Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bimberek

Kobiety boją się chodzić same po lesie.

Polecane posty

Tak zauważyłem, jak kobieta mnie widzi w lesie, to zmienia kierunek, widać że w tym lesie jak są same to cholernie się boją , rzadko można spotkać samą kobietę a jak już ja widać, to ogromny strach w niej jest. Powinna mieć taka faceta co by z nią po tym lesie chodził. No ale żadna mnie nie chce, więc niech się nadal boją.

Gość Fafinette
Biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość a może nie może
A może one się nie boją tylko ty taki szpetny jesteś? :D :P

Gość Zalotna cebulka
Może one cię biorą za dzika, albo lochę tuż po porodzie, która może zaatakować w obronie warchlaków?

Gość hehe111111111
To schowaj pałę to może się przestaną bać:D

Gość
To zalezy w jaki sposób idziesz i czy nie straszysz

Moja wina że brzydki jestem? Za to dobre serduszko mam, ale dzięki kobietom to zamienia się w kamień.:-(

Ja się ogólnie nie boję chodzić sama po lesie. Look for me in the white forest, hiding in a hollow tree... Ale gdybym spotkała tam człowieka wyglądającego jak Włóczykij, dla bezpieczeństwa wolałabym się jednak oddalić. To jest instynkt samozachowawczy i nic z tym nie zrobisz.

Gość właśnie wróciłam z biegania po
lesie. Nie zmieniam kierunku, kiedy widzę jakąś sylwetkę na horyzoncie, bo uważam, że trzeba okazać pewność siebie, jak zawrócę albo rzucę się w knieję, to tym bardziej prowokuję, a tak mijam kolesia z podniesiona głową, po pięciu krokach odwracam się dyskretnie, czy on nadal idzie w swoją stronę i luz. ale trochę pomaga mi w tym postura 176cm wzrostu i solidna budowa, więc zyskuję psychologiczna przewagę na starcie. podziwiam babeczki drobne i kruche z postury, bo wszędzie jest im trudniej i traktują je z góry, poza tym więcej zboków im zagraża- wiadomo zbok wybierze łatwiejszą do pokonania ofiarę.