Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linaa31

Prezent dla nauczycielki

Polecane posty

Gość książka jak najbardziej
W księgarniach można kupić bon za kwotę jaką dysponujesz. Jest on bardzo ładnie wykonany, a termin realizacji wynosi 1 rok. Ja też mam sporo osób- fanów literatury pięknej, taki bon zawsze jest mile widziany - kupują [ew. z jakąś niewielką dopłatą] to co lubią.

Gość Linaa31
książka uważam że wibrator lepszy będzie mogła się sama zadowolić to chyba lepsze niż czytanie nudnych książe poza tym mam na nią ochotę tak bym ją przelecia ła jak ją widze to ażmi ślina cieknie

Gość Linaa31
sama lubię didlo ale dla niej może być za duże jak uważacie ?

Gość Linaa31
Nie wiem czy zauważyliście, ale te głupie komentarze podpisane moim pseudonimem, to nie ja. Hahaha, normalnie kawał roku. Na bon nie wpadłam, a to naprawdę świetny pomysł!!! Wiesz może, czy można takie coś dostać w empiku?

Gość Marionn
Odłóżmy żarty na bok. Zbliża się powoli koniec roku i problem wraca. Ja uważam, że kwiaty i filiżanki fajne, ale pierwsze nietrwałe (drugie zresztą też ) a co do filiżanek to nie wiadomo jak gust ma dana osoba , więc to ryzykowany pomysł. Jestem za piórem. Może to nie porywający prezent, ale bezpieczny. Zresztą jak przeszukałam net, to w http://galeriapior.pl/ widziałam pióra w nietypowych kolorach, więc można kupić coś pod ulubiony kolor nauczyciela (da się zauważyć jak się nosi), już będzie bardziej spersonalizowane.