Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linaa31

Prezent dla nauczycielki

Polecane posty

Gość Linaa31

Za dwa miesiące kończę gimnazjum i chciałabym kupić jakiś wyjątkowy prezent dla mojej polonistki. Jest to zdecydowanie najlepsza nauczycielka jaką w życiu miałam i pewnie już na taką nie trafię. Nie dość, że uwielbiam jej lekcje polskiego (bo czuć, że robi to z pasją), to jeszcze mi osobiście poświęca dużo czasu, rozwijając moje talenty aktorskie. Zawsze pomaga mi przed konkursami recytatorskimi, organizuje kabaretony, wieczory poetyckie. W dodatku jest bardzo uczuciowa i wrażliwa. Lubi literaturę faktu, a szczególnie okres II wojny światowej, a także książki Paula Coelho. Wiem, że książka to byłby świetny pomysł, ale ona je uwielbia i boję się, że kupię jej coś co już ma. Długopis trochę oklepany. Chciałabym, kupić jakiś prezent od serca, które będzie jej mnie przypominać. Nie jakoś mocno drogi bo a: prezent chcę kupić sama, b: chodzi mi bardziej o pamięć. Prozę, pomóżcie :)

Gość Linaa31
Boska Lukrecja: Że co? Troszkę nie rozumiem. Czasowniki chciałabym, miałam - są rodzaju męskiego? Mam 5 z polaka, więc chyba nie ;/ LittleMee: W sumie dobry pomysł. A ile takie coś kosztuje?

Gość Linaa31
Też myślałam o jakieś roślince, ale ona w końcu zwiędnie, a ja bym chciała pozostawić jakąś trwałą pamiątkę :)

Gość Linaa31
Sama nie wiem, myślę że tak do ok. 70

Gość dsfdsffdsdsf
Kup jej drzewko bonsai, za 70 zł spokojnie kupisz i raczej jej nie zwiędnie :classic_cool:

Gość kkkiiikkkaaa
Na pewno nie wspomniana tu filiżanka, bo będzie tylko stać i się kurzyć. Może jakiś elegancki długopis lub pióro?

Gość Linaa31
Tylko gdzie ja takie drzewko gdzieś znajdę? ;) Długopis i pióro wydają mi się dość oklepane

Gość Linaa31
ale jaki obraz?

Gość doradca netowy
Najlepiej kup jej portret Donalda Tuzka w zlotej ramie zdobionej cyframi 67 :classic_cool: na pewno tego nie zapomni :D 🖐️

Gość kkkiiikkkaaa
No są oklepane, ale mimo wszystko lepsze niż kurzołapy typu filiżanka, czy obraz, kiedy nie wiadomo jaki gust ma polonistka. Mogłaby być jakaś ksiązka lub albom, ale cholera raczy wiedzieć, czego ona nie czytała i nie ma:)

Żaden obraz! Nie trafisz z rozmiarem, nie trafisz w gust i obraz wyląduje na śmietniku. Wiem, że pisałaś, że pióro jest oklepane, ale może gdybyś załatwiła na nim grawer, byłoby bardziej atrakcyjne.

Nie wiem, czy filiżanka to kurzołap, bo przecież z tego się pije. Albo zaniesie do pracy i tam będzie z niej piła.

Gość kkkiiikkkaaa
A ty pijasz z takich drogich filiżanek za 50zł? Bo u wszystkich osób, które znam, stoją one za szybką w kredensie i "dekorują" pokój. Żeby to jeszcze był cały serwis to ok, można wyciągnąc dla gości, ale filiżanka?

Piję, tylko ja mam po 2 sztuki. No i sąsiadka zawsze się cieszy jak wpada na kawkę, bo też lubi ładne rzeczy.

Gość hahaha hahahahaaaa
5 z polaka, a interpunkcja leży i płacze :O

Gość Linaa31
Może macie racje z tym piórem. Ładny grawer i będzie dobrze :)

Gość jenk
a może jakiś ładny album do zdjęć ? .Są na allegro ręcznie robione ,naprawdę ładne.A może kominek zapachowy ,ładny świecznik ?

Gość Linaa31
album raczej nie, bo głupio dać taki pusty. A świecznik też dobry pomysł :)

Gość traktorek czerwony
jakiś super wazon i w tym kwait

Gość inteligentny Stefan
Proponuję rajstopy oraz kryształowy wazon 🖐️ :D

Gość proponuje wieniec pogrzebowy
zapamięta ciebie do końca życia