Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynka88

Czy są jeszcze fajni faceci? gdzie ich poznać?

Polecane posty

Gość sniezynka88

Jak w temacie. Jestem dosyć ładna, niegłupia, lubiana, ale sama. Otaczającym mnie facetom brakuje wymaganej przeze mnie NORMALNOŚCI. Trafiam albo na sztywnych mówiacych zdaniami z podręcznika, albo na dużo starszych będących o wiele brzydszymi niż przeciętni, albo na uroczych drani. Czy już naprawde nie ma niegłupiego, uczciwego, nieodstreczajacego wygladem faceta o nieolewczym sposobie bycia?

Gość to weź sobie prawika z kafe
🖐️

Gość goska287
chyba nie ma:(

Gość el viento
Normalni? Niee, to już tylko przemykają ukradkiem przez świat, by skryć się w swych ukrytych enklawach ;) Chociaż nie wiem, bo ja tam mówię zdaniami z podręcznika. Mam wykuty na blachę podręcznik ortografii języka mongolskiego. Ale ludzie jakoś dziwnie patrzą na moje wypowiedzi. A nieodstręczanie wyglądem - rzecz bardzo względna. Gdzie? Nigdzie, wszędzie. Jak i wszystkich innych.

Gość sniezynka88
Za prawików dziękuję, seks jest dla mnie b. ważny i chcę się nim cieszyć, a nie bawic się w nauczycielkę.

Gość goska287
normalni fajni faceci sa juz dawno zajeci:(

Gość zibbii
jestem chętny ale lubie ostro i dlugo

Gość sniezynka88
normalni fajni faceci sa juz dawno zajeci nawet paru się nie uchowało?

Gość goska287
pewnie sie uchowalo tylko gdzie ich znalezc?

Gość a my dziękujemy za śnieżynkę
nie chcemy ruchanej używanej lali, wolimy te NORMALNE.

Gość sniezynka88
o to pytam już w temacie ;)

Gość el viento
Ale czy ktokolwiek na tym świecie jest normalny? Jak tylko czymś się różni od nas, to zaraz go uważamy za nienormalnego. Wszyscy jesteśmy nienormalni. Tylko jedni piękniej, a inni mniej :P

Gość gajowy_mrugała
jestes dziewica ??

Gość a my dziękujemy za śnieżynkę
nie jest dziewicą. w końcu nie chce być nauczycielką, woli od razu mieć normalnego, ale takiego, który ruchał sporo. tak jak ja ruchało sporo. bo to jest NORMALNOŚĆ.

Gość sniezynka88
Chodzi mi o "normalne" podejście do związku, do życia. O faceta, który spotykając się ze mną będzie myślał, że moze to być zwiazek na całe zycie, ale nie musi. Po prostu nienapinanie sie w zaden sposob. Nie musze miec adonisa, ale chce by tez mnie nie odstreczał swym wygladem. By czasami chciał polezec w domu, a czasami wyjsc na impreze.

Gość pewnie nie ma tradycyjnych
miejsc na takie spotkania, jedynie przypadek moze zdecydowac o losie. tez tak myslalam do sylwestra 2011/12, ze juz raczej nie spotkam nikogo normalnego po poprzednim nieudanym zwiazku. przeszlo dwa lata bylam sama, spotykalam jakis tam facetow, ale to jednak nie bylo TO. ten sylwester zmienil moje zycie diametralnie, nieplanowany wyjazd, nieplanowanie spotkanie, nieplanowany facet ktory wlasciwie tez nie mial zaplanowanego tego sylwestra. jest bardzo fajnie, zobaczymy co zycie przyniesie...

Gość sniezynka88
"a my dziękujemy za śnieżynkę nie jest dziewicą. w końcu nie chce być nauczycielką, woli od razu mieć normalnego, ale takiego, który ruchał sporo. tak jak ja ruchało sporo. bo to jest NORMALNOŚĆ." Tak, NIE JESTEM DZIEWICĄ i wcale się tego nie wstydzę. Gówno wiesz z iloma spałam, a sam zazdrościsz, bo nigdy nie umoczyłeś. Żałosny jesteś.

Gość man kafe
Za prawików dziękuję, seks jest dla mnie b. ważny i chcę się nim cieszyć, a nie bawic się w nauczycielkę. a Ciebie to kto Cię nauczył seksu ? egoistka z Ciebie :O

jeszcze tylko dodam ze jak juz go znajdziesz to bedzie za wysoki albo za gruby itp ,,, idealow nie ma :>

Gość sniezynka88
pewnie nie ma tradycyjnych- spotykacie się pewnie już parę miesięcy, więc chyba Ci się w jakiś sposób udało KAMILWWW- dzięki :)

Za prawików dziękuję, seks jest dla mnie b. ważny i chcę się nim cieszyć, a nie bawic się w nauczycielkę. a Ciebie to kto Cię nauczył seksu ? egoistka z Ciebie

Gość sniezynka88
Men cafe- facet, z którym byłam 2 lata. Samotny Romantyk- denerwują mnie ludzie chcący biczować za stratę dziewictwa przed ślubem.

Gość gajowy_mrugała
:p skad ty to mozesz wiedziec glupie dziecko z ciebie !!!!

A jest tu taki jeden poważka;)A tak na marginesie to chowają się w mroku na natępne stulecie tak dla zachowania potomności.

Gość sniezynka88
słodkilu- proponuję im wyjście z cienia ;) Nadzieja8- nie było mi do śmiechu, ale niedługo chyba tylko śmiech mi pozostanie.

Śnieżynka spójrz na to z innej strony: masz święty spokój a mogłaś trafić na przykład na: alkoholika, impotenta, choleryka, psychopatę albo erotomana ... chociaż w sumie to ostatnie jest jeszcze do przedyskutowania ;) :D