Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynka88

Czy są jeszcze fajni faceci? gdzie ich poznać?

Polecane posty

Gość sniezynka88
bo to wasza wina i takich jak Ty, ofermo! nie umiecie uszanować mojej woli.

"nie jestem dziewicą i się tego nie wstydzę. powtarzam wam jeszcze raz!" jak już pisałem wcześniej: może czas zacząć bo naprawdę chwalić się nie ma czym.

"bo to wasza wina i takich jak Ty, ofermo!" jasne, "bo zupa była za słona". jak ktoś jest psychiczny (albo jakiś emocjonalnie niestabilny) to zawsze znajdzie pretekst. nikt nie powiedział ci nic obraźliwego, wulgarnego itp żebyś miała wyskakiwać tu z "gównami" i inną agresją.

Gość sniezynka88
zanim idę z nowym facetem do łóżka dokładnie się myję intymnie i używam szarego mydła

Gość sniezynka88
Jednak nie odróżniacie podszywów ;) oszczędzę Wam wątpliwości, założycielka topiku wraca do swoich obowiązków. Żegnam el viento, KAMILWWW, Nadzieja8, a ja to niby co;D, słodkilu i wszystkich, którzy w kulturalny sposób się tu wypowiadali. Podszywie teraz masz pole do popisu :D

!Oferma Napisz po prostu i otwarcie, że chcesz się ze Śnieżynką umówić a nie zawijasz jak świstak.....

myślę że jednak odróżniam i to: "Tak, NIE JESTEM DZIEWICĄ i wcale się tego nie wstydzę. Gówno wiesz z iloma spałam, a sam zazdrościsz, bo nigdy nie umoczyłeś. Żałosny jesteś." jednak ty pisałaś.

Gość sniezynka88
jem kupe

ależ ja się nie chce z nikim umawiać, proszę mi tu nie insynuować. tak tylko sobie piszę.

Gość dokładnie tak ofermo!!!
dobrze wyłapałeś JEDNĄ wypowiedź. reszta pewnie też od niej jest, więc teraz sama się wkopała, hipokrytka:D na pewno jeszcze tu zajrzy, ale będzie udawać głupią:D

Kamil, Śnieżynka też miłego... Offerma, pisz co chcesz, ale pamiętaj, że to świadczy o Tobie :D w tym wypadku wątpię czy dobrze.....

Gość dokładnie tak ofermo!!!
ja bym tej śnieżynki nawet tym wyciorem nie tykał...

"w tym wypadku wątpię czy dobrze..... " to znaczy w jakim wypadku? że się ze śnieżynką nie chcę umawiać? ona pewnie ze mną też nie więc naprawdę wielkiej krzywdy jej nie zrobię :D

Gość Jojoman
Kamil i Nadzieja to ludzie z sekty ..

Gość to nie sekta tylko KAFETERIA
czyli w sumie na jedno wychodzi:D

to znaczy w jakim wypadku? że się ze śnieżynką nie chcę umawiać? ona pewnie ze mną też nie więc naprawdę wielkiej krzywdy jej nie zrobię :D:D:D:D:D nie wiem, jaką wymyślić speszyli kategorię dla Offermy:D

Gość sniezynka88
oferma nie jest taki zły, ale chamowaty. ja tam go nie chcę, za stary. Nadzieja8, chodźmy stąd:)

Już samo to, że jest chamowaty skreśla go totalnie ..... dalej już nawet nie wnikam, czy młody, czy stary.....

nie jestem "chamowaty" tylko piszę prawdę taką jak ją widzę. a właśnie prawda niezbyt często jest piękna. na forum nie bawię się w jej upiększanie, lukrowanie nie przejmuje się innymi więc to się wielu nie podoba.

Gość sniezynka88
"sniezynka88 oferma nie jest taki zły, ale chamowaty. ja tam go nie chcę, za stary. Nadzieja8, chodźmy stąd" to też podszyw!!! nawet Nadzieja się złapałaś...

:D nie zamierzam tego komentować... ani tego, co o niej piszesz ani w sposób w jaki to piszesz i celu w jakim to robisz... ale działasz na własną szkodę :) twój wybór Offermo ............................................

Śnieżynka, a co tam -- mogę się łapać Bo czy w związku z tym grożą mi jakieś konkretne sankcje poza dopiciem kawy?:D

"nie zamierzam tego komentować... " czyli komentujesz bez zamiaru komentowania, jakie to urocze :D

Gość sniezynka88
wszyscy jesteście zjebami!! dajcie mi juz swienty spokój!!!!

Gość sniezynka88
Nadzieja chyba chce Ci dać znać do zrozumienia, żebyś sobie dał spokoj, pseudointelektualny mezczyzno:) nie osmieszaj sie juz. a Ty Nadziejo uwazaj z kim rozmawiasz. ja jestem normalna, nie tak jak niektorzy tutaj:)

Gość sniezynka88
offerma jesteś chamem

Gość on kobietom nie ulega hehehe
ofusia juz tu [podrywala jakas i nie ulegl .