Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynka88

Czy są jeszcze fajni faceci? gdzie ich poznać?

Polecane posty

Gość el viento
"El Viento.... nie wiem... może być i pseudo, ale fajnie piszesz" Hmm, czy to nie obala Twojej teorii o tym, że są najgorsi? ;) Chyba, że to zarzut: "Ty! Weź sie! Nie pokazuj mi się na oczy. Fajnie piszesz. No wstyd po prostu!"

Setunia A.... ogryzki .... :) sorry, ale jakoś nie mogę znaleźć pozytywów ... hmm.... może gdyby się ewentualnie skupić na pestkach które się w nich znajdują, to może stanowiłoby to jakiś niezły punkt wyjścia.....

"Czy już naprawde nie ma niegłupiego, uczciwego, nieodstreczajacego wygladem faceta o nieolewczym sposobie bycia?" następna się filmów za dużo naoglądała. przyjmijcie drogie panie do wiadomości, że NORMALNOŚĆ to jest właśnie to, co widzicie dookoła a nie to co istnieje tylko w waszych fantazjach a w rzeczywistości albo w ogóle nie występuje albo trudniej to wypatrzeć niż fokę w bałtyku.

Gość sniezynka88
hogata:)- nie wiem, mniej więcej napisałam, czego chcę od faceta. Nadzieja8- podoba mi się Twój pozytywny sposób pisania. KAMILWWW- no młodsza już nie będę ;)

Gość heheheh prawda zabolała śnieg
"sniezynka88 "a my dziękujemy za śnieżynkę nie jest dziewicą. w końcu nie chce być nauczycielką, woli od razu mieć normalnego, ale takiego, który ruchał sporo. tak jak ja ruchało sporo. bo to jest NORMALNOŚĆ." Tak, NIE JESTEM DZIEWICĄ i wcale się tego nie wstydzę. Gówno wiesz z iloma spałam, a sam zazdrościsz, bo nigdy nie umoczyłeś. Żałosny jesteś." pasujesz do tego tematu "nie znasz mnie, to nie oceniaj":D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5197376 Ty jesteś żałosna.

Gość sniezynka88
"Czy już naprawde nie ma niegłupiego, uczciwego, nieodstreczajacego wygladem faceta o nieolewczym sposobie bycia?" !offerma- ja taka jestem, nie wiedziałam, ze wymagam za dużo

Gość kolejnma dorosła niedorosła
"sniezynka88 Men cafe- facet, z którym byłam 2 lata. Samotny Romantyk- denerwują mnie ludzie chcący biczować za stratę dziewictwa przed ślubem." ty masz jakieś urojenia. i jak na 24 lata to nie umiesz czytać ze zrozumieniem:) nikt Ci czegoś takiego tutaj nie powiedział, więc sobie nie dopowiadaj. nie dziwię się, że sama jesteś, wszak masz coś z główką:)

Gość klsjfslfnsl
ja jestem z pomorza , ale fajnych facetow tylko spotkalam z rejonu katowic..nasi sa frajerami

El Viento:) nie, to nie była z mojej strony złośliwość pseudointelektualista lekcew. osoba pragnąca uchodzić za intelektualistę, a niemająca do tego żadnych podstaw ..... W jakim sensie się czujesz ..pseudointelektualistą? -papierowym?

Gość sniezynka88
oferma, weż spadaj, stary prawiku. ty na kafe już jesteś znany, czytałam twoje uczone wypowiedzi. nara

co za prężnie rozwijający się topick........... Nadzieja skąd ja Cie znam?:) bo pamiętam nick:)

"nie dziwię się, że sama jesteś, wszak masz coś z główką" przypominam że autorka też jest sama więc tym argumentem zbytnio bym nie szafował bo może się obrócić przeciw wam :D "ja taka jestem, nie wiedziałam, ze wymagam za dużo" a kamilwww to którego warunku nie spełnia?

Gość sniezynka88
widzisz setunia, bo tacy jak oferma to czasami na pomarańczowo muszą się podszywać albo pisać jakieś głupoty. miałam sześciu facetów, ruchałam się z nimi i nic Wam do tego!!!!!!!!!!!!!1 ODWALCIE SIĘ ODE MNIE!!!!!!!!!!!!! a ja chcę normalnego, a nie cipę.

:D omaaaatko, oplułam się kawą czytając te wpisy pomarańczowe :D no ale jakby się nie dziwię ... musicie sobie jakoś podnieść samoocenę, a że kosztem Śnieżynki ....eh....:) Śnieżynka, one tak już mają ... luzik:D

Gość el viento
Eee, papiery mam w porządku. Żółte :D Jak to się czuję? Dobra, przyznam się. Ja dopiero tak naprawdę aspiruję do grona autentycznych pseudointelektualistów. Ale tymczasowo się oddalam. Voy a aprender un poco (ulubiona cecha pseudointelektualistów - wtrącanie języka którego dobrze nie znają. Mniaaam :P)

powiem więcej, ja spełniam wszystkie. bo nie jestem ani głupi ani nieuczciwy ani nawet nie mam "odstręczającego wyglądu". nie wiem co to znaczy "olewczy sposób bycia" ale też nie sądzę. a słowo ci daję że takiego "orła" jak ja to nie tak wcale trudno znaleźć. prosty z tego wniosek że o najważniejszych rzeczach nie piszesz.

Gość sniezynka88
nadzieja, ja też się śmieję:D

Nie wiem Setunia Czasami wpadam tutaj, żeby się nieco odprężyć od reala chociaż dalej nie mogę się przestawić,że ten ktoś z drugiej strony kompa, to nie czlowiek tylko nick /TYLKO nick, co mi próbują niektórzy tutaj ciągle tłumaczyć:)/ Śnieżynka, nie schodź do ich poziomu ... teksty rodem z a.tow. nie są chyba dobrym pomysłem, jeśli szukasz normalnego faceta ....:)

Gość sniezynka88
Podszywy nie śpią, ale na szczęście są osoby, które odróżniają, które posty piszą one, a które ja :) KAMILWWW sam mi dowalił z tym wiekiem ;]

Adios Amigo El Viento niestety mongolskim pozdrowieniem nie dysponuję :D a nie chce mi się odkopywać gugli

Gość Zakapturzony Mistrz Podrywu
sniezynka to zdzira i desperatka, szuka ogiera żeby ją wyruchał, swędzi ją cipsko kobieta musi zachowac troche dystansu aby być atrakcyjną a nie od razu wskakiwać i ujeżdżać miecza

Gość sniezynka88
"sniezynka88 Podszywy nie śpią, ale na szczęście są osoby, które odróżniają, które posty piszą one, a które ja KAMILWWW sam mi dowalił z tym wiekiem ;]" dokładnie, nie śpią:) pozdrawiam podszywie! nie jestem dziewicą i się tego nie wstydzę. powtarzam wam jeszcze raz!

"Ja dopiero tak naprawdę aspiruję do grona autentycznych pseudointelektualistów. .." kurcze... takiego świrniętego faceta miło było poznać :D El Viento aspiruj, chętnie Cię jeszcze poczytam jako autentycznego pseudo ;)

choć przyczyną twoich niepowodzeń z facetami może być również to że (przynajmniej tak mi się wydaje), jesteś nieco "psychiczna" i szybko wpadasz w furię. agresywna się robisz od byle czego.