kolorze turkusowym, będzie git, no i jakże weselnie będzie! no masakra.

Gość gość
ja uważam że nie powinno się zakładać, choć w ten jeden dzień można uszanować młodą i założyć coś innego, a nie paradować w bieli

Gość gość
W ten jedyny dzień biel jest kolorem panny młodej i powinno się to uszanować. Mamy tyle pięknych tradycji, dlaczego mieszamy je z błotem? Jest wiele okazji na sukienkę: urodziny, impreza, sylwester, rocznica itd. Na czyjś ślub nie zakłada się bieli i tyle, czy tak ciężko jest się raz wyrzec tej białej sukienki?

Gość gość
juz samo takie pytanie to wstyd, wezcie sie ogarnijcie z tym bialym jakby nie bylo innego koloru, wstyd i zenada!!!

Gość onaaaaaaa26
ja mialam isc na wesele gdzie tez nie lubilam panny mlodej, planowalam kupic moze nie biala ale jakas bardzo jasna sukienke, ecru, jasny roz cos takiego i taka jak najbardziej wypasiona zeby przyćmić nieco panne młodą. Moze i jest to wredne ale taka natura kobiet :P na szczescie sprawy ułozyly sie tak ze nie muszę iść na to wesele i problem z glowy

Gość gość
Oj przestanice sukienka moze byc biala byle skromna i bez welonu:) Sukienki kolorowe wyglądaja tandetnie bo przypominają studniówkowe, niewiele jest sukienek, które są eleganckie i skromne, jeśli posiadamy w domu biała sukienkie nie warto jest inwestowac w nowoa szkoda pieniedzy